Werkboek voor een Structuurjunkie in spe: wat kan je verwachten

YES! Eindelijk heb ik mijn eigen eerste exemplaar van Werkboek voor een Structuurjunkie in spe in huis. Maar wat kan je nu precies verwachten van dit boek? Voor wie is het en hoe is het ingedeeld? Vandaag loods ik je door het boek en vertel ik je ALLES over Structuurjunkie.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Je kan deze blogpost checken voor alle info over de pre-order actie (deze actie loopt tot en met 4 januari) en als je hier klikt kan je Werkboek voor een Structuurjunkie in spe meteen bestellen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

25 reacties
 1. Kim van der Laan

  Hi!
  Het is vandaag 20 november 2019 en ik kom nú pas je boek tegen. Beschamend wel! Want zo’n boek zou me écht perfect helpen bij mijn passie voor portrettekenen op verzoek en het groeien in deze passie. Maar nu vind ik, omdat de lancering van het boek zolang geleden is, het boek dus nérgens meer terug. Écht nergens, ja, op twee sites. Maar: ‘Niet leverbaar’. Dus dat schiet niet op.

  Mijn vraag:
  Komt het boek óóit nog terug en kan ik het óóit nog bestellen?

  Groet,
  Kim.

 2. Mindy

  Raad je het werkboek ECHT aan of kan ik ook wel gelijk in de planner beginnen? Het voelt zo dubbel om het werkboek eerst aan te schaffen vooral nu 2019 net begonnen is! Ik heb zin om mijn planning aan te pakken!

 3. Lianne

  Hallo Cynthia, ik ben echt ontzettend blij met het boek en ben al druk bezig en heb ondertussen al best wel veel geleerd. Komt er ook nog een printable van de weekplanners? Of heb je een tip voor een agenda wat ook gebruik maakt van zo’n overzicht? En omdat ik zelf ontzettend enthousiast ben over je werkboek ga ik er een blog over schrijven en ik vroeg me af of je ook beeldmateriaal hebt wat ik daarvoor mag gebruiken. Of kan ik daar beter contact met iemand anders over opnemen? En nogmaals ontzettend bedankt dat je dit boek gemaakt hebt! Liefs Lianne

 4. Iris

  Ziet er onwijs mooi en handig uit! Die ga ik zeker bestellen!
  Heb wel het idee dat het vooral bedoeld is voor mensen die een eigen bedrijf hebben of freelance werken? Is dit ook zo of is het ook echt bedoeld voor mensen die gewoon een baan hebben en daarnaast nog vanalles gedaan proberen te krijgen (zoals ik)?

  Hier mag je zeker en vast trots op zijn! Dit is echt iets wat de markt nog nodig had, naast al die planners die er al bestaan. 🙂 Goed gedaan!

  • Cynthia Schultz

   Wat een mooie complimenten, dank je! Het is zeker óók voor mensen die voor een baas werken of studeren ☺️

 5. Marjolein

  Hi Cynthia,
  Ik was (een beetje paniekerig) op zoek naar structuurtips vannacht dus ik heb je werkboek voorbesteld. En vandaag komt als het goed is mijn nieuwe planner binnen. Kon daarna direct een stuk beter slapen, alvast bedankt daarvoor!
  Nu vroeg ik me af of je een vast tijdstip hebt waarop je je planners bijwerkt en of dat is ontstaan of bewust is uitgezocht. Als dat is uitgezocht waar heb je dan op gelet?

  Succes met de rest van al je plannen. Ik ben nu al uit naar werkboek voor een structuur junkie.

 6. Mieke

  Wat is het een mooi boek geworden! En natuurlijk ook handig en interessant ?
  Ik ben er heel benieuwd naar!

 7. Minke

  (sssssst, de quote is van John Lennon. Ada en de Munnik gebruiken het in hun liedje over John Lennon.)

  Interessant boek, ik ga ‘m bestellen :).

 8. Christa

  You go girl!! Geweldig dat je je ideen zo mooi in dit boek hebt verwerkt, het ziet er prachtig uit en in denk dat je hier heel wat mensen mee op de rit krijgt!

 9. Tina

  Hoi Cynthia wat super leuk en wat mag je trots op je zijn ❣️ Structuur zou voor mij heel goed zijn in mijn levensphase van nu loop ik als een kip zonder hoofd rond 🙁 liefs fijne kerst ?

 10. Elza

  I don give a single, solitary fuck. Hou eens op het het schaamteloos pluggen van je rotzooi.

  • Janneke

   En waarom zou ze dat op haar eigen site niet mogen doen?

  • Laura

   Wat een nare reactie zeg, bah

  • An

   Jij ook een vrolijk kerstfeest gewenst, Elza!

  • Anna

   OMG Let it go, let it goooo and chill Elza.

  • MoJuffie

   Elza, wijntje teveel op, jaloers op wat Cynthia allemaal bereikt en toen maar geen blad voor je mond genomen? ?

   Cynthia, ik bewonder je omdat je uitvoert wat je bedenkt. Ik hoop aankomend jaar ook die durf te hebben. Nieuwe studie starten en andere werkrichting inslaan in mijn geval. Liefs ?

  • Ness

   Euh, wat kom je dan op haar site doen? Een VROLIJK kerstfeest voor jou! Je kan het precies gebruiken 😉

 11. Jolien

  Wat een mooi boek is dat geworden, Cynthia! Echt iets van jou waar je terecht trots op mag zijn 🙂

 12. Susan

  Wauw wat ben ik enthousiast geworden na het zien van deze video! Ik kan niet wachten tot 5 januari! Ik heb zo veel zin om er mee aan de slag te gaan. (en ik hoop echt van harte dat ik een plekje bemachtigd krijg in de masterclass.. Dat zou een geweldige start van 2018 zijn ?) je mag trots zijn op zo’n mooi boek Cynthia!

 13. Mandy

  Ik ben echt megabenieuwd naar het werkboek! Netjes gepreordered en nu fingers crossed voor de Masterclass op 20 jan! Ik ‘plan’ hem alvast even in! Goede start van mijn nieuwe leven als structuurjunkie ?