Werkboek voor een structuurjunkie in spe: nu te koop!

De afgelopen maanden heb je me er regelmatig over gehoord, en nu is het echt zover: Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe ligt vanaf vandaag in de winkels. Je kan hem vinden bij je boekhandel, maar natuurlijk ook online. Wil je nog wat meer weten over het boek en over de eerste signeersessie? Lees dan even verder.

Leestijd

Zaterdag 6 januari (morgen) 14:00u is de eerste signeersessie! Ik ben om 14:00u bij Boekhandel Westerhof in Zwolle aan de Jufferenwal. Ik kan dan je boek signeren, maar een foto of gewoon een praatje kan natuurlijk ook. Ik zou het superleuk vinden je daar te zien! Voor nu staan er nog geen volgende signeersessies gepland, maar mocht er weer een aankomen op een andere plek, dan laat ik het je weten.

Heb je bovenstaande video nog niet gezien? Check die dan even! Ik laat je in detail zien wat je precies van het boek kan verwachten en ik loods je helemaal door het boek heen. Klik hier als je de video niet kan zien.

Werkboek voor een Structuurjunkie in spe is een werkboek vol met tips en opdrachten voor iedereen die wel wat meer focus, richting, structuur en productiviteit in zijn of haar leven kan gebruiken. In de acht jaar dat ik fulltime werk heb ik door middel van allerlei verschillende boeken en onderzoeken mijn eigen werkmethode ontwikkeld die ik  graag in de vorm van Structuurjunkie met jou wil delen. Ik leer je ontdekken wat je leuk vindt, doelen formuleren, productiever en effectiever werken, beter plannen en to do lists gebruiken.

Natuurlijk heb ik ook foto’s van het boek gemaakt, voor de mensen die liever foto’s kijken en lezen dan een video aanzetten.

Ik ben er ontzettend trots op en ben heel erg blij met hoe het boek uiteindelijk geworden is. Ik hoop dat het voor veel mensen een goede hulp gaat zijn om wat meer structuur, focus en productiviteit aan hun leven toe te voegen.

Je kan Werkboek voor een Structuurjunkie in spe gewoon bij de boekhandel kopen, of hier onlineDe pre-order actie is nu afgelopen en de 30 winnaressen krijgen via Blossom Books bericht! Tot 30 januari!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

29 reacties
 1. Helena

  Hallo! Ben je van plan om dit boek opnieuw te verkopen? Ik kan jouw tips goed gebruiken…!

  • Cynthia Schultz

   Nee Helena, dat staat helaas niet op de planning 🙁

 2. Anke

  Is dit werkboek nog te koop?

 3. Michelle

  Hi Cynthia,

  Druk op zoek naar het werkboek, maar het is overal uitverkocht. Komt hier nog een nieuwe versie van?

  • nicole ilegems

   Komt er nog een herdruk ? Op bol. Com staat er 1 te koop voor 119.00€ , 2de hands ! Is dat normaal ? Ik dacht dat het aankoop 24,50€ was
   MVG
   Nicole

  • Cynthia Schultz

   Nee er komt geen herdruk meer helaas. Nee dat is niet normaal, dat is iemand die probeert er heel veel geld mee te verdienen, schandalig, maar helaas kan ik daar niks aan doen…

 4. Ilja Terpstra

  Kunnen we binnenkort ook een Cynthia agenda verwachten? Ben verliefd op de kleuren van het werkboek en de manier waarop de planner is vormgegeven! Het werkboek heb inmiddels besteld, zo mooi en nuttig!

 5. Mariëtte

  Ik heb het boek gisteren binnen gebracht. Hij ziet er echt prachtig uit! Heel mooi en voelt luxe aan. Ik vroeg me alleen af of meerdere mensen het zo ‘zonde’ vinden om in een boek te schrijven. Ik ga er daarom denk ik voor kiezen om alles in een notitie boekje ernaast te doen.

 6. Jessica J.

  Het is echt heel erg mooi geworden, Cynthia. Good job!

 7. Iris

  Ik heb het boek enkele dagen geleden al ontvangen en vind hem prachtig! Groot en dik, prachtige, stevige kaft, leuke opdrachten… ben er helemaal mee in mijn nopjes! Ik hoop dat het me gaat helpen om meer achter mijn doelen aan te gaan en minder te niksen, zoals ik zo vaak doe, maar ik heb er het volste vertrouwen in. Je hebt knap werk geleverd, Cynthia! Ben trots op je!

 8. Loes

  Het boek ziet er echt prachtig uit! Ik twijfel nog een beetje of ik ‘m wil aanschaffen, hoewel hij alleen al mooi is om in de boekenkast te zetten. Misschien gaat hij op het verlanglijstje voor mijn verjaardag 🙂

 9. Esmée

  Ik heb het boek nu al bijna een week in huis en ben er actief mee aan de slag gegaan! Niet alle opdrachten zijn voor mij weggelegd helaas, zoals het hoofdstuk over mail. Gelukkig beslaat dat hoofdstuk een klein deel en heb ik aan de rest van de opdrachten juist heel veel! Ik ben er echt heel erg blij mee! 🙂

 10. rachel

  zit te genieten hierzo 😀 veel plezier meis xxx

 11. Kirsty

  Hoe meer ik van je boek zie, hoe meer ik hem wil hebben haha! Het ziet er echt heel goed uit 🙂

 12. Brenda Andriese

  Jeetje, echt PRACHTIG!!!! Complimenten voor de lay-out en – wat ik er nu van zie – de inhoud. Ik weet zeker dat je hier heel veel mensen zult helpen.

 13. Eline

  Het boek ziet er echt suuuuper mooi uit, je mag er echt onwijs trots op zijn!!!

 14. An, TheBeauParlour

  Ik zag het al een paar keer op je Instagram voorbij komen, wat super leuk! De kaft geeft bij mij al een rustige en geordende indruk (OCD persoon hier!) en zal zeker mooi staan in elke kast of bureau. Zelf ben ik niet echt van lijstjes en dingen opschrijven, ik heb daar geen geduld voor om alles op papier te zetten. Vaak door mijn doelen en opdrachten met andere te bespreken maak ik ze sterker en spoor ik mezelf aan om er iets mee te gaan doen. Vaak inspireert een persoon mij ook om eindelijk er iets aan te gaan doen. Daarnaast heb ik een vre-se-lijk handschrift!

 15. Nena

  Dit lijkt me een leuk werkboek voor mensen die structuur nodig hebben. Persoonlijk heb ik helemaal niets met lijstjes en (zelfopgelegde) verplichtingen, ik word er alleen maar kriegeelig van. Ik leef een beetje bij de dag, heb geen grote idealen en ben dik tevreden met wat ik heb (een goede baan, een huis en een fantastische dochter), maar wellicht ben ik een uitstervend ras haha.

  • Martine

   Grappig, hier nog zo eentje.
   Ik begrijp niets van de lijstjes cultuur en al die dingen die behaald moeten worden in een week, maand, jaar…..
   Soms denk ik dat het aan mijzelf ligt en dat ik niet genoeg uit het leven haal.
   Maar ik ben heel gelukkig, heb eindelijk een baan waar ik mijzelf mag en kan zijn en woon samen met mij vriend in een fantastisch huis dat vorig jaar volledig is verbouwd.
   Wat wil ik nog meer 🙂

  • Cynthia Schultz

   Dan is het toch ook goed, zo? 🙂 Dan heb je mijn boek ook helemaal niet nodig, haha.

 16. Susan

  Ik ga er eens doorheen bladeren als ik hem tegen kom!

 17. Karin

  Ik heb het boek al bijna een week. Ik had het besteld via Bol. Het boek is een echte aanrader. Door simpele vragen krijg je een goed beeld van je doelen en de zaken die belangrijk voor je zijn. Het boek ziet er ook super uit! Bedankt Cynthia!

 18. Kirsten

  Heel enthousiast besteld maar ik vind het helaas niets nieuws onder de zon. 🙁