Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Werkboek voor een structuurjunkie in spe: nu te koop!

De afgelopen maanden heb je me er regelmatig over gehoord, en nu is het echt zover: Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe ligt vanaf vandaag in de winkels. Je kan hem vinden bij je boekhandel, maar natuurlijk ook online. Wil je nog wat meer weten over het boek en over de eerste signeersessie? Lees dan even verder.

Leestijd

Zaterdag 6 januari (morgen) 14:00u is de eerste signeersessie! Ik ben om 14:00u bij Boekhandel Westerhof in Zwolle aan de Jufferenwal. Ik kan dan je boek signeren, maar een foto of gewoon een praatje kan natuurlijk ook. Ik zou het superleuk vinden je daar te zien! Voor nu staan er nog geen volgende signeersessies gepland, maar mocht er weer een aankomen op een andere plek, dan laat ik het je weten.

Heb je bovenstaande video nog niet gezien? Check die dan even! Ik laat je in detail zien wat je precies van het boek kan verwachten en ik loods je helemaal door het boek heen. Klik hier als je de video niet kan zien.

Werkboek voor een Structuurjunkie in spe is een werkboek vol met tips en opdrachten voor iedereen die wel wat meer focus, richting, structuur en productiviteit in zijn of haar leven kan gebruiken. In de acht jaar dat ik fulltime werk heb ik door middel van allerlei verschillende boeken en onderzoeken mijn eigen werkmethode ontwikkeld die ik  graag in de vorm van Structuurjunkie met jou wil delen. Ik leer je ontdekken wat je leuk vindt, doelen formuleren, productiever en effectiever werken, beter plannen en to do lists gebruiken.

Natuurlijk heb ik ook foto’s van het boek gemaakt, voor de mensen die liever foto’s kijken en lezen dan een video aanzetten.

Ik ben er ontzettend trots op en ben heel erg blij met hoe het boek uiteindelijk geworden is. Ik hoop dat het voor veel mensen een goede hulp gaat zijn om wat meer structuur, focus en productiviteit aan hun leven toe te voegen.

Je kan Werkboek voor een Structuurjunkie in spe gewoon bij de boekhandel kopen, of hier onlineDe pre-order actie is nu afgelopen en de 30 winnaressen krijgen via Blossom Books bericht! Tot 30 januari!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.