Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wandellust verschijnt mei 2020

Oké, ein-de-lijk kan ik meer delen over mijn derde boek! In mei 2020 verschijnt Wandellust. Een zeker-geen-wandelgids die helemaal over een van mijn hobby’s gaat: wandelen. Vol met prachtige wandelplekken in heel Nederland, met prachtige foto’s en inspiratie plus informatie zodat jij ook je schoenen aantrekt en Nederland gaat verkennen.

Leestijd

Wandellust is een inspiratieboek vol prachtige wandelplekken. Denk je bij wandelen aan wandelschoenen, windjacks en stokken? Er is meer! Wandelen is óók heerlijk als je er geen sport van maakt. Het is eenvoudig, je hebt er weinig voor nodig en het kan overal. Je hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Wandelen is makkelijk te integreren in je dagelijkse leven, en hoe heerlijk is het om Nederland te voet te ontdekken? Krijg jij al #wandellust?

Foto’s: Vincent Croce

Wandelen is voor mij mijn meditatie. Mijn ontspanning. Mijn manier om de dag te verwerken, om nieuwe ideeën te verzinnen, om helemaal tot mezelf te komen. En het mooie van wandelen is dan ook nog dat je er prachtige plekken mee kan ontdekken. Ik ben fan van Nederland, er zijn zoveel waanzinnig mooie plekken. Dit en mijn liefde voor wandelen komt samen in Wandellust. Wandellust is voor iedereen die net als ik graag naar buiten gaat, maar die zich niet aangesproken voelt door wandelgidsen met routes van 25 kilometer, voor iedereen die geen zin heeft in winddichte parka’s en complete wandeloutfits. Voor iedereen die gewoon graag buiten in beweging is en daarbij graag wat moois wil zien.

Ik ken Nederland goed en heb voor in het boek meer dan twintig mooie wandellocaties verzameld waar ik je met veel liefde meer over vertel. Maar natuurlijk ook: waar kan je in de buurt een goed glas wijn drinken? Waar kan je terecht voor een fijn diner?
Enne, waarom is wandelen en het bos in gaan nu eigenlijk zo leuk? Hoe kan je gaan vogelen? En wat heb je allemaal nodig om een lekker stuk te gaan wandelen (lees: niet veel).

Met het boek is mijn doel dat wanneer je het leest of er door heen bladert, je spontaan zin krijgt om je jas aan te trekken en naar buiten te gaan. En misschien wel een lekker weekendje weg te boeken bij een te gek natuurgebied.

Wandellust is vanaf voorjaar 2020 te koop. Je kan hem hier alvast als pre-order bestellen, als hij uit is, heb je hem als eerste in huis.

Oh, wat heerlijk om dit nieuws nu eindelijk in al zijn volledigheid te delen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.