Wandellust verschijnt mei 2020

Oké, ein-de-lijk kan ik meer delen over mijn derde boek! In mei 2020 verschijnt Wandellust. Een zeker-geen-wandelgids die helemaal over een van mijn hobby’s gaat: wandelen. Vol met prachtige wandelplekken in heel Nederland, met prachtige foto’s en inspiratie plus informatie zodat jij ook je schoenen aantrekt en Nederland gaat verkennen.

Leestijd

Wandellust is een inspiratieboek vol prachtige wandelplekken. Denk je bij wandelen aan wandelschoenen, windjacks en stokken? Er is meer! Wandelen is óók heerlijk als je er geen sport van maakt. Het is eenvoudig, je hebt er weinig voor nodig en het kan overal. Je hoofd waait leeg en lopen is goed voor lijf en brein. Wandelen is makkelijk te integreren in je dagelijkse leven, en hoe heerlijk is het om Nederland te voet te ontdekken? Krijg jij al #wandellust?

Foto’s: Vincent Croce

Wandelen is voor mij mijn meditatie. Mijn ontspanning. Mijn manier om de dag te verwerken, om nieuwe ideeën te verzinnen, om helemaal tot mezelf te komen. En het mooie van wandelen is dan ook nog dat je er prachtige plekken mee kan ontdekken. Ik ben fan van Nederland, er zijn zoveel waanzinnig mooie plekken. Dit en mijn liefde voor wandelen komt samen in Wandellust. Wandellust is voor iedereen die net als ik graag naar buiten gaat, maar die zich niet aangesproken voelt door wandelgidsen met routes van 25 kilometer, voor iedereen die geen zin heeft in winddichte parka’s en complete wandeloutfits. Voor iedereen die gewoon graag buiten in beweging is en daarbij graag wat moois wil zien.

Ik ken Nederland goed en heb voor in het boek meer dan twintig mooie wandellocaties verzameld waar ik je met veel liefde meer over vertel. Maar natuurlijk ook: waar kan je in de buurt een goed glas wijn drinken? Waar kan je terecht voor een fijn diner?
Enne, waarom is wandelen en het bos in gaan nu eigenlijk zo leuk? Hoe kan je gaan vogelen? En wat heb je allemaal nodig om een lekker stuk te gaan wandelen (lees: niet veel).

Met het boek is mijn doel dat wanneer je het leest of er door heen bladert, je spontaan zin krijgt om je jas aan te trekken en naar buiten te gaan. En misschien wel een lekker weekendje weg te boeken bij een te gek natuurgebied.

Wandellust is vanaf voorjaar 2020 te koop. Je kan hem hier alvast als pre-order bestellen, als hij uit is, heb je hem als eerste in huis.

Oh, wat heerlijk om dit nieuws nu eindelijk in al zijn volledigheid te delen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

29 reacties
 1. Sandra-Anna

  Gefeliciteerd met je nieuwe boek! Wat wandelen voor jou is, is hardlopen voor mij. Heerlijk om even mijn hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te krijgen. De kilometers vliegen meestal voorbij.

 2. Susanne

  Oh Cynthia, wat gaaf!! Dankzij jou heb ik mijn liefde voor wandelen (her)ontdekt en ga ik regelmatig de deur uit als ik me verveel. Dus wat een gaaf nieuws vind ik dit! Lijkt me een prachtig boek, ik zet ‘m op m’n verlanglijstje 🙂 heel veel plezier en succes met dit spannende maar vooral hele leuke proces!

 3. Emilie

  Hihi , heel grappig.
  Ik lees je blog vanuit Belgie, en daar heeft de betekenis : gaan vogelen = de liefde bedrijven 🙂
  las dus eventjes grappig!

 4. Saskia

  Zó leuk dit!

 5. Annemiek

  Gefeliciteerd!!! Wat een mooie foto’s ook. 💕

 6. Eva

  Hi Cynthia,
  Is dit een boek met bestaande routes, maar dan gebundeld? Of zijn het nieuwe routes?

  Ik ben benieuwd!

  • Cynthia Schultz

   Hey Eva! Het zijn geen routes, maar plekken 🙂 Dus ik bespreek locaties, de route mag je zelf bepalen!

  • Stefanie

   Wat leuk!!!! Ik wandel bijv al heel graag met ons hondje.

 7. Diana

  Geweldige titel! Proficiat met deze stap! Je bent niet te stoppen en zo’n inspiratiebron!! Je hebt zulke leuke interesses en ik vind het waanzinnig dat je ook uit al die hobbies de ‘max’ haalt door bijvoorbeeld een boek te schrijven. Kan ook niet wachten om het boek in te zien!

 8. Olga

  Lijkt me een heel leuk boek, ik kijk er naar uit! Ik wandel vaak met mijn zoon van 14, rustig samen de dag beginnen voor school en werk.
  Ik hoop dat er ook foto’s van Kees in het boek staan 😍

 9. Manon

  Yes!! Gefeliciteerd met je derde boek Cynthia! Ik kijk er nu al naar uit 😀

 10. Leonoor

  Wat ontzettend gaaf, van harte gefeliciteerd! Zeker weten dat ik het boek ga bestellen!

 11. M

  Wat een mooie titel en prachtige foto, gefeliciteerd!

 12. Suuz

  Supergaaf, wat leuk voor je! Gefeliciteerd! Echt weer iets wat helemaal bij je past. Veel succes met de laatste loodjes.

 13. Caroline

  2020 pas??? jammer ik heb zo aantal vriendinnen die ik dit boek cadeau wil geven voor de feestdagen, even geduld dan maar. Leuke titel en kijk er naar uit.

 14. Ilse

  Wat lijkt mij dit een ontzettend leuk boek! De cover is prachtig (leuke titel ook). Ik ga hem zeker bestellen.

 15. Yolanda

  Wat een superleuk idee! Heel gaaf, vooral dat je er ook zaken aan toevoegt als ‘lekker eten en drinken’

 16. Anouk

  Wat super tof! Ik vind jou altijd zo inspirerend als het gaat om je dagstructuur en hoe je daar het wandelen (bewegen) zo in verweven hebt! Ik houd zelf absoluut niet van sporten, heb ADHD en structuur is daarom voor mij ook echt wel een belangrijk dingetje om taken gedaan te krijgen. Wandelen vind ik wel leuk en fijn, maar ook dat plan ik vaak niet in, dan zit ik net lekker met netflix op de bank en komt dat er ook niet meer van.. Ik ga je boek dus zeker kopen en hopelijk inspireert het me nog meer om op mooie plekken te gaan wandelen (en eten en wijn erbij maakt het natuurlijk helemaal top😁)!

 17. Jessica J.

  Echt op en top Cynthia. Gefeliciteerd! Klinkt als een fijn boek. Goed dat je het wandelen ook koppelt aan leuke zaakjes in de buurt, want dat is niet altijd vanzelfsprekend rond een natuurgebied.

 18. Annet

  Oh leuk!! Ik ga m bestellen want vind wandelen heerlijk!

 19. rachel

  hoe gaaf dit meis 😀 dat word een hoop wandelen dat weet ik nu al 😀

 20. Marley

  Super gaaf! Helemaal zin om aan de hand van jou boek mooie plekken in NL op te zoeken!

 21. Hester

  Megaleuk! Hierbij geldt denk ik ook nog steeds dat je sneller iets met informatie doet als je je een beetje kan identificeren met de persoon erachter, omdat je dan vanzelf al het idee hebt dat het ook bij jou past. Dan slaat zo’n boek van jou bij heel veel mensen dus beter aan dan wandelgidsen van de ANWB. Ik vind het vooral ook een pluspunt dat je noemt welke (leuke) restaurants er in de buurt zitten, want ik vind wandelen nog leuker als je het kan combineren met koffiedrinken (en dan liever niet altijd in een pannenkoekenhuis) 🙂

 22. Miranda

  Wat leuk. Ik verheug me nu al op het boek. Ik heb jou en je blog eigenlijk pas ontdekt (I know, vrij laat, haha). En vind het enorm leuk om te lezen over hoe jij oplaadt van het wandelen, dat herken ik zeer. Het boek gaat op mijn verlanglijstje.

 23. Elsemiek Gerritzen

  Cynthia, dit vind ik dus helemaal te gek!! Ik start elke werkdag nu met een half uur wandelen en het is zo’n magisch begin van m’n dag. Dat heb ik van jou geleerd en ik wil er nog veel meer van weten door je boek te lezen. Super super gaaf dit! En je titel: schot in de roos.

 24. Audrey

  Wat tof! Dit past echt zo goed bij jou 😀 En de cover is ook echt prachtig!

 25. Lori

  Wat super tof! Gefeliciteerd 😄 Ben heel benieuwd naar het boek.
  Enne.. kan het zijn dat ik de hashtag #wandellust afgelopen dagen al op je instagram voorbij heb zien komen? Lette er niet echt op, maar t schiet me ineens te binnen!

 26. Susanne

  Super!! Proficiat met dit mooie nieuws

 27. Susan

  Van harte gefeliciteerd Cynthia! Wat een mooie prestatie – ik kijk ernaar uit het boek te lezen en cadeau te doen volgend jaar.