Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wandellust staat in de Bestseller60!

Vorige week dinsdag kwam mijn boek Wandellust uit. Dat heb ik hier helemaal niet in een aparte post gedeeld… Toen ik gisteren hoorde dat we afgelopen week bij de bestverkopende boeken van Nederland zaten, besloot ik toch: het is tijd om dit ook even hier uitgebreid te delen!

Leestijd

In Wandellust deel ik mijn grote liefde voor wandelen met je. Meer dan 20 van mijn favoriete wandelplekken in Nederland staan erin. Geen routes, maar wel prachtige foto’s en uitleg over de plekken, zodat je er lekker zelf kan gaan rondbanjeren en een beetje verdwalen – dat is veel leuker dan een route volgen. En natuurlijk met leuke tips om te eten en te drinken en ook handige info of bijvoorbeeld je hond welkom is.

Gisteren hoorde ik dat Wandellust in de Bestseller 60 staat. Dat is echt waanzinnig nieuws, dat betekent dat het boek een van de best verkochte boeken van Nederland op dit moment is. Wat een te gekke verrassing!

Dit heuglijke feit wil ik natuurlijk even met je delen en ik wil iedereen die het boek heeft gekocht enorm bedanken. Het maken en lanceren van een boek is al enórm gaaf om te doen, maar dat zoveel mensen er vervolgens ook daadwerkelijk van genieten vind ik heerlijk.

Je kan Wandellust bij je lokale boekhandel kopen natuurlijk, of via hier.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.