Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Volg mijn gratis webinar: 10 fouten die ik als ondernemer maakte op gebied van planning & productiviteit

Zoals je weet ben ik gek op alles wat met planning, structuur en productiviteit te maken heeft. Laatst kon je hier al mijn gratis e-book Focus downloaden en vandaag heb ik weer iets te geven: mijn gratis webinar! Op 11 en 12 juli ga ik je alles vertellen over de 10 fouten die ik als ondernemer maakte op gebied van planning & productiviteit. Want het is hier allemaal zéker met vallen en opstaan gegaan.

Leestijd

10 fouten die ik als ondernemer maakte op gebied van planning & productiviteit

Ik ben een echte Structuurjunkie en ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn planning. Ik ben zelf altijd bezig om uit te zoeken hoe ik gestructureerder en productiever kan werken, en hoe ik zo kan plannen dat ik alleen nog maar meer in een flow kom. Naast dat ik het heel erg leuk vind om op die manier mijn manier van werken te ‘optimaliseren’, merk ik ook dat het de manier is om gewoon succesvoller te zijn in mijn werk. Maar ook om relaxter te leven en meer vrije tijd te hebben. Dat is alleen zeker niet altijd zo geweest. Ik heb een burn-out gehad en heb tijden met mijn handen in het haar gezeten over hoe ik het nu allemaal aan moest pakken. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Maar ik maakte toen wel heel veel fouten. Over die fouten ga ik je in het webinar vertellen. Ik ga mijn 10 fouten die ik als ondernemer maakte op gebied van planning & productiviteit met je delen, in de hoop dat jij hier van kan leren!

Kom je naar de webinar?

De webinar (dus een online lezing als het ware) vindt plaats op twee momenten: op donderdag 11 juli om 20.00u en op vrijdagochtend 12 juli om 10.00u. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en trek er zeker een uur of twee voor uit. Ik heb heel veel zin om je op deze manier mee te nemen in mijn fouten, al met al mijn weg naar meer structuur en overzicht in mijn leven.

Tot de 11e of 12e! Ik heb per webinar plek voor 500 deelnemers. Als je je inschrijft, zorg dan dat je op tijd in de webinar bent (je krijgt twee uur vooraf nog een herinneringsmail met de link naar de webinar) zodat je niet voor een dichte digitale deur staat.

Schrijf je hier in.

Powered by WebinarGeek

Doet het formulier het niet? Schrijf je dan in via deze pagina. Tot 11 of 12 juli!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.