Volg de Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’ training met korting

Heb jij moeite met nee zeggen? Zeg jij vaak ja terwijl je nee bedoelt en baal je daar dan vervolgens verschrikkelijk van? Daar zit je dan weer. Tegen die klus aan te hikken. Omdat je weer ja hebt gezegd terwijl je eigenlijk nee wilde zeggen. En nu kan je niet meer terug, vind je. Of ben je alwéér je collega aan het helpen terwijl je niet eens toekomt aan de dingen die je zélf belangrijk vindt. Je kan vanaf vandaag op veler verzoek weer de online Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’ training volgen in mijn academie en ik heb nog een mooie korting voor je.

Leestijd

Waarom zou je vaker nee willen zeggen?

‘Nee zeggen’ klinkt misschien (nog) negatief voor je.

Maar een nee tegen een ander is een ja voor jezelf. Zeker als je nu nog te vaak over je eigen grenzen gaat, en anderen toestaat dat ook te doen, gaat het simpele concept van nee zeggen je ongelooflijk veel opleveren.

Je gaat ten eerste meer tijd krijgen voor de dingen die jij belangrijk vindt.
Voor specifieke projecten waar je nooit aan toekomt, of juist voor je gezin of voor jezelf. Kan je éindelijk dat boek gaan schrijven, of een tweede verdienmodel gaan opzetten. Of gewoon een keer rustig een kop koffie drinken terwijl je naar buiten zit te staren.

Verwachtingen zullen anders worden. Mensen om je heen verwachten nu nog van jou dat je altijd overal ja op zegt. Omdat je dat nu altijd doet. Dat gaat veranderen. En deze verwachtingen ga jij veel beter managen, wat jou heel veel ruimte en vrijheid geeft. Om te doen wat jíj wilt. Om zelf te kiezen wat je met je tijd gaat doen. Of dat nu is dat je tijd met je kinderen gaat doorbrengen die je nu toch echt wat te vaak achter de iPad zet, of dat je eindelijk serieus bezig gaat met de groei van je bedrijf. Jij gaat de regie pakken en helder aangeven wat je wel en niet wilt.

Je gaat vaker voor jezelf opkomen, steviger in je schoenen staan. Zonder dat je onaardig hoeft te zijn, of onaardig gevonden hoeft te worden.

Stel je voor hoe het voelt om zo daadkrachtig en zeker van je zaak ‘nee’ te gaan zeggen. Om je niet schuldig te voelen, en al helemaal niet meer te balen van jezelf dat je toch weer ja hebt gezegd tegen iets waar je nee tegen had moeten zeggen.

Wat wil jij nu eigenlijk? Als je leert nee zeggen, leer je ook ja zeggen. Ja tegen wat jij wilt. Ja tegen jouw wensen, dromen en doelen. Want wat zijn die eigenlijk? Als je dit helder gaat krijgen, weet je waar je volmondig nee tegen wilt zeggen en waar je keihard ja tegen wilt roepen.

Het komt erop neer dat je

JA

tegen jezelf gaat zeggen. Zonder schroom. Je gaat voor jezelf kiezen.

En al met al gaat dat ‘nee zeggen’ je een leuker leven geven. En een evenwichtiger, blijer mens maken. 

Nee zeggen is voor heel veel mensen lastig. Dat merk ik in al mijn trainingen en cursussen die ik geef. Daarom geef ik nu deze online training ‘Nee is ook een woord’. In de training ga ik je leren hoe je nee kan zeggen en hoe je dus meer tijd voor jezelf gaat creëren. Hoe jij weer de regie terugpakt. Zonder dat je een heartless bitch wordt. Want ik zeg de hele dag nee tegen alles en iedereen, en ik ben nog best een vriendelijk type. 😉

Earlybird-actie + €5 extra korting

In de enorm praktische Structuurjunkie ‘Nee is ook een woord’-training vind je in mijn Structuurjunkie Academie 11 modules die je gaan helpen vaker nee te zeggen. Ik geef je mijn tips en tricks, veel voorbeelden en uitleg. Na een module kan je meteen met je eigen weekoverzicht en planning aan de slag. Geen wolligheid, maar meteen aan de slag! Zoals je van mij gewend bent.

Elke module bestaat uit een video waarin ik alles met je deel. Ook vind je  een werkboek in de training die je kan gebruiken om je opdrachten in te maken om je kans op succes te maximaliseren.

Na aanschaf heb je direct toegang tot alle modules en kan je de training volgen in jouw eigen tijd en tempo. Bijna 300 mensen gingen je voor toen ik de training vorig jaar gaf.  Jolijn: “Er waren veel concrete tips, maar er zijn er toch enkele die ik sinds de training vaak heb gebruikt en die echt vruchtbaar zijn. De training was heel goed opgebouwd en heeft veel concrete tips gegeven om mee aan de slag te gaan. Na enkele weken merk ik nu al de verandering in mijn eigen gedrag en mijn omgeving. Bijvoorbeeld: Ik koop tijd en geef niet meteen een ‘ja’ wanneer me iets gevraagd wordt. Zo koop ik mezelf bedenktijd om nee te zeggen. De tip om te zeggen dat ‘ik me nu op andere plannen focus’ heeft ook al zijn vruchten afgeworpen. Kortom, opnieuw een boeiende training met veel concrete tips die écht werken. Cynthia is een heel vlotte dame die je door haar spreekstijl meteen boeit. She goes with the flow en dat is heerlijk naturel om naar te luisteren! Mijn grootste les is dat ik ALTIJD nee mag zeggen.”

Vandaag en morgen krijg je met de kortingscode YEAH een mooie korting waardoor de training niet €87 (normale prijs) kost, maar €72. De deuren blijven open tot en met zaterdag 15.00u, maar de code is alleen vandaag en morgen geldig. Ik hoop je binnenkort te zien bij een van de Q&A’s!

Koop hier je ticket en je vindt ook hier alle info.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.