Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Tip: Online wijncursus in de lockdown

Mijn vriendin Annemieke heb je weleens voorbij zien komen hier op mijn blog. Onze gezamenlijke passie is wijn: erover praten, samen proeven en natuurlijk regelmatig samen borrelen. Vandaag wil ik Annemieke haar online wijncursus met je delen: heb je zin om tijdens de lockdown meer te leren over wijn? Hoe kies je het in de winkel en hoe proef je goed? Als lezer van Cynthia.nl krijg jij €30 korting, toegang tot een exclusieve online nieuwjaarsborrel/proeverij én gratis het Structuurjunkie Wijnnotities boekje t.w.v. €20,99.

Leestijd

Vinonista Online Wijncursus

Een paar jaar geleden ben ik gestart met meer leren over wijn. En wat heeft dat me veel opgeleverd! Ik ben daardoor nóg meer plezier gaan beleven aan wijn. Ik weet veel beter wat ik lekker vind en wat ik uit moet kiezen in de winkel of een restaurant. Het genieten van wijn is voor mij nog vele malen groter geworden.

Merk jij ook dat je in de winkel het erg moeilijk vindt om een fles wijn uit te kiezen? Al die labels, al die namen, wat betekent het in vredesnaam? En wat doe je met de wijnkaart in een restaurant? ‘Doe maar gewoon een droge witte wijn’, zeg je dan maar weer. Word je onzeker van al die ‘lastige’ dingen die met wijn te maken hebben?
Met de wijncursus van Annemieke leer je in een paar praktische stappen over wijn. De basics, zoals de verschillende druivensoorten en het wijnmaakproces, alles over mousserende wijnen en vooral: hoe proef je en hoe kies en koop je. Je vindt dit allemaal in een online omgeving waar je onbeperkt toegang tot hebt.

En: elke maand kan jij je vraag aan Annemieke stellen in de live Q&A.

Ik kan je verzekeren dat Annemieke je alles op een hele vrolijke, relaxte, laagdrempelige manier uitlegt. Als íemand wijn LEUK kan maken is zij het wel!

Bonussen voor Cynthia.nl lezers

De online Vinonista wijncursus van Annemieke kost normaal gesproken €139,95. Maar jij als lezer van Cynthia.nl krijg met de kortingscode ‘cynthia’ heel wat extra voordelen:

  • €30 korting, dus je betaalt €99,95 in plaats van €139,95
  • toegang tot onze exclusieve online nieuwjaarsproeverij/borrel begin februari
  • de eerste 25 bestellers met deze code krijgen het Structuurjunkie Wijnnotities boekje ter waarde van €20,99 cadeau!

Klik hier voor alle info en om je aan te melden.

Je krijgt meteen toegang en kan dus meteen aan de slag. Hoe leuk is het om in deze lockdown meer te leren over wijn?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.