Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Te gast in Over Routines van Arie Boomsma

Laatst was ik te gast bij Arie Boomsma in zijn podcast Over Routines. Je kan vandaag de aflevering luisteren waarin we het hebben over routines en hoe je nou kan zorgen dat je een nieuw onderdeel van je routine eigen maakt. We nemen het voorbeeld van drukke Henk, met fulltime baan en twee kinderen, die mediteren wil toevoegen aan zijn dag. Hoe kan hij dit het beste aanpakken? Het is een erg mooi gesprek geworden en je kan de aflevering hier luisteren.

Leestijd

Klik hier voor de aflevering.

Ik was echt blij om te gast te zijn bij Arie. Ik volg hem al een tijd en heb veel bewondering voor het werk dat hij doet op het gebied van sport en gezondheid. Erg tof dus om met hem in gesprek te gaan over hoe je routines vormgeeft en vooral hoe je er een succesverhaal van maakt. In de aflevering hebben we het er ook over dat echt niet iedereen ‘vroeg’ hoeft op te staan als dat niet bij je past (de ochtend is echt niet magisch voor iedereen) en ook over dat zo’n toevoeging aan een routine niet nóg een ‘moetje’ op je lijst moet worden.

In de aflevering heb ik het over een pagina waar je de Structuurjunkie Planners kan vinden (ook de digitale), dat is deze pagina!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.