Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Structuurjunkie Workation 2023 Zuid-Limburg

100% de tijd voor jezelf, je bedrijf en dik genieten. Ga je mee met mij op workation? Voor ondernemers organiseer ik al jaren de Structuurjunkie Workation en dit najaar organiseer ik er weer één in Nederland! Ben jij ondernemer en wil jij met me mee om een week te focussen op je bedrijf, jezelf in de watten te laten leggen en je te omringen met andere ondernemers? Zet jezelf dan even op de interesselijst! Dan krijg je half mei van mij een aanbod in je mail.

Leestijd

De afgelopen jaren heb ik meerdere workations naar Oostenrijk georganiseerd. Die voor juni 2023 was zelfs vorig jaar al helemaal uitverkocht. Een waanzinnige tijd met andere ondernemers, je in de watten laten leggen en eindelijk eens echt werken aan je bedrijf. Veel tijd voor jezelf, sparren met anderen en vet genieten in een mooie, luxe omgeving. Episch. Ik kijk er met hele warme gevoelens op terug, en de deelnemers ook (lees hun ervaringen maar verderop op deze pagina).

De vraag die ik het meeste heb gekregen: organiseer je ook een keer een workation in Nederland? Waarom niet. Van 1 – 6 oktober doen we een Structuurjunkie Workation in Nederland, in Zuid-Limburg om precies te zijn. In de prachtige heuvelachtige natuur, waar je heerlijk tot rust kan komen – en vlakbij Maastricht. Mocht je zin hebben om te shoppen… 😉

Stel je nu eens voor dat je in oktober met mij meegaat op Structuurjunkie workation. 6 dagen lang, 100%, helemaal doen waar JIJ zin in hebt.

Of dat nu is dat je gaat werken aan dat project wat al even op de plank ligt,
áán je bedrijf werken (zoals eindelijk eens je website goed onder handen nemen, dat nieuwe project uitwerken of je marketingplannen voor Q4 helder krijgen),
een week openhouden voor 100% tijd voor jezelf… Je ideëen en plannen voorleggen aan de andere ondernemers om hun input te krijgen. Misschien de middagen lekker vrij houden om de wellness in te gaan?
Of wat dacht je van een massage… even Maastricht in?

Ik en mijn team zorgen ervoor dat jij helemaal kan focussen op wat JIJ wilt. Omringd door de Zuid-Limburgse heuvels
in een luxe viersterrenhotel waar jij je eigen privékamer hebt,
met té goed eten en drinken,
omringd door 15 – 20 andere ondernemers.

Zelf ben ik al heel vaak op workation geweest,
en elke keer ben ik weer totaal verrast en onder de indruk van wat het met me doet.

De fysieke afstand van mijn bedrijf, een change of scenery, gesprekken met andere ondernemers (die weer met een hele andere bril naar mijn bedrijf, producten en diensten kijken) én mezelf alle luxe en rust gunnen.
Vol met energie en ondernemingslust kom ik dan weer thuis.
En tijdens mijn workations heb ik hele hechte vriendschappen gesloten – dat kwam er dan nog eens bij.

Ja, ik schrijf mij geheel vrijblijvend in voor de interesselijst voor de Workation in Nederland in het najaar van 2023. De investering voor de workation is rond de €3.000 (termijnen mogelijk).
Je ontvangt in mei een speciaal aanbod.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.