Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Structuurjunkie Productiviteitcursus op Instagram

Van 27  tot en met 31 mei kan je weer de Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram volgen! Bijna 150 mensen gingen je voor. Ik geef je talloze tips en tricks om slimmer te werken, productiever te worden en tijd over te houden voor de dingen die jij echt belangrijk vindt.

Leestijd

De Structuurjunkie Productiviteitcursus op Instagram

De Structuurjunkie Productiviteitcursus is een cursus die je helemaal volgt op Instagram! Het enige wat je nodig hebt is je telefoon en een Instagramaccount. In de cursus ga ik vijf dagen lang in op alles wat met productiviteit te maken heeft. Door middel van wallposts, Instagram stories en een livesessie van een uur behandel ik allerlei praktische onderwerpen en tips & tricks. Je kan onder de wallposts, in de livesessie en in de daar speciaal voor bedoelde stories (met een vragentool) je vragen stellen, zodat jouw issue besproken wordt.

Let op: dit is niet een online Structuurjunkie Masterclass. De inhoud is anders! De Masterclass kan je vooralsnog alleen ‘in real life’ volgen. De Structuurjunkie Productiviteitcursus is een andere cursus. Er is een klein deel overlap, maar deze Instagramcursus gaat vanzelfsprekend veel dieper in op het thema Productiviteit, dat ik in de Masterclass korter behandel. Als je de ‘live’ Structuurjunkie Masterclass gevolgd hebt, krijg je 30% korting op je ticket voor de Instagram Productiviteitscursus. Mail me daarvoor even op structuurjunkie@gmail.com

Voor wie is de Structuurjunkie Productiviteitcursus?

 • Voor iedereen bij wie de agenda overloopt en takenlijsten eindeloos zijn.
 • Voor zowel ondernemers als werknemers, studenten: iedereen die wel wat extra handvatten kan gebruiken om slimmer te werken én meer werk te verzetten.
 • Voor iedereen die niet ‘lekker’ werkt: ben je altijd aan het multitasken, stel je vaak dingen uit, kom je nooit lekker ‘in’ je werk, ben je veel ad hoc bezig en zou je willen leren om lekkerder aan de slag te gaan?
 • Voor iedereen die gewoon meer wil doen in dezelfde tijd.
 • Voor iedereen die zó graag dat boek wil schrijven/meer tijd voor het gezin zou willen/meer boeken zou willen lezen/een bedrijf wil starten/…: kortom, als je tijd wilt creëren voor iets waar je nu niet genoeg aan toekomt. 
 • Voor iedereen die nu tips en tricks wil om slimmer te werken waar je de rest van je leven iets aan hebt. 

De kosten zijn €64,49. Koop hier je ticket! Scroll naar onderen voor alle informatie over de inhoud en hoe je je kan aanmelden.

De inhoud

Dag 1: Tussen je oren

We starten met de basis: alles wat er tussen je oren zit. Nog niet zo heel praktisch dus deze dag, maar wel heel belangrijk. We gaan het hebben over je mindset: ben je bewust van hoe die van jou in elkaar steekt? Misschien heb je overtuigingen die je niet verder helpen, of vind je het erg lastig om dingen ‘anders te doen dan de rest’.  Grenzen staan vandaag ook centraal. Niet alleen het aangeven van grenzen naar de mensen om je heen, maar ook het aanvoelen van je eigen grenzen. En: hoe ga je daar mee om? 

Dag 2: Prioriteiten

‘Prioriteiten stellen!’ riep mijn vader vroeger altijd als mijn broer en ik stress hadden voor toetsen op school. Het is een basisskill als het aankomt op planning en productiviteit: de hoofdzaken van de bijzaken scheiden. Hoe zorg je dat je dat beter doet, en let je er ook op dat je je focust op deze prioriteiten?

Op dag 2 is om 19.30u een Live Q&A op Instagram. Tijdens dit uur kan je vragen stellen over de inhoud van de cursus. Zit je met iets wat nog niet behandeld is? Stel je vraag dan tijdens deze sessie. 

Dag 3: Takenlijsten & Planners

Als iemand Miss Planner is, ben ik het wel. Ik gebruik elke dag een planner en heb zelfs mijn eigen Structuurjunkie Plannercollectie. Het gebruiken van een planner en takenlijsten kan je enorm helpen productiever te werken. Vandaag leg ik je uit hoe je dat het beste kan doen en geef ik je tips om je takenlijsten en planner voor je te laten werken. 

Dag 4: Mail & Telefoon

Als íets veel tijd opslokt, zijn het wel je smartphone en je inbox. En ze kosten niet alleen veel tijd, ze brengen ook nog een berg stress met zich mee. Doodzonde: met die tijd en energie kan je ook dingen doen waar je echt blij van wordt, dingen die je echt graag wilt doen. Op de vierde dag pakken we dit aan, ik vertel je hoe ik van twee uur mailen per dag (en de constante druk op mijn schouders van die inbox) naar een halfuurtje mailen per week ben gegaan. Enne, ik help je ook te voorkomen dat je elke dag opnieuw in the black hole van Instagram verdwijnt en daardoor telkens weer een halfuur van je tijd kwijtraakt. 

Dag 5: Tips & Tricks

De laatste dag geef ik al mijn overige tips en tricks die niet binnen een van de thema’s pasten. Ook ga ik tijdens deze laatste dag in op vragen die binnenkwamen en het afronden van alle stof van de afgelopen dagen. 

Ga uit van ongeveer 15 – 20 minuten tijdsinvestering per dag. De Structuurjunkie Producitiviteitcursus kost €64,49 inclusief btw. Als je wil, stuur ik je na betaling een factuur met btw voor je administratie.

Zo ziet de instagrampagina eruit tijdens de cursus.

Hoe werkt het

 1. Koop hier je ticket. 
 2. Je krijgt per mail instructies. Lees deze goed en volg de instructies op.
 3. Op  27 mei om 10.00u komen de eerste wallposts en stories online! Vanaf dat moment tot en met 31 mei verschijnen elke dag de nieuwe stories en wallposts rond 10.00u. 
 4. Vragen stellen kan onder de wallposts, tijdens de Live Q&A op dinsdagavond 28 mei om 19.30  en in de daarvoor bestemde stories (met een vraagvakje). Op deze manier hebben alle deelnemers iets aan jouw vraag, er is helaas niet genoeg tijd om vragen per DM te beantwoorden. 
 5. Achteraf kan je een PDF downloaden met de hoofdlijnen van de cursus, als naslagwerk. Ook de Live Q&A kan je downloaden, voor als je die gemist hebt.
 6. Na 28 mei blijven alle stories en wallposts op het Instagramaccount staan tot en met 30 juni, zodat je alles nog rustig terug kan kijken. Het is dus geen probleem als je niet van 27 mei tot en met 31 mei met de content aan de slag kan: je kan ook alles later terugkijken. Het is alleen voor de Live Q&A en het stellen van eventuele vragen handig als je de cursus ‘live’ volgt. 

Je hebt de Structuurjunkie Planners en/of het Werkboek niet nodig om de cursus te volgen, maar het kan elkaar natuurlijk wel mooi aanvullen. 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.