Structuurjunkie Planner & Scheurkalender

Een paar weken geleden vertelde ik je over de komst van de Structuurjunkie Planner en de Stuctuurjunkie Scheurkalender, na het verschijnen van Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe begin dit jaar. Inmiddels heb ik ze zelf binnen! Ik heb er een video van gemaakt om ze aan je te laten zien en je er meer over te vertellen.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Dit zit er precies in de Structuurjunkie Planner:

 • een intro met uitleg hoe je de planner het beste kan gebruiken, met natuurlijk mijn tips en tricks
 • 1 jaaroverzicht
 • 12 maandoverzichten
 • voor elke nieuwe maand een mooi vormgegeven quote én een uitdagende challenge voor de komende maand
 • voor elke nieuwe maand een ‘vooruitblik’ op de komende vier weken met het bepalen van je focus, welke taken het belangrijkste zijn en wat je gaat doen om komende maand productief te maken etc.
 • 54 weekoverzichten met daarin een urenoverzicht voor elke dag van de week van 7 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds, ruimte voor je to do lists, ruimte voor notities
 • per maand een evaluatiepagina die je per week kan invullen inclusief een korte maandevaluatie om elke maand helder te krijgen hoe je hebt gewerkt/geleefd en hoe je de komende maand gaat aanpakken
 • pagina’s met bullets achterin voor notities
 • 3 leeslintjes
 • envelop achterin voor printables of andere papieren
 • een klein zaknotitieboekje

Klik hier om de Structuurjunkie Planner te bestellen voor €22,99.

Klik hier om de Structuurjunkie Scheurkalender te bestellen voor €15,99.

De scheurkalender ligt vanaf 14-8 officieel in de winkel, de planner ligt vanaf morgen in de winkel. Als je hem besteld op Bol.com, heb je hem als het goed is morgen in huis!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

28 reacties
 1. Kelly

  Net besteld! Spannend om te zien wat het geworden is… het enige dat ik een beetje jammer vind als ik het zo hoor is dat de weekends samen genomen zijn. Persoonlijk net wat een tegenvaller omdat ik dan net het meeste plan en het meest gestructureerd moet werken om mijn blog, mijn huishouden en mijn fulltime job tijdens de week moet combineren. Misschien een tip voor de volgende! Toch wel heel erg blij met de release van deze planner!

 2. Eveline

  Woeehoeeee! Ik heb de Structuurjunkie Planner zojuist besteld bij Bol. Hij komt dinsdag binnen en ik ben echt heel erg benieuwd :).

 3. Kim

  De planner ziet er echt super mooi uit aan de buitenkant. Ben heel benieuwd. Ben bijna jarig dus ga hem op mijn wishlist zetten! Gefeliciteerd Cynthia met deze twee nieuwe producten 🙂

 4. Shira

  Ik werk al sinds de basisschool met een agenda, ik ben een planner. Hou van overzicht. Kan ook niet zonder.
  Maar zou graag willen weten of de planner goed te gebruiken is wanneer je in een flinke depressie zit, meer dan ooit met jezelf aan het werk bent (moet) en naar doelen toe aan het werken bent.

  Zijn er mensen die de planner daarvoor willen gaan gebruiken? (Is nl mijn idee voor mezelf…..)

  • Fem

   Ik denk juist dat de planner dan goed voor je zou kunnen werken! Voor elke maand staan er uitgebreide vragen over welke doelen jij wil gaan behalen, welke concrete stappen je daar voor gaat zetten, etc. En na elke week en maand kun je een evaluatie invullen! Ik ben ook bekend met depressies vanuit het verleden en met name de evaluatievragen, doen me denken aan opdrachten vanuit therapie. Sterkte in ieder geval 🌸 Ik ben benieuwd of je voor de planner gaat.

 5. movie wild

  Thanks for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I
  am waiting for your further write ups thanks once again.

 6. Anna

  Ik vind m heel erg leuk! Moet alleen meegeven dat ik het product mensen meer aantrekt als jouw naam niet op de voorkant stond maar bv binnen.

 7. Fem

  Jeeej, de planner is eindelijk binnen! Zo naar uitgekeken en ik heb echt zin om er in te werken. Het goud is mooi en het binnenwerk ook. Op de kaft lijken alleen allemaal vale vlekken en lijmrestjes o.i.d. te zitten wat ik er probeer af te poetsen / krabben. Dat vind ik wel jammer. Ik weet niet of dat door het materiaal komt of het vervoeren in de doos (er zat verder geen bescherming om het boek heen).
  Maargoed, daar moet ik me misschien even over heen zetten. Want ik ‘em toch heel graag gebruiken! Knap gemaakt hoor…

  Fijne vakantie, Cynthia! x

  • Myrthe

   Ik heb hem ook net binnen gekregen! op mijn planner zitten ook wat vage vlekken en strepen… het lijken wel vette vinger vlekken. Ik ben zo benieuwd of het plannen nu “beter” gaat en ik nu gemotiveerder wordt om aan de slag te gaan.

 8. H

  Zowel de planner als het werkboek besteld bij de boekwinkel in de straat. Ze komen morgen binnen, ik ben benieuwd!

  • Cynthia Schultz

   Wat superleuk! Veel plezier ermee, laat me weten wat je er van vindt.

 9. Paula | MustMag.nl

  Wauw, wat een mooie planner! Ik gebruik eigenlijk vooral mijn bullet journal, maar eigenlijk lijkt een aparte planner me ook wel fijn. Mijn bullet journal is namelijk meer een soort dagboek/artjournal, al schrijf ik er ook afspraken etc in.

 10. Sandra

  Proficiat Cynthia met deze twee superleuke aanvullingen op het werkboek! Ik heb gisteren het werkboek gekocht nadat ik het eerst van een vriendin had geleend (want zou het iets voor mij zijn?), de planner vind ik er mooi uitzien (niet geheel onbelangrijk) en lijkt mij erg handig 😘

 11. Farah

  Cynthia, ik volg je echt al jaren en weet je wat ik zo mooi vind aan deze video? Je straalt helemaal en vertelt er met je hart vol enthousiasme over en dat is zo prachtig om te zien. Ik ben zo blij voor je dat je meer uitdaging vindt in je nieuwe werk en dat dit eruit is gekomen. Ik gun t je echt van harte. Ik ga beiden producten zeker kopen. Dank je wel voor het goedmaken van mijn ochtend! Ik zit weer heerlijk vrolijk achter mijn werk computer. Lieve groet!

 12. Anne

  Wow Cynthia, Wat gaaf! Gefeliciteerd met je mooie producten!

 13. Kirsty

  De planner lijkt mij wel wat voor mij! Ik heb meestal ruimte tekort om alles wat ik moet en wil doen op te schrijven, dus fijn dat je elk uur van 7 tot 22 uur wat kunt opschrijven.

 14. Sandra

  Proficiat Cynthia, wat een toffe aanvullingen op het werkboek!

  Ik heb gisteren het werkboek gekocht nadat ik het enige tijd van een vriendin had geleend (ik twijfelde of het iets voor mij zou zijn), de planner lijkt mij functioneel en ziet er mooi uit (niet geheel onbelangrijk!).

 15. rachel

  gewoon super!! en de planner komt er hier zeker en waarschijnlijk ook 2 keer want heb hem aan Roon laten zien en die vind hem wel top voor zijn bedrijf 😀 dus wie weet lopen er straks een hoop bouwvakkers ook met jou planner rond als die gasten hem bij roon zien haha

 16. Madelief

  Hallo Cynthia,
  Ik ben erg geïnteresseerd in de planner maar ik vraag me af: is hij ook bruikbaar als je niet werkt maar afgekeurd bent omdat je ziek bent? Ik heb toch doelen en vind het juist omdat ik niet werk moeilijk om die te stellen.

 17. Marjolein

  Oh ik ben benieuwd naar je planner! Ik ben zelf team #bulletjournal, maar ik kan me voorstellen dat zo’n planner ook heel fijn is.

 18. Liset – Beautydagboek

  De planner ziet er geweldig mooi uit! Heel classy, maar ook trendy. Mooi zo met die blauwe kaft en goudgele details. Ik wil hem even bekijken in de boekhandel of het iets voor mij is. Hoop het!

 19. Robin

  Jaaaa de scheurkalender! Ik ben benieuwd! Goed bezig!

 20. Lianne

  Ben zo benieuwd naar je planner! Ik had hem al besteld en ik hoop echt dat ik hem morgen al krijg, zin in!

 21. Marije

  De planner ziet er mooi uit. Ben er erg benieuwd naar