Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Structuurjunkie plannen voor 2019

Ik zou geen echte Structuurjunkie zijn als ik niet al allemaal plannen had voor 2019. Een deel van deze plannen beslaat natuurlijk mijn Structuurjunkie activiteiten! Ik wil vandaag graag met je delen wat je op Structuurjunkiegebied komend jaar kan verwachten, van nieuwe planners en producten tot masterclasses en cursussen.

Leestijd

Structuurjunkie producten

Januari: deskplanner

Ik heb door de jaren heen wat verschillende soorten planners uitgeprobeerd en zelf ben ik ook altijd gecharmeerd geweest van deskplanners. Jeweetwel, van die ‘blokken’, of ‘pads’, waar je gewoon een weekoverzicht af kan scheuren. Ideaal voor mensen die niet per se een ingevulde, volle planner willen bewaren, niet graag terug- of vooruit bladeren, maar die vooral gewoon een clean weekoverzicht willen. Dus: er komt in januari een Structuurjunkie Deskplanner! Er komt een grote en een kleine, de kleine verschijnt in januari en is puur een weekoverzicht, er verschijnt later in het jaar ook nog een grotere met meer ruimte voor bijvoorbeeld notities en taken.

Structuurjunkie Proefnotitieboekje

Als ik twee van mijn grote hobby’s combineer, krijg je wijn in combinatie met structuur. Ik maak zelf heel veel proefnotities van wijnen en ken veel mensen die dit ook doen. Ik gebruik daar zelf altijd een mooi notitieboekje voor, maar ik bedenk me vaak hoe handig het is als je daar hét perfecte boekje voor hebt dat de grote lijnen al uitgezet heeft, zodat je het alleen nog maar in hoeft te vullen. Ergens voor de zomer lanceren we een proefnotitieboekje (we hebben nog geen echte titel), voor iedereen die weleens een aantekening van een wijn maakt op papier.

Augustus: Structuurjunkie Planner 'light' + Structuurjunkie Planner 2020

De Structuurjunkie Planner bestaat voor een deel uit uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties. Iets wat ik en heel veel mensen met mij prettig vinden in een planner. Maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die gewoon alleen een planner willen en niet ‘die onzin voorin’ (letterlijk geciteerd). Dat snap ik, en dus komen we in augustus met een ‘light’ Structuurjunkie Planner, met de maand- en weekoverzichten zoals je ze gewend bent, maar dan zonder de evaluaties en uitdagingen voorin, en met wat meer notitieruimte.

Ook ligt vanaf augustus de ‘gewone’ Structuurjunkie in de winkel, met data voor 2020. De oorspronkelijke planner zonder data (die je dus zelf in kan vullen) zal ook gewoon te koop blijven.

Structuurjunkie Masterclasses, Workshops et cetera

In 2019 ga ik ook verder met het geven van de Structuurjunkie Masterclasses! In 2018 gaf ik er zes en dat vond ik ontzettend leuk om te doen, de reacties van de deelnemers waren ook telkens heel positief. Ik krijg weer veel verzoekjes voor masterclasses en in 2019 heb ik plannen voor een Structuurjunkie Masterclass in AmsterdamRotterdam en Maastricht. Wanneer precies weet ik nog niet: ik ben alles nog aan het plannen en regelen! Later daarover dus meer. Leuk: in januari ga ik mijn eerste editie incompany geven bij Engie in Zwolle. Zin in.

Ook ga ik Structuurjunkie-gerelateerde workshops/cursussen online geven, maar wat dat precies gaat inhouden vertel ik je zodra ik dat zelf helemaal helder heb (lees: working on it).

 

Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, Structuurjunkie Planner & Structuurjunkie Scheurkalender

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cynthia Schultz (@cynthiapuntnl) op

Maar voor het allemaal zover is, zijn de ‘bekende’ Structuurjunkie boeken gewoon te koop: Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, de Structuurjunkie Planner en de Structuurjunkie Scheurkalender. De eerste twee blijven te koop in 2019, de Scheurkalender is voor 2019 en zal vanaf februari niet meer te koop zijn, dus wees er snel bij als je hem nog hebben wilt.

Voor iedereen die naar een masterclass is geweest of een van mijn boeken heeft gekocht, of gewoon mijn Structuurjunkie-blogs leest hier op Cynthia.nl: dankjewel. Ik had een jaar geleden niet verwacht dat Structuurjunkie zo’n succes zou zijn en zo’n groot onderdeel van mijn werkzaamheden zou worden. Ik ben daar heel erg blij mee en daar ben ik jou dan weer heel erg dankbaar voor. Dus, op naar een gestructureerd 2019!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.