Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Structuurjunkie Notitieboek & Taken

Zoals je weet lanceer ik meerdere keren paar jaar nieuwe kleuren en varianten van de inmiddels zeer populaire Structuurjunkie Planners, en sinds een paar weken heb ik de collectie aangevuld met een notitieboek en een blokje waar je je taken op kan schrijven. Zo leuk: het idee voor Structuurjunkie begon drie jaar geleden met het idee voor een notitieboek, en na het Werkboek en de Planners is er nu dus óók eindelijk een prachtig en heel fijn notebook. Ik laat hem graag aan je zien!

Leestijd

Structuurjunkie Notitieboek

Ik heb zelf áltijd een notitieboek bij me en schrijf er elke maand wel eentje vol. Met aantekeningen van afspraken, ideeën, plannen, lijstjes, berekeningen, samenvattingen van boeken die ik lees… Al zolang ik me kan herinneren schrijf ik notitieboeken vol (en ik heb dan ook een lade met volgeschreven notitieboeken). Drie jaar geleden kwam ik bij Blossom Books, mijn uitgever, terecht met het idee voor een eigen stationery-lijn. Na wat brainstormen gingen we eerst voor het werkboek en de planners en nu eindelijk is er dan óók een echt Structuurjunkie Notitieboek!

Zoals je snapt ben ik vrij kritisch als het gaat om notitieboeken. Ik gebruik zelf altijd Moleskine of Leuchtturm boekjes en ik heb nogal wat eisen. Die heb ik allemaal verwerkt in ‘mijn’ notitieboek. Natuurlijk moet ‘ie er ten eerste beeldig uitzien. Er moet een lintje in zitten. Ik wilde de pagina’s dikker dan het papier van Moleskine, dat vind ik te dun (mijn vulpen drukt er erg doorheen), ik wilde dat het boekje goed open blijft liggen én dat ‘ie dik genoeg is. Maar niet te dik.

Het is allemaal gelukt. Ik vind hem zó mooi geworden! Er zitten 192 pagina’s in, dus je kan er even mee vooruit.

Het notitieboek blijft goed openliggen, maar net als bij de planner moet je de rug wel even ‘forceren’. Dat voelt altijd eng, maar niks gaat kapot en je beschadigt er ook niks mee. Je ziet op de foto ook goed in hoeverre pen doordrukt. Dit is balpen en markeerstift, vulpen zie je iets meer maar drukt ook niet door.

Het formaat is 14 x 20 cm, vergelijkbaar met een Large Moleskine notitieboek die 13 x 21 cm is.

Je kan hier het Structuurjunkie Notitieboek bestellen voor €14,99. Je vindt ze ook bij de boekwinkel, en alle boekwinkels kunnen het notitieboek voor je bestellen.

Structuurjunkie Taken

Ook loop ik sinds het ‘begin van Structuurjunkie’ met het idee voor een blokje met takenlijstjes. Dit soort blokjes heb ik zelf jarenlang gebruikt en ik maak nu zelf ook vaak nog lijstjes in mijn notitieboek, ook in combinatie met mijn planner. Nu is er dus een Structuurjunkie variant! Met op elke pagina ruimte voor 20 taken, en uiteraard kan je ook de achterkant gebruiken. Elk vel kan je er makkelijk afscheuren zodat je met een nieuwe kan beginnen. Er zitten 112 vellen op het blokje.

Klik hier om Structuurjunkie Taken voor €8,99 te bestellen. Ook deze is bij de boekwinkel te koop en als hij er niet ligt, kan de boekhandelaar hem voor je bestellen.

Op dit moment ligt deze collectie aan Structuurjunkie items in de winkels, zo bizar! En zó tof. Je vindt meer info over de nieuwe planners trouwens hier, die zijn nu ook te koop. En je krijgt er een gratis minicursus met plantutorials bij ter waarde van €49,95.

Zo leuk om dit met je te delen. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.