Koop tickets voor de tweede Structuurjunkie Masterclass

In januari gaf ik mijn eerste Structuurjunkie Masterclass en op 18 maart vindt de tweede plaats! In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter te werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren (en behalen) zodat je meer plezier aan je werk (of studie) beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

Leestijd

De Structuurjunkie Masterclass

De Structuurjunkie Masterclass ontstond als grapje toen we het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe aan het afronden waren. We besloten deelname aan de eerste masterclass te verloten onder de mensen die het boek als pre-order aanschaften. Die eerste Structuurjunkie Masterclass was een groot succes!

‘Ontzettend inspirerend, motiverend en vooral activerend. Bij thuiskomst meteen aan de slag gegaan met de tips & tricks en merk nu al de voordelen hiervan!’

‘Fijn om ‘alle info die je op het web kunt vinden’ even praktisch in één middag te hebben. Met genoeg ruimte om hier met elkaar (Cynthia & de bezoekers) over kan sparren en tips kan uitwisselen.’

‘Zowel de informatie van Cynthia als het uitwisselen van tips en tricks met de andere deelnemers was erg waardevol. In korte tijd ben ik tot nieuwe inzichten gekomen die ik gelijk kan gebruiken. Daarnaast was het ook een hele gezellige middag, een aanrader!’

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu oprecht bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.’

De bezoekers van de eerste Structuurjunkie Masterclass gaven gemiddeld een 8,2.

Omdat ik zoveel vragen kreeg of er nog een Masterclass kwam, heb ik mijn handen uit de mouwen gestoken. De eerstvolgende Structuurjunkie Masterclass is op zondag 18 maart in Zwolle van 9 tot 13. De Masterclass heeft plek voor maximaal 25 mensen, op deze manier is de setting lekker informeel en is er genoeg tijd en ruimte om met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en om mij vragen te stellen. De Masterclass is een combinatie van informatie van mijn kant en opdrachten waar je zelf mee aan de slag gaat. Ook is er genoeg tijd voor vragen en contact met elkaar.

Voor wie is het?

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter te werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren (en behalen) zodat je meer plezier aan je werk (of studie) beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Het is wel erg leuk als je je Werkboek meeneemt, mocht je hem al hebben. Je kan hem ook direct bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

Structuurjunkie Masterclass 18 maart

Ik heb de tweede masterclass op een zondag gepland, zodat mensen die doordeweeks werken of studeren ook aanwezig kunnen zijn. Wat je kan verwachten van 18 maart:

 • een enorm gezellige setting bij De Buurvrouw, met héle lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
  De Buurvrouw is op 15 minuten lopen van het station van Zwolle en parkeren kan om de hoek in Parkeergarage Noordereiland.
 • start om 9:15. Fijn als je er om 9 uur bent!
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 25 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 15 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na afloop (rond twaalf uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen koffie te drinken (bij de prijs inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • je kan in dit uur een lekkere lunch nuttigen aan de grote ronde tafel bij De Buurvrouw! Dit kost €7,50. Dit is natuurlijk niet verplicht, je kan ook gewoon een kopje koffie blijven drinken (is inclusief). Geef dit vooraf aan bij het boeken van je ticket (daar is een optie voor).

 • je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis. In de goodiebag zit onder andere het boek We Quit Mail van Kim Spinder (€14,99), waar ik in zowel het boek als de masterclass aandacht aan besteed. Ook zit er een oefenboekje van de MUS Bullet Journal in (€3,50), een Sally Hansen Color Therapy Nagellak in de kleur Exotic Acai (€11,21) en een Kruidvat Limited Edition douchecrème Oil&Care. De rest is een verrassing! 🙂

De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €115. Denk er aan dat je dit bedrag als ondernemer als kosten kan boeken.

Waarom deze prijs? 

Koop hier je ticket

Je kan hier je ticket voor 18 maart kopen. Bij 15 deelnemers gaat de Structuurjunkie Masterclass door. Wanneer op 4 maart geen 15 tickets zijn verkocht, krijg je natuurlijk gewoon je geld terug.

Ik ben een derde Structuurjunkie Masterclass aan het plannen voor in april, daarover later meer!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

18 reacties
 1. karen reinink

  Hai Cynthia,

  Ik zou ook wel zo’n masterclass bij jou willen volgen. Geef jij deze in de loop van het jaar nog eens?

  Groetjes karen

  • Cynthia Schultz

   Ha Karen, jazeker! Op 22 september in Eindhoven. Ik laat het hier weten als de kaartverkoop start!

 2. Marlous

  Zou graag deelnemen, komen er nog andere edities?

  • Cynthia Schultz

   Voorlopig zijn dit de enige drie die vaststaan, ik wil later dit jaar zeker meer masterclasses organiseren maar waar en wanneer is nog niet duidelijk.

 3. Veerlez

  Ik zou er heel graag bij willen zijn, maar ik ben nog niet genoeg hersteld van mijn operatie om zo’n reis te ondernemen! Als je nog een keer zo een masterclass doet, ben ik er graag bij!
  En een tip voor iedereen die zondag wel gaat, met het boekenweekgeschenk reis je gratis met de trein! Dus koop een fijn nederlands boek (structuurjunkie voor wie hem nog niet hebben) en neem het boekenweekgeschenk mee in de trein! Win win toch?

 4. Maureen

  Ik ben juist heel blij dat het in Zwolle is, en de zondag is ideaal. Heb gelijk geboekt, ik ben al een tijdje bezig om productiever en georganiseerder te werken. Hopelijk is dit een mooi steuntje in de rug!

  Prijs is voor een workshop helemaal niet gek, ik volg voor mijn werk regelmatig cursussen die een veelvoud kosten.

 5. Kim

  De fout zit in de laatste zin: ‘Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren (en behalen) zodat je meer plezier aan je werk (of studie) beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.’
  ‘Ander’ moet ‘andere’ zijn.

 6. Lien

  Misschien iets te efficiënt dit artikel gemaakt? Het bevat interpunctie fouten (nota bene in het gekleurde intro stuk), rare zinnen (testimonials) en een verkeerd gebruikt gezegde (armen uit de mouwen steken?).

  Ik begrijp dat je 115 euro vraagt, ook helemaal geen gekke prijs voor een masterclass. Het staat echter net wat professioneler als het artikel dat je erover schrijft geen (taal)fouten bevat.

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel dat je me er op wijst, ik pas het aan 🙂 Ik zie in het gekleurde intro stuk zelf geen fout, maar laat het me weten als jij hem wel ziet, dan kan ik er wat aan doen.

 7. Sandra

  Hallo Cynthia . Hartstikke leuk dat je weer een masterclass organiseert . Is het echt gericht op jongeren of ook wel op 30+?

  • Cynthia Schultz

   Het is juist niet gericht op jongeren, maar zo ongeveer 25 – 45. 🙂

 8. Kim

  Wow wat gaaf! Nog even doorsparen (of blijven geloven dat ik dat plannen zelf onder de knie krijg) 🙂
  PS: Je schrijft ‘armen uit de mouwen steken’ maar de juiste uitdrukking is ‘handen uit de mouwen steken’.

 9. rachel

  super gaaf meis 😀 en su6 met je masterklasses!!

 10. Lisa

  Zwolle is me echt te ver helaas. Zodra het in Amsterdam komt doe ik mee. Utrecht wil ik ook nog wel naartoe reizen. In ieder geval een stad iets centraler. Het klinkt wel mooi. Veel succes!

  • Cynthia Schultz

   Snap ik, ik ga – mits deze editie een succes is – ook wat centraler masterclasses geven.

 11. Kim

  Hoi! Wat leuk! Zijn er ook plannen dat de workshop naar België komt (of wat dichter bij de grens)? Zwolle is een dikke twee uurtjes rijden vanwaar ik woon, dus dat heeft me nog even aan het twijfelen… ?.

  Liefs uit België,
  Kims

  • Cynthia Schultz

   hey Kim! Wat leuk dat je dat vraagt. Ik denk later wel, maar de eerste paar keren nog niet. Ik kreeg al meerdere vragen voor een workshop in of om Antwerpen en dat is zeker een optie om eens te doen, maar de eerste edities ga ik wat dichter bij huis geven. Maar het is zeker een goed idee! Ik kan alleen nu nog niks beloven 🙂