Structuurjunkie Masterclass Rotterdam & Amsterdam

Op veler verzoek zijn er in 2019 weer nieuwe data voor Structuurjunkie Masterclasses! Op dit moment staan er twee gepland: op 16 februari in Rotterdam en op 16 maart in Amsterdam. Wil je werken aan je productiviteit, wil je beter leren focussen en plannen, wil je doelen formuleren en deze dit keer wél halen? Ik ga je helpen. Lees verder voor alle info en tickets.

Leestijd

Structuurjunkie Masterclass

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren en behalen zodat je meer plezier aan je werk, bedrijf, studie, gezin en/of privéleven beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor moeders die zowel tijd willen maken voor hun gezin en werk maar ook niet hun eigen behoeftes en wensen uit het oog willen verliezen.
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Het idee is dat je weggaat met a) een heleboel energie om de boel eens even goed aan te pakken en b) plannen om je agenda en (werk)leven zo in te richten dat je meer energie krijgt en meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Je gaat naar huis met een concrete eerste stap die je gaat zetten en een planning voor de komende week.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en de Structuurjunkie Planner niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Je kan ze direct bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en/of de Structuurjunkie Planner, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

 

In de Masterclass is veel tijd voor persoonlijke ervaringen, het uitwisselen van tips, het bespreken van issues en samen zoeken naar oplossingen. Ik heb de waarheid ook niet in pacht, we kunnen elkáár juist heel goed helpen en vaak ontstaan er mooie gesprekken en écht ‘aha!-momenten’. Je hoeft natuurlijk helemaal niet zo actief mee te doen als je dat niet wilt, maar in élke Structuurjunkie Masterclass ontstaat de uitwisseling en dat is juist zo ontzettend waardevol. Om hier extra tijd en ruimte voor te geven is er na elke Masterclass een borrel zodat we kunnen napraten en eventueel bepaalde onderwerpen nog kunnen aanhalen.

Na acht Structuurjunkie Masterclasses en acht keer door de deelnemers ingevulde enquetes heb ik de mogelijkheid gehad om de inhoud bij te schaven, aan te passen, bij te leren en te perfectioneren. Geen enkele keer was de Masterclass dus hetzelfde, omdat ik elke keer weer dingen verwijder of juist toevoeg. Ik leer elke keer en merk ook elke keer wat minder goed of juist beter werkt.

De deelnemers van de Structuurjunkie Masterclasses

Bijna 130 Structuurjunkies zijn je voorgegaan, van Utrecht tot Curacao. Er doen vooral vrouwen mee (al is de inhoud niet specifiek op vrouwen gericht), tussen de 30 en 45, waarvan ongeveer de helft een eigen bedrijf heeft. De andere helft werkt dus voor een baas of studeert. Ook doen er regelmatig (ongeveer 30%) moeders mee die wel wat extra handvatten kunnen gebruiken om hun leven wat meer structuur, overzicht en richting te geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cynthia Schultz (@cynthiapuntnl) op

 Deelnemers geven de Structuurjunkie Masterclass gemiddeld een 8,5.

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu echt bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.

‘Ik heb nooit ergens leren plannen, en met de technieken en inzichten uit de masterclass heb ik de basis gekregen omdat nu wel goed te kunnen doen. Voor mij is mijn doel hiermee bereikt.’

‘Het leek me relatief eenvoudige stof. Daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik al veel deed en ook wel het een en ander wist. Maar oooooh die fucking valkuilen waar we met z’n allen intuinen. Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

‘Ik heb al vaker trainingen gehad in het kader van ‘time-management’ en daar nam ik altijd wel iets uit mee, maar het veranderde nooit wezenlijk iets. Dit was een fantastische balans tussen nieuwe inzichten en praktische tips. Ik heb de dag erna meteen een goede weekplanning gemaakt in het werkboek en voel me al de hele week veel rustiger en meer ‘in control’! Ik heb hierdoor ook vooraf nu al inzichtelijk welke agendapunten deze week voor spanning gaan zorgen en kan hierop anticiperen. Zo fijn!’

‘Ik vond de Masterclass enorm inspirerend en het heeft mij letterlijk in beweging gebracht.

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

‘Fantastisch! Wat een geweldige en ervaren vrouw is Cynthia. Ik heb er enorm veel van geleerd!’

De details

 • de masterclass vindt plaats op mooie centrale locaties (makkelijk bereikbaar met zowel OV als de auto) in Rotterdam en Amsterdam, met lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
 • start om 13:00. Wees op tijd 🙂
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 20 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 10 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na de Masterclass (rond 16:00 uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen te borrelen (drankjes en snacks inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €150

Structuurjunkie Masterclass Rotterdam @ TSH Collab

Klik hier voor tickets voor de Structuurjunkie Masterclass Rotterdam op 16 februari.

De Structuurjunkie Masterclass in Rotterdam is op zaterdag 16 februari, middenin de stad bij het mega inspirerende TSH Collab @ The Student Hotel, Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam. Kom je met het OV, dan kan je vanaf Rotterdam Centraal tram 21 of 24 nemen (duurt 13 minuten), uitstappen bij Willem Ruyslaan. Het hotel is direct naast het tramhalte! Met de auto kan je voor de deur parkeren.

Structuurjunkie Masterclass Amsterdam @ SPOT

SPOT. Lounge Amsterdam

Klik hier voor tickets voor de Structuurjunkie Masterclass Amsterdam op 16 maart.

De Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam is bij SPOT. Lounge aan de Keizersgracht 520. Op de grachtengordel van de stad inclusief inspirerend uitzicht. SPOT. Lounge is bijna op het hoekje met de Leidsestraat, je kan vanaf Amsterdam Centraal tram 2, 11 en 12 nemen en uitstappen bij halte Keizergracht. Wandelen vanaf CS kan ook prima, dat duurt ongeveer een halfuurtje. Parkeren kan op de gracht, al zou ik er op zaterdag niet vanuit gaan dat dat lukt, in dat geval kan je parkeren in parking De Hoofdstad.

Ik ga komend jaar zeker meer Structuurjunkie Masterclasses geven, maar vanwege de vele vraag voor deze steden eerst Rotterdam en Amsterdam! Verzoekjes zijn natuurlijk van harte welkom. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

13 reacties
 1. Aliya

  Hi C!

  Zijn de kosten incl je werkboek en planner 🙏🏼

  Liefs!

  • Cynthia Schultz

   Hey Aliya, je kan de ticketprijzen zien als je op de linkjes klikt. €150 is excl de boeken.

 2. Lotte

  Ha Cynthia,

  Je masterclass spreekt me erg aan, maar is helaas iets boven mijn studentenbudget. Ik heb vernomen dat je bezig bent met het organiseren van een masterclass speciaal voor studenten, klopt dat? In dat geval wacht ik even met aanmelden! 🙂

  Liefs!

  • Cynthia Schultz

   Hey Lotte! Dat is niet het geval, maar er komen wel Structuurjunkie cursussen online, maar niet op de manier hoe ik ze ‘in real life’ geef. Ik heb overwogen dit jaar een soort goedkopere variant te organiseren voor meer mensen, maar het lukt me nog niet om voor ongeveer 100 man een geschikte betaalbare locatie te vinden… Dus de Structuurjunkie Masterclass is er nu alleen in deze vorm.

 3. Sanne

  Ik zit er wel over na te denken maar waarom is de prijs zo gestegen? Eerst was het 115 euro en nu 150 euro. Flinke prijsstijging. Eerst gaf je ook een specificatie van de prijs maar nu niet meer – waarom?

  • Cynthia Schultz

   Hey Sanne, de prijs is gestegen omdat ik inmiddels veel meer ervaring heb dan de eerste keren dat ik het organiseerde. Inmiddels ehb ik er heel wat masterclasses opzitten en weet ik beter hoe het moet/kan/wil. Dat had ik een jaar geleden veel minder. De specificatie vond ik gewoon niet meer nodig, ik deed dat toen omdat ik het gevoel heb dat ik me moest verantwoorden, dat heb ik nu niet meer 🙂

 4. Yasmine

  In je blogpost over dit jaar heb je het ook over een masterclass in Maastricht. Komt deze er misschien ook nog aan? Ik kom uit Belgie, maar wel aan de Nederlandse grens met Maastricht. Dus dit zou ideaal zijn. Kan sinds het mama worden wel wat structuur gebruiken.

 5. Syl

  Hoewel deze masterclass meer voor volwassenen is, denk ik dat dit ook super zou zijn voor bovenbouw leerlingen op de basisschool.
  Ze gaan naar het VO en opeens voor het eerst en vaak zonder begeleiding moeten ze een agenda beheren. (Bla bla huiswerk staat online) maar de momenten om daar voor te leren niet uiteraard.
  Ik geef les aan een bovenbouwgroep op een montessorischool. Ze krijgen wekenlijks een lege weekplanning waarin ze hun taken moeten plannen en aftekenen. Zelf plannen vinden ze erg lastig en sommigen zien het nut er nog niet van in. (Vooral omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen)
  Dus wellicht is zo’n masterclass ook leuk voor kinderen/pubers

  • Cynthia Schultz

   Hey Syl, goed idee en leuk dat je meedenkt! Inderdaad iets om over na te denken…

 6. Rowan Chanel

  Ik heb deze Masterclasses al heel veel voorbij zien komen op je blog en nu begin ik te denken of het niet ook iets voor mij is.
  Sowieso kom ik iedere dag tijd te kort. Omdat ik treuzel? Omdat ik even geen overzicht heb?
  De schone was laat ik altijd zo lang liggen dat ik op een gegeven moment 3 wasmanden vol moet vouwen. Ik stel alles zo enorm uit dat alles op een gegeven moment op één dag gedaan moet worden. Belachelijk natuurlijk want ik kan dat met gemak bijhouden. Alleen doe ik het toch niet.
  Is zo’n masterclass dan ook wat voor mij?