Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Structuurjunkie Masterclass in Utrecht, Den Haag & Amsterdam

Afgelopen zondag was de Structuurjunkie Masterclass in Zwolle! Ik heb goed nieuws: de komende maanden zijn er ook Structuurjunkie Masterclasses in Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Wil jij nu echt aan de slag met de chaos in je (werk)leven, wil je je planning aanpakken, meer structuur en productiever werken? Kom dan naar een van de Structuurjunkie Masterclasses!

Leestijd

Structuurjunkie Masterclass

Afgelopen zondag was de tweede Structuurjunkie Masterclass en dat was een groot succes! De groep van 15 vrouwen was ontzettend enthousiast, deelde veel eigen ervaringen en tips en er ontstonden hele leuke en interesse gesprekken. De reacties stromen nu binnen en op veler verzoek organiseer ik nu meer Masterclasses in meer steden.

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter te werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren (en behalen) zodat je meer plezier aan je werk (of studie) beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Het is wel erg leuk als je je Werkboek meeneemt, mocht je hem al hebben. Je kan hem ook direct bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu oprecht bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.’

‘Het leek me relatief eenvoudige stof. Daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik al veel deed en ook wel het een en ander wist. Maar oooooh die fucking valkuilen waar we met z’n allen intuinen. Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

Structuurjunkie Masterclass Zwolle, Utrecht, Den Haag & Amsterdam

Na het succes van de eerste twee Structuurjunkie Masterclasses in Utrecht en Zwolle, staan er nu drie nieuwe Masterclasses in de planning! Alle Masterclasses, dus die in Utrecht, Den Haag en Amsterdam zijn van 13.00 tot 17.00.

[De Structuurjunkie Masterclass in Utrecht is op zondag 15 april. Koop hier je tickets!

De Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam is op zondag 27 mei. Koop hier je tickets!]

De Structuurjunkie Masterclass in Den Haag is op zondag 17 juni. Koop hier je tickets!

Deze details zijn voor elke Masterclass in elke stad hetzelfde:

 • een enorm gezellige setting bij Instock, met héle lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
  Instock zet zich in om voedselverspilling tegen te gaan. Dit doen ze door te koken met producten die anders weggegooid zouden worden.
 • start om 13:00. Fijn als je er op tijd bent!
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 20 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 10 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na de Masterclass (rond 16:00 uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen te borrelen (lekkere snacks en fris inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • je voorafgaand aan elke Masterclass in elke stad een lekkere lunch nuttigen bij Instock! Dit kost €13,50. Dit is natuurlijk niet verplicht (maar wel heel gezellig, en ik lunch zelf natuurlijk ook mee). Geef dit vooraf aan bij het boeken van je ticket (daar is een optie voor). Zorg dan wel dat je om 11.45u bij Instock bent om van de lunch te genieten.
 • je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis.
 • De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €115. Denk er aan dat je dit bedrag als ondernemer als kosten kan boeken.

  Waarom deze prijs? 

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.