Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Structuurjunkie Masterclass Amsterdam & Maastricht

Afgelopen zaterdag gaf ik de eerste Structuurjunkie Masterclass van het jaar in Rotterdam en er staan nu nog twee masterclasses op de planning: op 6 april in Amsterdam en op 13 april in Maastricht! Ik geef je vandaag alle informatie en je kan natuurlijk je tickets kopen.

Leestijd

Structuurjunkie Masterclass

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren en behalen zodat je meer plezier aan je werk, bedrijf, studie, gezin en/of privéleven beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor moeders die zowel tijd willen maken voor hun gezin en werk maar ook niet hun eigen behoeftes en wensen uit het oog willen verliezen.
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Het idee is dat je weggaat met a) een heleboel energie om de boel eens even goed aan te pakken en b) plannen om je agenda en (werk)leven zo in te richten dat je meer energie krijgt en meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Je gaat naar huis met een concrete eerste stap die je gaat zetten en een planning voor de komende week.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en de Structuurjunkie Planner niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Je kan ze direct bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en/of de Structuurjunkie Planner, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

In de Masterclass is veel tijd voor persoonlijke ervaringen, het uitwisselen van tips, het bespreken van issues en samen zoeken naar oplossingen. Ik heb de waarheid ook niet in pacht, we kunnen elkáár juist heel goed helpen en vaak ontstaan er mooie gesprekken en écht ‘aha!-momenten’. Je hoeft natuurlijk helemaal niet zo actief mee te doen als je dat niet wilt, maar in élke Structuurjunkie Masterclass ontstaat de uitwisseling en dat is juist zo ontzettend waardevol. Om hier extra tijd en ruimte voor te geven is er na elke Masterclass een borrel zodat we kunnen napraten en eventueel bepaalde onderwerpen nog kunnen aanhalen.

Na acht Structuurjunkie Masterclasses en acht keer door de deelnemers ingevulde enquetes heb ik de mogelijkheid gehad om de inhoud bij te schaven, aan te passen, bij te leren en te perfectioneren. Geen enkele keer was de Masterclass dus hetzelfde, omdat ik elke keer weer dingen verwijder of juist toevoeg. Ik leer elke keer en merk ook elke keer wat minder goed of juist beter werkt.

De deelnemers van de Structuurjunkie Masterclasses

Bijna 150 Structuurjunkies zijn je voorgegaan, van Utrecht tot Curacao. Er doen vooral vrouwen mee (al is de inhoud niet specifiek op vrouwen gericht), tussen de 30 en 45, waarvan ongeveer de helft een eigen bedrijf heeft. De andere helft werkt dus voor een baas of studeert. Ook doen er regelmatig (ongeveer 30%) moeders mee die wel wat extra handvatten kunnen gebruiken om hun leven wat meer structuur, overzicht en richting te geven.

Deelnemers geven de Structuurjunkie Masterclass gemiddeld een 8,5.

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu echt bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.

‘Ik heb nooit ergens leren plannen, en met de technieken en inzichten uit de masterclass heb ik de basis gekregen omdat nu wel goed te kunnen doen. Voor mij is mijn doel hiermee bereikt.’

‘Het leek me relatief eenvoudige stof. Daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik al veel deed en ook wel het een en ander wist. Maar oooooh die fucking valkuilen waar we met z’n allen intuinen. Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

‘Ik heb al vaker trainingen gehad in het kader van ‘time-management’ en daar nam ik altijd wel iets uit mee, maar het veranderde nooit wezenlijk iets. Dit was een fantastische balans tussen nieuwe inzichten en praktische tips. Ik heb de dag erna meteen een goede weekplanning gemaakt in het werkboek en voel me al de hele week veel rustiger en meer ‘in control’! Ik heb hierdoor ook vooraf nu al inzichtelijk welke agendapunten deze week voor spanning gaan zorgen en kan hierop anticiperen. Zo fijn!’

‘Ik vond de Masterclass enorm inspirerend en het heeft mij letterlijk in beweging gebracht.

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

‘Fantastisch! Wat een geweldige en ervaren vrouw is Cynthia. Ik heb er enorm veel van geleerd!’

De details

 • de masterclass vindt plaats op mooie centrale locaties (makkelijk bereikbaar met zowel OV als de auto) in Amsterdam en Maastricht, met lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
 • start om 13:00. Wees op tijd 🙂
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 20 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 10 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na de Masterclass (rond 16:00 uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen te borrelen (drankjes en snacks inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €150

Structuurjunkie Masterclass Amsterdam @ SPOT

Klik hier voor tickets voor de Structuurjunkie Masterclass Amsterdam op 6 april.

De Structuurjunkie Masterclass in Amsterdam is bij SPOT. Lounge aan de Keizersgracht 520. Op de grachtengordel van de stad inclusief inspirerend uitzicht. SPOT. Lounge is bijna op het hoekje met de Leidsestraat, je kan vanaf Amsterdam Centraal tram 2, 11 en 12 nemen en uitstappen bij halte Keizergracht. Wandelen vanaf CS kan ook prima, dat duurt ongeveer een halfuurtje. Parkeren kan op de gracht, al zou ik er op zaterdag niet vanuit gaan dat dat lukt, in dat geval kan je parkeren in parking De Hoofdstad.

Structuurjunkie Masterclass Maastricht @ Monastere Maastricht

Klik hier voor tickets voor de Structuurjunkie Masterclass in Maastricht op 13 april. Ik kan Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe of de Deskplanner voor je meenemen, als je deze wilt bestellen hebben we hier vooraf mailcontact over.

De Structuurjunkie Masterclass vindt in Maastricht plaats bij het prachtige en sfeervolle Monastere Hotel. Toen ik hier vorig jaar twee nachten sliep, wist ik meteen: hier wil ik een masterclass geven. Het is middenin het bruisende centrum van de stad, makkelijk bereikbaar én vooral ontzettend knus. Tipje van mij: neem even wat extra tijd en ga vooraf lekker lunchen bij Café Louis dat in het hotel zit.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.