Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De Structuurjunkie Digitale Planner 2024!

Jaaa, je kan nu de Structuurjunkie Digitale Planner voor 2024 downloaden! De planner die je op je tablet, computer en telefoon kan gebruiken, waar je zowel in kan ‘schrijven’ als typen, die je kan delen met familieleden of collega’s en die lekker flexibel is: je kan naar hartelust pagina’s toevoegen of verwijderen. De datumloze variant is nu verkrijgbaar voor 24,99 en ik deel met je hoe hij eruit ziet en hoe het werkt.

Leestijd

Planner

Al jaren had ik de wens voor een Structuurjunkie Digitale Planner. Wat zou het handig zijn om dat wat we zo graag op papier doen, ook digitaal kunnen doen. Soms is dat toch ook superhandig, dat je het op al je apparaten kan gebruiken en kan delen met anderen. Het is ook lekker flexibel. Maar de vorm vond ik maar niet… En er zijn ook al zoveel goede digitale apps om mee te plannen.

Vorig jaar kwam ik op het idee voor de planner zoals we die vandaag lanceren: een digitale planner waar je daadwerkelijk in kan schrijven op je tablet (met een stylus), maar waar je ook prima in kan typen met je toetsenbord. Een planner die je echt ‘invult’, waardoor je bijna het gevoel krijgt alsof je op papier werkt.

Het fijne is dat het superflexibel is, je kan naar hartelust schuiven en wissen natuurlijk, en pagina’s toevoegen of verwijderen.

Je kan op de pagina’s lekker ver inzoomen zodat je comfortabel kan schrijven. Typen kan uiteraard ook gewoon, op al je apparaten.

De Structuurjunkie Digitale Planner is in feite een (heel groot en interactief) PDF bestand met hyperlinks. Deze kan je bewerken in de app Goodnotes, die je op al je apparaten kan installeren (niet inbegrepen bij de Structuurjunkie Digitale Planner). Let op: wij ondersteunen op dit moment alleen Goodnotes, daar is de Structuurjunkie Digitale Planner ook voor ontwikkeld. Bij je planner krijg je heldere tutorial video’s en een stappenplan in PDF waarin ik je uitleg hoe het werkt. Het is simpel, en je moet wel even weten wat je precies moet doen.

Je kan alvast op deze pagina kijken voor handige uitlegvideo’s van de planner. 

Maak gebruik van post-it’s, stickers, markeerstiften en alle kleuren die je maar wilt.

Je kan in de Structuurjunkie Digitale Planner heel makkelijk tekst verplaatsen of verwijderen, kopiëren en plakken, waardoor het plannen veel sneller gaat en ook nog eens flexibeler is.

In de Structuurjunkie Digitale Planner vind je…

  • 12 maandoverzichten
  • 52 weekoverzichten
  • 365 dagoverzichten
  • 52 maaltijdplanningen
  • 12 maandevaluaties
  • 50 notitiepagina’s
  • 25 ideëenpagina’s

En je kan zelf eindeloos veel pagina’s toevoegen door ze te dupliceren. Je kan uiteraard ook pagina’s verwijderen als je ze niet wilt gebruiken.

De Structuurjunkie Planner 2024 loopt van 1 januari 2024 tot en met 5 januari 2025.

 

Dit is de cover van de 2024 Structuurjunkie Digitale Planner.

Jaaroverzichten. Je kan dus op al deze data en weeknummers klikken en dan ga je naar de daarbij horende overzichten, zoals weekoverzichten of dagoverzichten.

Nog meer jaaroverzichten.

Maanden. Ook hier is alles klikbaar, als je op de dag klikt, ga je naar het dagoverzicht van die dag.

Weekoverzicht/weekplanning

Weekoverzicht leeg 😉

Dagoverzicht/dagplanning

Maaltijdplanning

Maandevaluaties

Deze eerste Structuurjunkie Digitale Planner loopt van 1 januari 2024 tot en met 5 januari 2025.

Je hebt geen abonnement nodig voor deze planner, je betaalt eenmalig het bedrag voor de planner.
De app Goodnotes waarmee deze planner werkt op de iPad, kost $10 per jaar of $29,95 eenmalig.
Voor Android adviseren we de app Noteshelf, die kost eenmalig $4,99.

Klik hier om jouw Structuurjunkie Digitale Planner voor 24,99 te bestellen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.