Structuurjunkie dag in Zwolle 1-6-2019

Ik vertelde hier en daar al dat ik de komende periode minder Structuurjunkie Masterclasses ga geven, omdat ik me ga focussen op mijn online programma dat in september live gaat. Maar omdat ik niet zomaar afscheid wil nemen, organiseer ik nog een Structuurjunkie dag! Natuurlijk met een Structuurjunkie Masterclass, en in de ochtend een Structuurjunkie Mindset Sessie van Mindsetcoach Janne Schuijn. En natuurlijk lunch en een borrel achteraf.

Leestijd

Dit is echt een unieke kans, normaal gesproken geef ik de Structuurjunkie Masterclass natuurlijk helemaal alleen, nu hebben we er samen een totaalplaatje van gemaakt. Dit hebben we nog nooit eerder gedaan! Omdat ik de voorlopig laatste Structuurjunkie Masterclass niet zomaar voorbij wil laten gaan, heb ik er een speciale dag van gemaakt. Als je nog heel graag een masterclass van mij wilt volgen, grijp dan nu je kans: zoals het er nu uitziet ga ik de rest van het jaar geen Structuurjunkie Masterclasses geven.

Wees snel, want ik heb maar 20 plekken. En: alleen als je vandaag (26-4) je ticket koopt krijg je als bonus een gratis Structuurjunkie Planner én een Structuurjunkie Scheurkalender t.w.v €29,98 bij je ticket.

Structuurjunkie Masterclass

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren en behalen zodat je meer plezier aan je werk, bedrijf, studie, gezin en/of privéleven beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor moeders die zowel tijd willen maken voor hun gezin en werk maar ook niet hun eigen behoeftes en wensen uit het oog willen verliezen.
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Het idee is dat je weggaat met a) een heleboel energie om de boel eens even goed aan te pakken en b) plannen om je agenda en (werk)leven zo in te richten dat je meer energie krijgt en meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Je gaat naar huis met een concrete eerste stap die je gaat zetten en een planning voor de komende week.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en de Structuurjunkie Planner niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Je kan ze bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe en/of de Structuurjunkie Planner, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

Bijna 200 Structuurjunkies zijn je voorgegaan, van Utrecht tot Curacao. Er doen vooral vrouwen mee (al is de inhoud niet specifiek op vrouwen gericht), tussen de 30 en 45, waarvan ongeveer de helft een eigen bedrijf heeft. De andere helft werkt dus voor een baas of studeert. Ook doen er regelmatig (ongeveer 30%) moeders mee die wel wat extra handvatten kunnen gebruiken om hun leven wat meer structuur, overzicht en richting te geven.

Deelnemers geven de Structuurjunkie Masterclass gemiddeld een 8,5.

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu echt bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.

‘Ik heb nooit ergens leren plannen, en met de technieken en inzichten uit de masterclass heb ik de basis gekregen omdat nu wel goed te kunnen doen. Voor mij is mijn doel hiermee bereikt.’

‘Het leek me relatief eenvoudige stof. Daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik al veel deed en ook wel het een en ander wist. Maar oooooh die fucking valkuilen waar we met z’n allen intuinen. Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

‘Ik heb al vaker trainingen gehad in het kader van ‘time-management’ en daar nam ik altijd wel iets uit mee, maar het veranderde nooit wezenlijk iets. Dit was een fantastische balans tussen nieuwe inzichten en praktische tips. Ik heb de dag erna meteen een goede weekplanning gemaakt in het werkboek en voel me al de hele week veel rustiger en meer ‘in control’! Ik heb hierdoor ook vooraf nu al inzichtelijk welke agendapunten deze week voor spanning gaan zorgen en kan hierop anticiperen. Zo fijn!’

‘Ik vond de Masterclass enorm inspirerend en het heeft mij letterlijk in beweging gebracht.

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

‘Fantastisch! Wat een geweldige en ervaren vrouw is Cynthia. Ik heb er enorm veel van geleerd!’

Structuurjunkie Mindset Sessie van Mindset Coach Janne Schuijn

Janne Schuijn is Mindsetcoach en helpt vrouwen met het creëren van een krachtige mindset, waardoor zij in staat zijn een zelfverzekerd, gelukkig en intentioneel leven te leiden. En vooral, want daar heb je het voorgaande allemaal voor nodig: eindelijk fucking gaan DOEN wat hen gelukkig maakt waar ze nu de ballen niet voor hebben (want ‘wat zal een ander wel niet denken?’) of uitstellen tot ze een ons wegen (‘komt volgend jaar wel’). Omdat mindset ook, of laten we zeggen, absolúút de basis is voor een productief leven waarin je belangrijke stappen kan zetten, komt Janne ons daar bij helpen op 1 juni. In haar ochtendsessie ga je samen met haar aan de slag met je mindset. Heb jij een fixed- of juist een groeimindset? Wat zijn je overtuigingen? Je kan tijdens de Structuurjunkie Masterclass van Cynthia nog zoveel praktische dingen leren, als je mindset niet klopt, gaat er niet veel veranderen. Daar komt Janne kijken.

In de ochtendsessie ga je veel van haar leren, maar je gaat ook zelf aan de slag met opdrachten waardoor je veel meer inzicht krijgt in hoe dit onderdeel voor jou werkt.

Wat krijg je tijdens de Structuurjunkie Dag?

 • een Structuurjunkie Mindset Sessie van Janne Schuijn  – echt een unieke kans. Janne geeft deze sessies nergens anders.
 • een Structuurjunkie Masterclass van Cynthia Schultz – de laatste kans om dit jaar een Structuurjunkie Masterclass te volgen.
 • alle mogelijkheden om Janne en Cynthia vragen te stellen, tijdens de sessies, maar ook in de pauzes en tijdens de lunch.
 • een groep gelijkgestemde vrouwen om je heen waar je je issues mee kan delen en waar je veel van kan leren. En dat een hele dag!
 • een inspirerende, mooie locatie in Zwolle die met zowel het OV als met de auto goed bereikbaar is.
 • een uitgebreide en gezonde lunch.
 • koffie, thee, water en lekkers voor tijdens de sessies en in de pauzes. Er wordt goed voor je gezorgd!

En dan even de praktische zaken:

 • zaterdag 1 juni 2019
 • 10.00 – 17.00u.
 • op een locatie in Zwolle die met zowel OV als auto makkelijk bereikbaar is (exacte locatie hoor je nog).
 • €249 inclusief btw, natuurlijk aftrekbaar als je ondernemer bent. Klik hier om je ticket te kopen.
 • We hebben plek voor 20 deelnemers. Het blijft dus sowieso een kleine groep.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. Iris

  Ik volg je eigenlijk pas sinds dit jaar, en ik schrik van de paar reacties onder deze post. Ik zie je als een fantastische vrouw die haar passie en kennis graag met anderen deelt. Het is duidelijk dat je vele uren in dit onderwerp hebt gestoken, en vele uren gaan vast in deze masterclass zitten. Natuurlijk vraag er dan zo’n bedrag voor! Zeer terecht!

  Ik hoop dat je je niet laat kisten door anderen, want ik geniet van je Instagram en je blog en hoop dat je door blijft gaan met anderen inspireren!

 2. Johanna

  Ik hoop dat ik als trouwe lezer kan en mag meegeven dat ik dit soort artikels altijd begrijpelijk -maar ook een beetje jammer vindt. Zou het een optie zijn om naast zulke promo artikels ook een ander te voorzien? Ik weet het niet he maar wie niet vraagt … 🙂

  • Cynthia Schultz

   Ha Johanna, ik snap wat je zegt. Ik probeer dat wel altijd, maar het lukt me niet altijd omdat zowel het organiseren van deze events als het schrijven van blogs veel tijd kost. Tijd die ik er natuurlijk met alle liefde in steek, maar de ene keer met een post als deze kan ik er nog een post bij maken, soms niet. Hoop dat je dat snapt! Gelukkig komt er verder zes keer per week een blogpost online die je hopelijk kan bekoren 🙂

 3. Tanja geukens

  Blijkbaar als je hier een ongezouten mening geeft, wordt deze gewoon verwijderd.

  • Cynthia Schultz

   Nee Tanja, je reactie komt in moderatie als je nog nooit eerder een reactie hebt achtergelaten 🙂 Ik heb ze handmatig goedgekeurd. Je mag altijd je mening geven. Fijne dag!

 4. Tanja geukens

  Ik volg jou al heel veel jaren. Eigenlijk nooit gereageerd. Met alle Respect, maar de laatste maanden is het in mijn ogen enkel nog te doen om geld te verdienen, 250 euro vind ik echt wel een schandalig hoge prijs voor een cursus door iemand gegeven dat hier niet eens enige opleiding voor genoten heeft of dergelijke…
  Mensen betalen het er blijkbaar wel voor, dus, goed voor jou, maar ik begin stilletjesaan af te haken op dat winstbejag. Succes nog met je onderneming. Groetjes

  • Alexandra Poldervaart- Jacobs

   Dag Tanja, helemaal niet aan mij eigenlijk maar ik wil toch even op je post reageren omdat ik dit ‘tarieven verwijt’ ken en weet dat er meer mensen jou gedachten delen.

   1. Bedenk even wat voor (on)kosten er gemaakt worden om een dag als deze in elkaar te draaien: uren (inhoudelijke dag in elkaar draaien maar ook het zoeken van een locatie, brainstorm uren, reiskosten als in km’ers/ brandstof en reisuren ed.) locatiehuur, eten en drinken, materiaal en dan nog de tijd van niet 1 maar 2 dames.
   2. Wij vrouwen doen dit elkaar vooral aan. Als hier een man in een goed pak had gestaan dan wordt €250 gevoelsmatig ineens een stuk minder; ik ken consultants die het dubbele als uurtarief vragen en waar je een stuk minder aan overhoudt.
   4. Een opleiding zit tussen je oren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Cynthia pas net volg en geen idee heb wat haar achtergrond is maar ik heb wel wat aan haar tips en daar kom ik voor! Ik ben recent begonnen in haar werkboek en ik ben fan. Toegankelijk en zeer betaalbaar.. je hoeft natuurlijk niet naar een masterclass te gaan; je kunt haar zelfs gratis volgen op insta waar ook tips voorbij komen.
   3. Bedenk wat je ervoor terug krijgt! Hoeveel tijd.. en dus geld 😉

   4. Cynthia, ik gun je heel veel winst ❤️ Misschien ga ik bijdragen de 1e van juni als het lukt met plannen 🤪

  • Cynthia Schultz

   Jeetje Alexandra, wat lief van je. 🙂 dankjewel. Hoop je te zien 1 juni!