Nieuwe Structuurjunkie 2020 planner

De Structuurjunkie planner met data voor 2019/2020 was zo snel uitverkocht, dat er nóg een nieuwe Structuurjunkie planner met data komt! En wel voor 2020. Zoek je nog een fijne planner/agenda voor het komende jaar? Misschien is deze wel wat voor je. Ik vertel je er graag meer over!

Leestijd

Dit is hem dan! Koningsblauw met metallic gouden details. Deze prachtig uitgevoerde kobaltblauwe planner (met contrastkleur okergeel aan de binnenzijde) loopt van 23 december 2019 tot 3 januari 2021. De planner heeft verder jaaroverzichten (2019 t/m 2022), maandoverzichten (voor 2020 en 2021) en voldoende notitiepagina’s achterin.
De planner heeft matgouden folie op de cover, twee leeslinten, een envelop achterin voor losse papieren en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Je kan de Structuurjunkie 2020 planner hier kopen voor €20,99. Je kan hem uiteraard ook kopen of bestellen bij jouw boekhandel.

De binnenkant is verder hetzelfde als de 2019/2020 planner, met dezelfde week- en maandoverzichten:

Jaaroverzichten, van 2019 tot en met 2022

Maandoverzichten

Hierboven zie je de weekoverzichten. Deze zijn hetzelfde als in de Structuurjunkie Light Planner. De dagen lopen van 07 tot 22u, er is plek voor 18 taken onder de dagen en rechts is ruimte voor notities. Na elke maand vind je een korte evaluatievraag op deze plek. De zaterdag & zondag zijn verdeeld over 1 kolom.

 

De envelop achterin voor losse documenten, met een cadeautje: een mini notitieboekje voor in je tas.

Notitiepagina’s achterin, met zowel bullets als lijntjes.

De kleur is zo fel dat geen camera het aankan, haha!

Ik kan niet wachten tot jij hem kan gaan gebruiken! Daarvoor moeten we alleen toch echt nog even tot 2020 wachten 🙂 Bestel hem hier.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

37 reacties
 1. Miranda

  Hi Cynthia,

  Ik heb je pas net ontdekt, wat mooi wat je doet!
  Is de structuur junkie planner 2020 nog ergens te koop?

  Groetjes Miranda

  • Cynthia Schultz

   Ha Miranda, nee helaas, die is overal al uitverkocht.

 2. Sanne

  Hi Cynthia,

  Ik vind je planners prachtig, dat allereerst!! Het enige dat mij tegenhoudt is dat ik de planner niet helemaal plat kan leggen (wat met bijv. een ringband of de Passion Planner wel kan). Met name de manier van de Passion Planner is wat mij betreft een aanrader omdat je dan niet de ringband hebt (die er soms wat goedkoop uit kan zien) maar wél het voordeel van het platleggen.

  Ik dacht ik lees allerlei vragen en tips, ik gooi die van mij er ook even in!

  Groetjes! Sanne

  • Cynthia Schultz

   Hey Sanne, dat kan wel! 🙂 Je moet even de rug ‘kraken’, dus forceren. Deze beschadigt niet want de rug van de kaft zit los van de genaaide rug van de planner. Als je dat even doet, ligt hij goed open.

 3. Hannah

  Dag Cynthia,
  Vorig jaar de donkerblauwe structuurjunkie planner gekocht. Zéér tevreden mee, met evaluatieformulieren, ruimte voor reflectie en het weergeven van doelen. Relaties hierop getipt dit jaar en zelfs de kobaltblauwe ingekocht om cadeau te doen. Blijkt deze versie een uitgeklede, simpele agenda te zijn, die bij mij helaas onder de miskopen valt en qua inhoud misstaat bij mijn Montblanc pen.

  • Cynthia Schultz

   Hoi Hannah! Dit is inderdaad een eenvoudigere versie dan die van vorig jaar. Jammer dat hij niet bevalt, je kan hem altijd retourneren natuurlijk en een planner aanschaffen die wel naar je wensen is!

 4. Karin

  Hoi Cynthia,

  Ik heb de planner light gekocht, daarin wordt verwezen naar het werkboek echter is die niet meer te koop, klopt dat? En komt die wel weer op de markt?

  • Cynthia Schultz

   Hey Karin, nee die komt niet meer op de markt helaas!

 5. Noortje

  Wauw deze kleur is echt prachtig! <3
  Komt deze kleur er ook voor de structuurjunkie planner light? 😀

 6. Anne

  Hi, mijn collega wil zich graag inschrijven voor de structuurjunkie nieuwsbrief, maar ik kan nergens vinden waar dat kan! Heb jij daar een link voor?

 7. Bo

  Supermooi en elegant, ik vind het jamner dat er maar 1x in de maand een evaluatie in staat. Ik had het graag wekelijks terug willen zien…. dit houd me een beetje tegen. misschien een tip voor de volgende keer?

  • Cynthia Schultz

   Hey Bo, dat hadden we in de allereerste planner, maar dat doen we nu niet meer omdat ik heel veel vragen kreeg naar een planner zonder evaluaties. Donderdag ga ik in gesprek met mijn uitgever om te kijken wat we hier in de toekomst mee gaan doen, want er zijn veel mensen die dat ook willen 🙂

 8. Saar

  Ziet er supermooi uit. Ik heb hem besteld!
  Vraagje: is het mogelijk om er in de toekomst een elastiek aan toe te voegen? Ik heb nu een los elastiek besteld, maar als die aan de planner vast zit is dat handiger.
  Dan hoef ik niet bang te zijn dat ie open valt in mijn tas en de bladzijden gaan kreuken.

  • Cynthia Schultz

   Thanks, wat tof en veel plezier ermee!
   We hebben dat onderzocht, want dit wilde ik zelf ook. Het probleem is dat een elastiek er af kan vallen. Doordat de kaft relatief dun en flexibel is, moeten er dan een soort metalen bevestigingsringetjes in de kaft en dat is niet mooi. Daarnaast zal dan doordat de planners in transport en bij de drukker worden opgestapeld, het elastiek een afdruk achterlaten in de planner die erboven of onderop ligt. Een andere optie is het elastiek erom doen, maar dat kan er af vallen, dus dan moet er plastic om. Vanuit milieuoverweging wil ik dat niet, zoveel plastic… Dus het is iets wat ik wel wil, maar wat met deze kaft niet kan.

 9. Marijke

  Komt er eigenlijk ooit nog een nieuwe druk van het Werkboek?

  • Cynthia Schultz

   Dat weet ik nog niet, ik ga het donderdag met mijn uitgever bespreken!

 10. Lauressa

  Die planner ziet er zo chill uit! Ik vind het altijd handig als er een tijdsindeling bij staat.

 11. lies

  De beschrijving bij managementboek.nl is nog die van vorig jaar (maar jaartallen aangepast).

  Hij ziet er goed uit maar nog niet overtuigd 🙂

  • lies

   de data kloppen trouwens volledig niet in die beschrijving? beetje verwarrend voor de koper.

  • Cynthia Schultz

   Wat bedoel je precies, qua dat de data niet kloppen? Wat hier in de blogpost staat, klopt! Op managementboek klopt het niet, maar daar kan ik zelf niks aan veranderen. Breedte
   187 mm
   Lengte
   220mm

  • lies

   wat is de afmeting trouwens?

 12. Annemarije

  Hoi!
  Zitten er ook (evaluatie)vragen in na elke week en elke maand?

 13. Annemarije

  Hoi!
  Zitten er na elke week en maand ook (evaluatie)vragen in?

 14. Annemarije Boersma

  Hoi!
  Zitten er ook na elke week en maand (evaluatie)vragen in?

 15. Sandy

  Oooh deze is prachtig. Helaas heb ik een digitale agenda. Wat ik wel gebruik is een schrift voor m’n todo list en aantekeningen. Ben benieuwd of daar ook iets voor komt.

  • Cynthia Schultz

   Ja, misschien wel, volgend jaar 🙂 We gaan hier volgende week over brainstormen en plannen maken!

 16. Joyce

  Ik word hier dus heel erg hebberig van! En dan te bedenken dat ik gewoon nog een lege Structuurjunkie Light Planner heb liggen, haha. Ga hem wel onthouden, leuk cadeautje misschien voor de feestdagen ^^

 17. Marjan

  Ik heb nog nooit een planner gebruikt, maar deze is echt supermooi :-O
  Verleidelijk…

 18. Daish

  Ik heb hem gelijk besteld. Ik ben ook benieuwd.

  Ik heb er 1 nodig met zo’n dagindeling👍

  Heb twee jaar die van Hema gebruikt met ongeveer dezelfde indeling maar die van jou ziet er wat beter uit

 19. Jessica J.

  Ik wil gewoon even zeggen dat ik dat blauw echt ongelooflijk mooi vind!

 20. rachel

  ik vind hem weer mooi en lekker overzichtelijk en zonder allemaal poespas en onzin zoals ik bij “andere” zie en voor zakelijk gebruik ziet hij er helemaal top uit 😀

 21. Lenneke

  Hij is ZO mooi! Voor mij wat te weinig ruimte bij o.a. de maandoverzichten, maar ohhh — die kleuren. Prachtig. Ben echt een sucker voor dit soort dingen.

 22. Annelot

  Ziet er prachtig uit. Ik heb hem besteld, ben heel benieuwd!

 23. Tineke

  Hij is wel heel erg mooi, blauw met goud is een hele leuke combi. Zakelijk maar toch mooi!