Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Pre-order de nieuwe Structuurjunkie planners

JA, er komen weer nieuwe Structuurjunkie Planners aan! Een met data voor 2021/2022, een een datumloze. Beide in klein formaat en A4 formaat. Je kan ze nu als pre-order bestellen en ik laat ze graag vast aan je zien.

Leestijd

De planners zijn op dit moment bij de drukker, ik kan dus nog een ‘echte’ exemplaren laten zien. Zodra dat kan, doe ik dat uiteraard meteen! We moeten het voor nu nog even doen met digitale plaatjes. Het binnenwerk is precies zoals je gewend bent van onze eerdere planners.

Hier alvast de pre-order links op een rijtje:

Structuurjunkie Planner 2021/2022

Structuurjunkie Planner 2021/2022

De nieuwe gedateerde planner voor 2021/2022 is uitgevoerd in licht perzik, met gouden folie details. Ik weet zeker dat dit er in het echt zó tof uitziet!

De planner loopt van half augustus 2021 tot en met begin september 2022. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.

Ik heb dus nog geen foto’s van de planners, maar ik kan je wel het binnenwerk laten zien. Hieronder foto’s van het binnenwerk van de kleine Structuurjunkie Planner (18,6 x 22cm). Als je op de foto klikt, wordt deze groter.

Klik hier om de Structuurjunkie 2021/2022 planner in ‘klein’ formaat als pre-order te bestellen.
We verwachten dat deze planner er half juli is, zodra hij van de drukker komt, wordt hij dan meteen naar je toegestuurd.

Ik geef je ook even een kijkje in de oude A4 planner, zodat je een idee hebt hoe dat binnenwerk eruit ziet.

Klik hier om de Structuurjunkie 2021/2022 A4 als pre-order te bestellen.

We verwachten dat deze planner er half juli is, zodra hij van de drukker komt, wordt hij dan meteen naar je toegestuurd.

Structuurjunkie ongedateerde planner

Structuurjunkie ongedateerde planner

Aaaa deze is ook zó cool.

Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

Hieronder foto’s van de inhoud, let dus op dat de nieuwe planner andere kleuren schutbladen heeft.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd als pre-order te bestellen.
Deze planner is naar verwachting half augustus leverbaar.

Hieronder de foto’s van het binnenwerk van de ongedateerde A4 variant.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd A4 als pre-order te bestellen.~
Deze planner is naar verwachting half augustus leverbaar.

Uiteraard kan je alle Structuurjunkie Planners ook altijd bij je lokale boekhandel bestellen!

Bij elke planner krijg je ook een gratis cursus ter waarde van €49,95 waarin ik je in een aantal korte en praktische video’s uitleg hoe je je planner kan gebruiken! Zo kan je meteen goed beginnen.

Ik hoop dat jij net zo blij wordt van deze nieuwe designs als ik, en zodra ik meer kan laten zien, dan doe ik dat uiteraard meteen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.