Planning 101: Tools & hulpmiddelen

In deze video in mijn serie over planning en productiviteit vertel ik je over mijn tools en hulpmiddelen die me helpen om gestructureerd en planmatig te werken!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Vertel me zeker over jouw hulpmiddelen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

9 reacties
 1. Linda

  Van Nooit meer te druk ben ik ook erg fan, ik heb hier veel goede tips uitgehaald. Ik kijk het nog regelmatig even terug voor wat nieuwe inspiratie! Ik lees dit soort boeken erg graag op m’n e-reader en dan markeer ik meteen alle interessante dingen. Vervolgens synchroniseer ik ‘m met Kobo desktop en kan ik op mijn laptop snel die gemarkeerde stukken terugvinden. Lezen kost wat meer tijd hierdoor maar achteraf ben ik er steeds erg blij mee :-)!

 2. Miranda

  Ik heb het boek van Elle Luna besteld (als cadeau voor iemand). Bedankt voor het vertellen van alle tips! Erg boeiend. En fijn voor je dat jij er veel aan hebt gehad!
  Ik kom altijd graag een kijkje nemen op Cynthia.nl.

 3. Sanne

  Een echte eyeopener voor mij was het boek Ontketen je brein van Theo Compernolle. Het gaat niet zozeer over productiviteit, maar meer over hoe je je hersenen op een goede manier kunt gebruiken. Hij pleit tegen onder andere hyperconnectiviteit (altijd online zijn) en multitasken, omdat keer op keer bewezen wordt dat dit écht niet werkt. Echt een aanrader!

  • Cynthia Schultz

   Goeie tip, ga ik me zeker even in verdiepen. Dankjewel Sanne!

 4. Anne-Marie

  Ik vind deze video-serie heel inspirerend. En ik kijk dus nooit video’s. Heb net – na jaren een planbord te hebben gebruikt – de google calender app gedownload. Ziet er goed uit!

 5. Jannike

  Dat eerste boek wil ik graag lezen! Er is nu ook een werkboek gepubliceerd, die vind ik ook wel interessant.

 6. Eveline Fleur

  Wat een fijne tips. Ik vind de gedachte van “een werkweek van 4 uur” door Timothy Ferriss ook erg inspirerend.

 7. femketje

  dat eerste boek lijkt me wel wat! :3 fijne video! denk dat veel hier wel wat aan hebben 🙂