Planning 101: Q&A

In deze laatste video in mijn serie over planning en productiviteit beantwoord ik jullie vragen! Het gaat vooral over hoe je je ook echt aan je planning houdt en hoe je dingen doet die je niet leuk vindt.

Leestijd

Verder heb ik het ook over je houden aan het voornemen om de dag erna vroeg op te staan en een productieve dag te hebben, over hoe je geconcentreerd kan werken en te bepalen wanneer ‘het goed is’ voor een dag. Klik hier als je de video niet kan zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Lotte

  Hey Cynthia!

  Ik heb echt zoveel aan je tips! Ik zit echt enorm in een INKAK tijd.. Er is veel te doen en ik kom niet uit die sleur… Ik weet vaak niet hoe ik aan iets moet beginnen.. Opeens herrinnerde ik me jouw serie.. Kijk m weliswaar achterste voren, maar alle tips noteer ik nu.. Als ik weer vast loop; even kijken hoe Cynthia het ook alweer deed. Dankjewel!

  Liefs, Lotte

 2. Loes | Gewoon iets met Loes

  Hè jammer, de laatste video uit deze serie alweer! Ik vond het echt leuk omt te zien allemaal. Wel blijf ik het nog steeds lastig vinden om het in de praktijk allemaal toe te passen, maar we gaan met kleine stapjes vooruit en daar gaat het natuurlijk om ?

 3. Melissa

  Hopelijk komt er een seizoen 2 haha.
  En over een tijdje nog meer handige tips over het gebruik van een passion planner. De mijne is onderweg 😀

 4. Claudia

  Hi Cynthia, hele fijne serie! Graag leer ik nog iets meer over de manier waar op je nu je email organiseert. Dat is volgens een speciale methode toch?

  • Cynthia Schultz

   Ja, We Quit Mail heet dat. Ik ga er zeker nog over bloggen of er een video over maken!

 5. Irina

  Heel erg handige serie was dit! Zelf ben ik ook echt verslaafd aan plannen dus ik vind dit soort video’s heerlijk om te zien ^^

 6. Merel

  Jammer dat dit al de laatste video is uit deze serie. Vond dit zo’n leuke en fijne serie! 🙂

  • Cynthia Schultz

   Dat vind ik heel leuk om te horen Merel, dankjewel!

 7. jonna@burgertrutjes

  Goede tips! Gelukkig ben ik een kei in planning en acties opvolgen. Moet ook wel, ben PA van beroep 😉

 8. Iris

  Superfijne serie! Heb er enorm veel aan gehad. Bedankt! 🙂

 9. M

  Gebruik je weleens wunderlist?? Ik hou ook van to do lijstjes.. Ik ben fan van Wunderlist

 10. rachel

  duidelijke video weer en idd vroeg opstaan is productief zijn!

 11. Kirsty

  Leuke video en fijne tips geef je! Ik herken best wel wat dingen, zoals dat je kijkt naar hoe je je voelt qua of je nog verder werkt die dag. Zelf vind ik dat ook heel belangrijk, dus alleen als iets echt af moet die dag doe ik het ook als ik mij niet goed voel.

 12. Liset

  Zo’n lijstje met dingen doen die echt moeten, maak ik ook altijd. Het voelt dan zo lekker als je alles gedaan hebt! De rest is dan inderdaad iets wat ‘mag’ en voelt veel prettiger :).

 13. Annagreet

  Fijne en leuke serie. Ga zeker wat tips meenemen! Sommige dingen blijven altijd lastig!
  Fijne achtergrond trouwens!