Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Online workshop over Meer tijd voor jezelf

Laatst deed ik op Instagram een polletje over wat jullie van mij zouden willen leren. Unaniem werd dat: hoe je meer tijd voor jezelf creëert. Vandaag lanceer ik mijn nieuwe Structuurjunkie Gáán Membership en de allereerste online workshop gaat over Tijd voor jezelf. Voor €12,95 word je lid en kan je deze workshop volgen, inclusief live Q&A waar je je vraag kan stellen.

Leestijd

Structuurjunkie Gáán Membership

Deze workshop is een onderdeel van mijn nieuwe Structuurjunkie Gáán Membership. Ken je dat, dat je als een kip zonder kop rondloopt? Met een kop vol stress zonder dat je echt weet wat je aan het doen bent? Of wat je hierna moet gaan doen?  Been there, done that. Het is tijd voor verandering.
Het Structuurjunkie Gáán Membership is voor mensen die meer willen leren op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en er ook echt wat mee willen doen. Niet een zoveelste training, maar echt stappen zetten.
Voor mensen die willen groeien op deze vlakken, altijd de beste tips, tricks en tools willen weten. Voor mensen die lékker gaan op het maken van een goede planning en je daaraan houden. Voor mensen die klaar zijn met de stress en onrust. Het Structuurjunkie Gáán Membership is dé plek waar je altijd al je beste tips en content vindt op gebied van structuur, focus, plannen en productiviteit en waar je je omringt met gelijkgestemden, zodat je kan blijven leren en groeien.

Elke paar weken is er een nieuwe thema waarbinnen je altijd een online workshop vindt met een PDF-werkboek, een live Q&A met mij, je kan vragen stellen aan een expert binnen het thema en je vindt ook altijd de beste lees-, kijk- en luistertips in het membership. En elke maand verloten we een prijzenpakket t.w.v. minimaal €299 onder de meest actieve leden in de community.

Workshop Tijd voor jezelf

Het allereerste thema is Tijd voor jezelf. Een tijdje geleden vroeg ik op Instagram wat jij het liefste van mij wil leren en daar kwam dit onderwerp uit. Ik kreeg enorm veel DM’s hierover. Zo stuurde Lisa dit: ‘Jij runt twee succesvolle bedrijven, hebt een volle planning, behaalt je doelen en tóch lijkt het erop dat je  altijd genoeg tijd voor jezelf hebt. Je geniet van lezen, vakanties, wandelen… Hoe doe je dat? En hoe doe je dat zonder schuldgevoel dat je eigenlijk wat nuttigs zou moeten doen?’

Dit was voor mij de inspiratie om dit als het allereerste thema van mijn membership te maken.

We beginnen met dit onderwerp omdat dit de basis is van alles. En ook omdat het het probleem is wat ik het meest hoor bij mensen: te weinig tijd hebben voor de dingen die jíj wilt doen. Tijd voor je hobby’s, sporten, een boek lezen, tijd om even niet bezig te zijn met de takenlijsten en verplichtingen.

Omdat het in een leven waarin je vanalles wilt en waarin er vanalles van je wordt verwacht best lastig is om jezelf op één te zetten en bewust tijd vrij te maken voor JOU, beginnen we hiermee. Ook omdat tijd voor jezelf hebben ongelooflijk belangrijk is. Belangrijker dan je denkt. Het heeft invloed op alles. Hoe jij in je vel zit, hoe gelukkig je bent, hoe goed je je werk doet, hoe je reageert op de mensen om je heen… En je hebt het wel gemerkt: tijd voor jezelf is er niet ineens. Daar moet je echt zelf voor gaan zorgen.In de online workshop leer ik je hoe je meer tijd voor jezelf gaat creëren. Super praktisch. Je vindt in de online omgeving acht praktische video’s met daarbij een digitaal werkboek. Je krijgt opdrachten van me zodat je er écht mee aan de slag gaat. In de live Q&A kan je mij je vraag stellen over dit onderwerp.

Ook haakt self love expert Merel Teunis, auteur van het boek Self Love Talk, aan om jouw vragen te beantwoorden over zelfliefde en meer tijd voor jezelf maken en hier ook echt van genieten. Met dit als basis wordt alles wat hierna komt een stuk makkelijker, dat beloof ik je.

Thema’s die later dit jaar online komen zijn Focus, Productiever werken en Financiële Structuur (onder voorbehoud). De thema’s zijn altijd binnen de onderwerpen waar Structuurjunkie om draait. Het is altijd iets wat met structuur, planning, productiviteit of focus te maken heeft. Denk ook bijvoorbeeld aan e-mail, je smartphone of doelen stellen en behalen. Je mag in de community ook altijd verzoekjes doen voor thema’s!

Vragen & aanmelden met 44% korting

Halverwege september lanceer ik mijn Structuurjunkie Gáán Membership voor €22,95 per maand. Maar vandaag, morgen en overmorgen (3, 4 en 5 augustus) kan je met 44% korting lid worden. Je betaalt dan dus maar €12,95 en deze prijs wordt voor jou nooit hoger. Je kan elk moment opzeggen (je kan dus ook gerust een maandje lid worden) en er zijn geen strings attached 🙂

Klik hier voor alle info, antwoorden op veelgestelde vragen en natuurlijk om je aan te melden. Je krijgt dan meteen toegang tot de workshop, dus je kan meteen aan de slag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.