Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Online workshop ‘Grip op je inbox’

E-mail kan een constante pressure geven, maar brengt ook irritatie en afleiding met zich mee. Geeft dat rode bolletje of die melding je meteen een gevoel van onrust? Ben je bang dat je wat mist? En kost e-mail je gewoon veel te veel tijd? Ik ken het, ik heb het ook jarenlang zo ervaren. Daarom heb ik de online workshop ‘Grip op je inbox’ gemaakt.

Leestijd

Foto: Tessa de Vries

In simpele, praktische stappen deel ik met je hoe je voor altijd grip op je inbox kan hebben.
Hoe je met rust en zekerheid je inbox kan afsluiten.
Hoe je elke dag opnieuw naar inbox zero gaat.
Hoe je zó systematisch te werk gaat dat je nooit iets mist en als een raket je e-mails kan verwerken.

Ik ging door dit systeem van 15 uur mailen per week,
naar 1,5 uur.

En ik deel ‘t met liefde met je!

In een aantal video- en audiolessen deel ik mijn praktische kennis met je, en in het PDF-werkboek kan je met opdrachten en vragen aan de slag.

Het resultaat?

  • Minder tijd kwijt aan je e-mail.
  • Geen stress meer door meldingen of überhaupt de gedachte aan je inbox.
  • Een gevoel van controle over je inbox.
  • Altijd snel en efficiënt je inbox leegmaken.

Al mijn tips en tricks deel ik met je in mijn nieuwe praktische online workshop, die onderdeel is van het Structuurjunkie Gáán Membership. Ben je klaar met de stress die je inbox met zich meebrengt, en de hoeveelheid tijd die het je kost?

Voor €25,95 per maand (of €250,95 per jaar) wordt je lid en krijg je toegang tot deze workshop, maar ook tot vijf andere workshops én als je lid blijft de vijf workshops die dit jaar nog online komen natuurlijk.⁠
Je kan je vragen stellen in de live Q&A en ook aan onze expert van dit thema Kim Spinder, die het boek ‘We Quit Mail’ schreef.

Je kan dus ook voor één maand lid worden om deze workshop te volgen. Dan heb je dus een volledige workshop voor maar €25,95. Echt een koopje.

Klaar om weer écht lekker productief te gaan thuiswerken?⁠
Meld je aan via deze link. Dat kan alleen vandaag, morgen en woensdag (12, 13 en 14 april). Daarna gaan de deuren pas weer open in juni.⁠


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.