Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nu gratis Structuurjunkie Planner én Notebook bij de Plantraining

Mijn online Structuurjunkie Plantraining heeft inmiddels meer dan 1000 deelnemers en dat vier ik met cadeautjes: als je in deze week (t/m 3 mei) de Plantraining aanschaft, krijg je zowel de Structuurjunkie Planner t.w.v. €20,99 als het Structuurjunkie Notitieboek t.w.v. €14,99 cadeau. In de Plantraining leer ik je in praktische modules je planner goed gebruiken en van chaos naar structuur te gaan.

Leestijd

Voor wie is de plantraining?

Foto’s: Tessa de Vries

De plantraining is voor iedereen – zowel ondernemers als niet-ondernemers – die beter wil leren plannen.

Misschien heb je al tijden een planner, die nu ongebruikt in de kast ligt.  Misschien heb je het plannen al meerdere keren geprobeerd, maar lukt het je toch maar niet om je aan je weekoverzicht te houden.  Aan het einde van de week heb je toch weer van alles gedaan wat niet in je planner stond en op woensdag was je ‘m eigenlijk alweer vergeten…

Maar het kan ook zijn dat je net een planner hebt aangeschaft en dat je nu écht heel veel zin hebt om van het gebruiken van deze nieuwe planner een succes te maken. Je ziet hoe anderen dat doen en je denkt: “Dit kan mij ook helpen!” Je hebt zin om grip te krijgen op je week, lekker veel overzicht, en om productief te gaan werken en zó te gaan plannen dat het je superveel rust, focus en tijd op gaat leveren.

De training is echt wat voor jou als je tegen de volgende dingen aanloopt:

  • Je hebt geen duidelijk weekoverzicht, waardoor je vaak stress hebt en een onrustig gevoel. Je hebt het idee dat je wat mist, je ziet je planning niet helder voor je.
  • Je bent de hele week maar gewoon een beetje wat aan het doen. Takenlijsten die je maakt worden niet afgevinkt en worden alsmaar langer.
  • Je bent niet zo productief als je zou willen en daardoor werk je te veel uren.
  • Je maakt soms wel een planning, maar je gebruikt hem niet. Hierdoor krijg je een onvoldaan gevoel en heb je niet de voordelen van het plannen die je zo graag wilt.
  • Je behaalt je doelen niet. Je bedenkt ze wel, en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor kom je nooit uit je ‘gewone werk’ en kom je nooit al je grote wensen en dromen toe.
  • Sowieso is de ‘waan van de dag’ een sterk thema voor jou. Je bent meestal als een kip zonder kop aan het werk, doet wat iedereen van je vraagt en aan het einde van de dag ben je geen steek verder gekomen met je takenlijst. Je hebt niet de regie over je werkdag en -week.
  • Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.
  • Je hebt niet genoeg tijd voor je gezin, je vrienden en familie, waardoor je regelmatig een schuldgevoel hebt.

Je kan de training helemaal op jouw eigen tempo in de Structuurjunkie Academie volgen, waar en wanneer je wilt. Ook zijn er in mei en juni nog live Q&A’s waar je je vragen kan stellen.

Nu gratis de Structuurjunkie Planner én het Structuurjunkie Notitieboek

Deze week is het feest en geef ik iedereen die de Plantraining aanschaft een extra cadeau! Normaal gesproken krijg je de Structuurjunkie Planner ter waarde van €20,99 cadeau, deze week krijg je óók nog het prachtige Structuurjunkie Notitieboek ter waarde van €14,99. Je krijgt dus cadeaus met een totale waarde van €35,98 bij een training van €99. Je betaalt dus eigenlijk maar €63,02 deze week.

Je kan de training volgen op het moment dat het jou uitkomt, dus je kan hem ook nu aanschaffen en later volgen.

Je kan hier je ticket bestellen! Op deze pagina vind je ook alle info die je verder nodig hebt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.