Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Bestel de nieuwe Structuurjunkie planners

JA, er zijn weer nieuwe Structuurjunkie Planners! Een met data voor 2022/2023, een een datumloze. Beide in klein formaat en A4 formaat. Je kan ze NU bestellen, ze zijn net vers van de drukker gekomen. Ze zijn zó vet geworden en weer heel anders qua uitstraling dan wat je van Structuurjunkie gewend bent. Goed nieuws: de binnenkant blijft helemaal hetzelfde als de vorige uitgaven.

Leestijd

Het binnenwerk is precies zoals je gewend bent van onze eerdere planners. Hier alvast de bestellinkje op een rijtje:

Als je nu bestelt, word je planner volgende week verzonden!

Structuurjunkie Planner 2022/2023

Structuurjunkie Planner 2022/2023

De nieuwe gedateerde planner voor 2022/2023 is uitgevoerd in licht houtkleur met houtnerfdetail met bruinrode details. Het ziet er zó vet uit. De planner loopt van half augustus 2022 tot en met begin september 2023. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in. Hieronder foto’s van het binnenwerk van de kleine Structuurjunkie Planner (18,6 x 22cm). Als je op de foto klikt, wordt deze groter.

Klik hier om de Structuurjunkie 2022/2023 planner in ‘klein’ formaat te bestellen. Ik geef je ook even een kijkje in de A4 planner, zodat je een idee hebt hoe dat binnenwerk eruit ziet. Als je nu bestelt, word je planner volgende week verzonden.

Structuurjunkie ongedateerde planner

Ongedateerde Structuurjunkie Planner

Aaaa deze is ook zó cool.

Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes. Ook deze is uitgevoerd in een lichte houtkleur met houtdetails (ziet er echt gaaf uit in het echt) met een zwart design. Hieronder foto’s van de inhoud.
Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd (klein) te bestellen. Hieronder de foto’s van het binnenwerk van de ongedateerde A4 variant.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd A4 te bestellen. Je planner wordt volgende week verzonden. Uiteraard kan je alle Structuurjunkie Planners ook altijd bij je lokale boekhandel bestellen, alleen dat kan pas vanaf 19 april! Bij elke planner krijg je ook een gratis cursus ter waarde van €49,95 waarin ik je in een aantal korte en praktische video’s uitleg hoe je je planner kan gebruiken! Zo kan je meteen goed beginnen. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van deze nieuwe designs als ik. Hier nog even de linkjes op een rijtje:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.