Nieuwe Structuurjunkie planners!

Jaaa, het is zover, er zijn weer nieuwe Structuurjunkie planners! In perzikroze en koraalrood, met datum en zonder datum en… met A4-varianten op veler verzoek. Nieuwe kleuren, nieuwe maten en ook het binnenwerk hebben we een nieuw design gegeven. Ben je klaar voor de mooiste Structuurjunkie planners tot nu toe? Kom maar even kijken.

Leestijd

De nieuwe Structuurjunkie planners

De oranje en blauwe planners gingen zo hard dat het al heel snel tijd werd om nieuwe planners te maken. En natuurlijk om ook weer een Structuurjunkie planner uit te brengen die je vanaf halverwege augustus kan gaan gebruiken voor bijvoorbeeld het nieuwe schooljaar.

We namen natuurlijk weer feedback mee van Structuurjunkies en de grootste verandering die daaruit gekomen is, is dat we nu ook een A4 formaat planner hebben uitgebracht! Zowel de ongedateerde planner als de 2020/2021 planner komt in het vertrouwde formaat én in A4 formaat. Zo kan je kiezen wat je prettiger vindt.

Het binnenwerk heeft een nieuw design gekregen en ik wil je alle nieuwe planners even gedetailleerd laten zien. Laat ik beginnen met de 2020/2021 planners.

Structuurjunkie 2020/2021 planners

De 2020/2021 planner brengen we uit in heel fel koraalrood, bijna neon is het! Een waanzinnige kleur waardoor je nooit meer vergeet in je planner te kijken 😉 De planner loopt van 17 augustus 2020 tot en met 5 september 2021. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.

Hieronder alle foto’s van de binnenkant van de ‘oude vertrouwde’ (kleine) Structuurjunkie Planner 2020/2021 (18,6 x 22cm). Als je op de foto klikt, wordt deze groter.

Klik hier om de Structuurjunkie 2020/2021 planner in ‘klein’ formaat te bestellen.

En dan… de A4 planner 2020/2021! Deze brengen we voor het eerst uit, dus ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

Structuurjunkie Planner ongedateerd

Dan de ongedateerde Structuurjunkie Planner, die we voorheen de ‘light’ planner noemden. Dit is nu gewoon de Structuurjunkie Planner. Deze perzikkleur! Ik ben er helemaal weg van. Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

Hieronder foto’s van de ‘kleine’ variant, het formaat dat je gewend bent.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd ‘klein’ te bestellen.

Hieronder de foto’s van de ongedateerde A4 variant.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd A4 te bestellen.

Uiteraard kan je alle Structuurjunkie Planners ook altijd bij je lokale boekhandel bestellen!

De 2020/2021 planner is eind deze week leverbaar, de ongedateerde planner verwacht ik medio juni. Bij elke planner krijg je ook een gratis cursus ter waarde van €49,95 waarin ik je in een aantal korte en praktische video’s uitleg hoe je je planner kan gebruiken! Zo kan je meteen goed beginnen.

Ik ben onwijs enthousiast over de nieuwe planners en ik ben heel benieuwd hoe de A4 planner gaat bevallen. Maar sowieso hoe blij iedereen zal zijn met deze nieuwe kleuren en maten – ik krijg er tot nu toe hele positieve reacties op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

38 reacties
 1. Britt

  Hoi Cynthia,

  Na alle lovende verhalen en mijn chaotische hoofd ben ik er volledig van overtuigd dat jouw structuurjunkie planner ongedateerd (normaal formaat) perfect bij mij past. Nu krijg ik hem helaas nergens meer gevonden. Komt deze versie ook nog opnieuw binnen?

  Groetjes,
  Britt

  • Cynthia Schultz

   Hey Britt! Wat leuk om te horen zeg. Nee helaas. Eind oktober komen nieuwe planners in nieuwe kleuren! De Structuurjunkie Planners zijn altijd limited Edition en op is dan dus ook echt op.

 2. Lilian

  beste Cynthia, klopt het dat jouw ongeëvenaarde structuurjunkieplanner 2020-2021 (klein formaat) nu al nergens meer te krijgen is? Dat zou toch wel een ramp van een zeker formaat in mijn leven betekenen nl. Of is ie nóg niet te koop? grt! Lilian

  • Cynthia Schultz

   Klopt, die is overal uitverkocht (hij startte ook op 17 augustus dus dit was wel ongeveer de planning 🙂
   Voor 2021 komt er een nieuwe planner, naar verwachting eind oktober.

 3. Pauline

  Hey Cynthia,

  Ik wil je eventjes laten weten da ik jouw planner echt fantastisch vind! Agenda en planner in één, wat wil een mens nog meer 😉 Ik heb enkel 1 minpuntje: dat de planner niet zo goed open blijft liggen, zeker als je nog maar in het begin zit of meer naar het einde toe. Als je dit misschien zou kunnen oplossen zou het voor mij echt super zijn!

 4. E

  Ik heb begin dit jaar jouw planner gekocht en ben er zo ontzettend blij mee. Het was echt een kado voor mezelf. Elke dag opnieuw ben ik blij met je planner. Hij blijft mooi. In november hoop ik jouw 2021 planner te kopen, groetjes E

 5. Nicolien Winters

  Wat een gave planner! Ik ben docent en zoek al jaren naar de juiste agenda. Ik hoef geen poespas, gewoon strak en overzichtelijk. De A4-versie vind ik heel fijn! Ik zou alleen heel graag meer schrijfruimte willen. Ik schrijf wat groter, omdat ik niet teveel druk kan zetten met mijn handen. Hierdoor heb ik vrijwel altijd te weinig ruimte. Gaat alles weer dwars door lijnen heen, vreselijk. -_- Ik werk drie dagen in de week dus ik kan de overige dagen als extra schrijfruimte gebruiken voor mijn to-do-lijsten. Ik wil graag alles op één plek houden, anders raak ik helemaal in de war van alle boekjes die ik heb.

  Hopelijk komt er volgend jaar een A4 met meer ruimte tussen de lijntjes of een zakelijke planner of een docentenagenda! Ik wil je wel helpen met input hiervoor 😉

  Groetjes Nicolien

 6. Tamara

  Ik ben docent en vind docenten planners met ringen horror. Ik wil altijd a4 hebben want dan kan ik blaadjes erin bewaren. Normaal ga ik per kalender jaar maar dat is wel beetje onhandig. Ik kwam net jouw planner tegen en hopelijk vis ik niet achter t net. Ben benieuwd 🙂

 7. Brenda

  Ik ben echt dol gelukkig met deze planner. Ik ben al erg lang bezig met het vinden van de juiste planner/bullet journal die bij me past. Ik heb veel zelf gemaakt in lege boekjes, een agenda geprobeerd maar niets was écht goed. DEZE WEL! Alles op 1 plek, genoeg ruimte voor to do’s en andere notities. Het is echt mijn nieuwe verslaving. Zo blij dat ik eindelijk de perfecte planner heb gevonden!

  Dank, dank, dank. Ik blijf je volgen!

 8. Yvon

  Geweldige kleuren! Ik ben een groot planner fan, dus ga deze ook zeker proberen!

 9. Jacqueline

  Wat een geniale agenda is dit. Nu mijn tweede exemplaar binnen en de rode/oranje kleur is in het echt nog mooier dan op foto. Las/zag al dat de maandaanduiding is toegevoegd, dat is super fijn. Ik zou hem zelf liefst op de rechterpagina zien, omdat je van nature wat meer op die rechterpagina bent gericht (zoals men ook een tijdschrift / krant scant bijvoorbeeld). Maar da’s een kleinigheidje. Ik ben er heel blij mee!

  • Cynthia Schultz

   Wat enorm leuk om te horen, Jacqueline! En dank voor je feedback 🙂

 10. Beau

  Ik ben benieuwd of er ook een jaarplanner komt voor 2021. Ik twijfel tussen het bestellen van de 2020/2021 planner of dan de wachten tot die van 2021

 11. Sabien

  Oeps heel vreemd net zag ik mijn vraag niet, dus ik dacht goh ik heb vast niet op plaatsen gedrukt en nu staat ie er wel…. excuses voor het dubbel plaatsen :S.

 12. Sabien

  Waar ik dan weer heel benieuwd naar ben is of de A4 variant iets meer schrijfruimte heeft bij de tijdstippen? Mijn handschrift is nl. geweldig… not ;), dus wat extra hoogte zou fijn zijn.

  • Cynthia Schultz

   Nee, dat heeft ‘ie niet helaas, daar is geen ruimte voor op de pagina’s.

 13. Sabien

  Het enige wat ik nog graag zou willen weten is of de schrijfruimte per tijdsaanduiding in de weekplanner in A4 formaat wat ruimer is als in het kleine formaat 🙂

 14. Faye

  Prachtig, die kleuren. Kan je me anders de RAL code van de perzikkleurige bezorgen?
  Bedankt!

 15. Martine

  Ze zien er weer prachtig uit. Ik gebruik momenteel met veel liefde de 2019/2020 versie. Komt er naast de 2020/2021 versie, ook nog een 2021 versie?
  De 2019/2020 loopt namelijk tot januari 2021 en ik vind het zonde om dan de 2020/2021 aan te schaffen omdat er dan een aantal maanden overloop is. Vind ik zonde. Daarom liever een 2021 versie.

  • Cynthia Schultz

   er komt in november een versie volledig voor 2021!

 16. Vera

  Prachtige kleuren! Ik heb een gedateerde nodig maar de felle kleur is me wel echt iets te vel. Terwijl ik verliefd ben op de perzikkleur!! Helaas werk ik niet goed als een agenda geen data heeft.
  Denk je dat er nog een andere kleur (perzik?) gedateerde planner komt of is deze kleur het voor dit jaar?

 17. Saskia

  Wat een prachtige kleuren!

 18. Chantal

  Ah de perzik is prachtig! Maar het zou zo fijn zijn geweest als die gedateerd zou zijn.

 19. Yvonne

  Zó mooi! Ben na de 3-daagse met John en jou en na het zien van zoveel toffe plan-foto’s ook aan het plannen gegaan op deze manier. Het is echt al een gewoonte en houvast geworden, wat echt heel prettig was / is nu ik al zo lang thuis werk.
  Wil heel graag de perzikvariant aanschaffen, maar ben bang dat hij niet aan gaat komen bij mij…

 20. Rosa

  Ohhh wauw Cynthia dit ziet er weer super mooi uit!! Ik gebruik nog steeds de panterprint en het duurt denk ik nog wel eventjes voordat die vol is. Ik vind echt dat je supergoede verbeteringen hebt aangebracht, ik schrijf nu vaak zelf ook iets op de plek van dat extra lijntje! En het design is prachtig natuurlijk…

 21. Klarinda

  De nieuwe planners hebben prachtige kleuren! Vooral die koraal 😍 soms zet je tekst onder een foto in een geel balkje met witte letters. Ik kan dat slecht lezen…

 22. Lucinda

  Weer een gevalletje van dat ik langer had moeten wachten hahaha, paar weken geleden de blauwe aangeschaft, omdat ik er weer een nodig had. Maar vind deze kleuren echt een heel stuk mooier. Achja…. volgend jaar vast weer nieuwe gave kleuren.

 23. Aude

  Wat een prachtige planners weer! Ja hebt ook enkele hele goeie veranderingen en toevoegingen gedaan, bijvoorbeeld dat extra lijntje per dag waar je dan iets kan noteren wat je echt niet mag vergeten of waar je die dag op wil focussen. Ik sta wel voor een groot dilemma: ik wil een gedateerde planner, maar ik vind die perzikkleur prachtig! Wat een onmogelijke keuze 😉

  • Cynthia Schultz

   Wat goed om te horen Aude, dankjewel voor het compliment 🙂 Haha, ik stond zelf ook voor dezelfde keuze. Ik ben voor perzik gegaan.

 24. Esther

  Echt prachtig! Die volledige weekenddagen vond ik al zo handig in de losse planner-blaadjes online.
  Ik heb heel veel deugd van mijn volvoblauwe planner momenteel, en toch ben ik jaloers 🙂 Het gaat nog lang duren eer ik mijn huidige planner vol heb, ik hoop dat je er over 2 jaar nog altijd maakt, anders moet ik nu een voorraad inslaan want dit is de beste planner die ik al ben tegengekomen!

  • Cynthia Schultz

   Wat heerlijk om te horen Esther, dat je zo blij bent met de planner 🙂 Het idee is dat ik ze nog heeeeeel lang ga maken!

 25. Anne

  Ik begin in september met een nieuwe studie in combinatie met een baan! Genoeg reden om lekker gestructureerd te werk te gaan (voornemen).

  Iemand nog tips voor een fijne pen die niet doordrukt of veegt en fijn schrijft? 🙂

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk! Heel veel succes 🙂 Ik gebruik zelf altijd een vulpen in de planner, maar ik weet niet of je dat zoekt!

  • Michelle

   Hee Anne,

   Ik gebruik de zwarte Pilot ball frixion pen in mijn structuurjunkie planner. Vind ‘m super fijn schrijven en het ziet er heel mooi uit!

   Liefs,
   Michelle

 26. Judith

  Ziet er tof uit!
  Zijn de dots nu helemaal weg? daarmee bedoel ik de dotted pages achterin, en het vakje op de pagina per week?
  Die gebruik ik namelijk heel graag!

  • Leonie de Wit

   Daar ben ik ook benieuwd naar! Ik vond het altijd zo ideaal dat er drie lange blokken met to do’s waren + daarnaast die dotted notitie plek. 🙂

  • Cynthia Schultz

   Ha Judith, dankjewel! Ja, alles is nu gelinieerd ipv deels dots.