Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuwe Structuurjunkie planners!

Jaaa, het is zover, er zijn weer nieuwe Structuurjunkie planners! In perzikroze en koraalrood, met datum en zonder datum en… met A4-varianten op veler verzoek. Nieuwe kleuren, nieuwe maten en ook het binnenwerk hebben we een nieuw design gegeven. Ben je klaar voor de mooiste Structuurjunkie planners tot nu toe? Kom maar even kijken.

Leestijd

De nieuwe Structuurjunkie planners

De oranje en blauwe planners gingen zo hard dat het al heel snel tijd werd om nieuwe planners te maken. En natuurlijk om ook weer een Structuurjunkie planner uit te brengen die je vanaf halverwege augustus kan gaan gebruiken voor bijvoorbeeld het nieuwe schooljaar.

We namen natuurlijk weer feedback mee van Structuurjunkies en de grootste verandering die daaruit gekomen is, is dat we nu ook een A4 formaat planner hebben uitgebracht! Zowel de ongedateerde planner als de 2020/2021 planner komt in het vertrouwde formaat én in A4 formaat. Zo kan je kiezen wat je prettiger vindt.

Het binnenwerk heeft een nieuw design gekregen en ik wil je alle nieuwe planners even gedetailleerd laten zien. Laat ik beginnen met de 2020/2021 planners.

Structuurjunkie 2020/2021 planners

De 2020/2021 planner brengen we uit in heel fel koraalrood, bijna neon is het! Een waanzinnige kleur waardoor je nooit meer vergeet in je planner te kijken 😉 De planner loopt van 17 augustus 2020 tot en met 5 september 2021. Je vindt in de planner jaaroverzichten, maandoverzichten, weekoverzichten, notitiepagina’s en een envelop achterin met een klein notitieboekje. Ook zitten er twee leeslintjes in.

Hieronder alle foto’s van de binnenkant van de ‘oude vertrouwde’ (kleine) Structuurjunkie Planner 2020/2021 (18,6 x 22cm). Als je op de foto klikt, wordt deze groter.

Klik hier om de Structuurjunkie 2020/2021 planner in ‘klein’ formaat te bestellen.

En dan… de A4 planner 2020/2021! Deze brengen we voor het eerst uit, dus ik ben heel benieuwd wat je er van vindt.

Structuurjunkie Planner ongedateerd

Dan de ongedateerde Structuurjunkie Planner, die we voorheen de ‘light’ planner noemden. Dit is nu gewoon de Structuurjunkie Planner. Deze perzikkleur! Ik ben er helemaal weg van. Deze planner heeft geen ingevulde data, dus je kan hem zelf gebruiken wanneer je maar wilt. Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

Hieronder foto’s van de ‘kleine’ variant, het formaat dat je gewend bent.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd ‘klein’ te bestellen.

Hieronder de foto’s van de ongedateerde A4 variant.

Klik hier om de Structuurjunkie Planner ongedateerd A4 te bestellen.

Uiteraard kan je alle Structuurjunkie Planners ook altijd bij je lokale boekhandel bestellen!

De 2020/2021 planner is eind deze week leverbaar, de ongedateerde planner verwacht ik medio juni. Bij elke planner krijg je ook een gratis cursus ter waarde van €49,95 waarin ik je in een aantal korte en praktische video’s uitleg hoe je je planner kan gebruiken! Zo kan je meteen goed beginnen.

Ik ben onwijs enthousiast over de nieuwe planners en ik ben heel benieuwd hoe de A4 planner gaat bevallen. Maar sowieso hoe blij iedereen zal zijn met deze nieuwe kleuren en maten – ik krijg er tot nu toe hele positieve reacties op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.