Nieuwe Structuurjunkie planners februari 2020

Jaaa, eindelijk kan ik het weer delen, de nieuwe Structuurjunkie Planners! De panter en petrol planner zijn uitverkocht en het is tijd voor nieuwe designs. Vandaag wil ik met veel enthousiasme de nieuwe oranje en blauw planner aan je laten zien, net koperen details.

Leestijd

Volvoblauw & Gebrand oranje

De kleuren voor deze nieuwe Structuurjunkie planners hebben mijn uitgever Myrthe en ik snel gekozen. Dat gebrande oranje stond al even op mijn lijstje, en zit nu zelfs op onze muur in de gang. Die blauwe kleur is geïnspireerd op een Volvo V40 auto. Dit is volgens mij een soort limited Edition kleur en elke keer als ik die zie rijden vind ik het zo’n waanzinnige tint. Dus, daar hebben we gewoon een planner van gemaakt! Haha, waar je al niet inspiratie vandaan kan halen…

De inhoud van deze planners is hetzelfde als van de vorige ‘light’ planners! De Structuurjunkie Planner light is dus een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

De inhoud is hetzelfde als van de andere light planners, hieronder daar wat foto’s van…

Maandoverzichten

Weekoverzichten, zonder data, die kan je zelf invullen

Notities achterin

De nieuwe Structuurjunkie Planners zijn nu te koop. Ze worden as we speak gedrukt!

Bestel hier de oranje planner voor €20,99.

Bestel hier de blauwe planner voor €20,99.

In het voorjaar, voor de zomervakantie, verschijnt er ook weer een Structuurjunkie Planner met data voor 2020/2021 (die kan je dus ook goed voor school gebruiken) en eind 2020 komt er ook een Structuurjunkie Planner met data voor 2021.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

30 reacties
 1. Romy van Driel

  Hey!

  Ik ben erg blij met mijn planner en wilde een vervolg planner kopen. Maar het lijkt erop dat de oudere light versies niet meer te krijgen zijn. Ik baal hier ontzettend van, want ik wil weer een donker blauwe of oker gele. Waarom Is dit?
  En komen die nog terug?

  Ik hoop het, want ik en andere balen hier erg van.

  Met vriendelijke groet,
  Romy

  • Cynthia Schultz

   Hoi Romy! Wat superfijn om te horen dat je zo blij bent met je Structuurjunkie planner! Alle planners die we uitbrengen zijn limited edition. Dus er komt ongeveer elk seizoen een nieuwe kleur die beperkt beschikbaar is. De oranje en blauwe versie die je bijvoorbeeld hier vindt, maar ook de perzik variant, is datumloos en hetzelfde als jouw okergele.

 2. Henrieke

  Hoi Cynthia, kun je aangeven wanneer de planners voor 2020/2021 te bestellen zijn? Ik kan niet wachten!

  • Cynthia Schultz

   Die zijn al te bestellen! Zoek maar op Bol.com en Bookspot bijvoorbeeld, je kan ze al als pre-order bestellen. Kan uiteraard ook bij de boekhandel!

 3. Ellis

  Ik ben blij met mijn planner, al een paar weken lekker ingevuld. Alleen is een van mijn leeslinten vandaag al losgeraakt. Ik wil geen nieuwe planner, want in ben er net lekker in bezig. Jammer van dat tweede lintje, maar geen ramp. Misschien wel goed om te weten 🙂

 4. Ilse

  Hoi Cynthia,

  Ik heb vandaag de lichtblauwe versie binnen gekregen. Wat is hij mooi en fijn!
  Nu zit er op de voorkant een sticker met ‘Nu met gratis cursus t.w.v. 49,95’ en een code onder een krasstrook. Super leuk dat er dus ook een cursus bij zit. Ik kan alleen niet vinden waar ik deze code kan invullen en de cursus kan starten. Hoor graag van je.

  Groetjes, Ilse

  • Cynthia Schultz

   Hoi Ilse! Het staat op een vd eerste pagina’s in de planner. Structuurjunkie.nl/lerenplannen

  • Fleur

   Waar had je de planner besteld Ilse? Ik zocht deze namelijk specifiek met sticker, maar kan ‘m niet vinden. Wellicht is deze versie al uitverkocht…

 5. Maartje

  Ik heb de planner besteld, maar de levering wordt steeds uitgesteld. Is er vertraging? Kun je vertellen wanneer hij geleverd wordt?

  • Cynthia Schultz

   Hoi Maartje, er zijn problemen bij de drukker geweest waar ik helaas totaal geen invloed op heb of heb gehad. Je kan het beste even mailen naar info@blossombooks.nl, dat is mijn uitgever, zij weten op dit moment meer dan ik.

 6. Yannick

  Dit maakt me weer razend enthousiast! Nieuwe kleurtjes! 🙂 Gebruik je planner inmiddels 2 jaar. Heb nu de okergele light planner. Bevalt echt heel goed. Voor mij geen andere agenda/planner meer !

 7. Lucinda

  Gaaf dat er elke keer nieuwe kleuren/designs bij komen. Ik ben nog lang niet door mijn huidige heen, maar gok dat als het zo ver is ik wel weer een nieuwe zal halen. Ben gek op planners en deze is samen met de Balans Planner mijn favoriet.

 8. Rosa

  Leuk, ze zien er mooi uit!

  Vind het wel opvallend dat je schrijft dat de panter en petrol uitverkocht zijn, twee weken geleden heb ik de panter planner nog gewoon kunnen bestellen via Bol.com (en gebruik m met plezier!). Is het niet gewoon uit de verkoop gehaald dan? Anders, perfecte timing & complimenten 😉

  • Cynthia Schultz

   twee weken geleden waren ze ook nog niet uitverkocht 🙂 We halen geen planners uit de verkoop, dat zou betekenen dat ze vernietigd zouden worden en dat doen we niet. Dus: dankjewel voor je complimenten!

  • Rosa

   Dankjewel voor je reactie!! Fijn om te horen, zo zonde anders natuurlijk. Hoop dat deze verkoop net zo goed loopt 😉

 9. Marjolein

  Ik vind die blauwe echt super leuk, lekker fris!

 10. Anna

  Wat een gave kleuren! Ze zien er top uit <3

 11. Vera

  Wat een prachtig patroon! Ik ga wachten op de planners met data <3

 12. Luna

  Die blauwe is zo mooi 🙂

 13. Sigrid

  Heel mooi! Heb de oranje besteld, yes! Ga hem pas gebruiken na de zomervakantie in het nieuwe schooljaar voor mijn werk dus nog even geduld hebben.

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk!! Nog eventjes wachten, maar dan heb je hem maar liggen 🙂

 14. Melissa

  Die blauwe is mooi!
  Waar kan ik de planners in de randstad kopen (fysieke winkel)? Ik zoek al maanden. Een planner wil ik eerst ‘voelen’ en inzien voor ik hem eventueel koop. Tot nu toe nog zonder succes helaas!

 15. Martine

  Zoooooo jammer dat mijn gele planner nog niet vol is…..

 16. Sharon

  Mooie kleuren! Ik ben heel benieuwd naar de kleur van de nieuwe planner met data 2020/2021. Vind met data toch net wat makkelijker om vooruit te plannen! En aangezien mijn planner oude bijna vol is.

 17. Mariska

  Ik vind die blauwe wel heel mooi moet ik zeggen, leuk!

 18. Iris

  Ze zien er prachtig uit 🙂 Ik heb de groene 2019-2020 planner dus ik moet helaas nog even wachten op een nieuwe! 😉

 19. rachel

  wauw!! ik vind die blauwe helemaal mooi 😀

 20. Dio

  Oooh wauw! Hij ziet er echt heel strak en goed uit! Het werkt zo goed om met een planner te werken. Ik ga hem op mijn wishlist zetten!