Nieuwe Structuurjunkie Planners 2021 + ongedateerd

Yes, eindelijk heb ik ze zelf in huis, de allernieuwste Structuurjunkie planners! Natuurlijk heb ik meteen foto’s gemaakt en die wil ik graag aan je laten zien. Ik presenteer: de nieuwe Structuurjunkie Planners voor 2021 én ongedateerd.

Leestijd

Structuurjunkie Planner 2021

We doen weer een gele planner voor 2021! Yessss. Deze heeft een speels patroon met koperen folie. We geven deze alleen uit in het kleine standaard formaat (18,6 x 22cm).

Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2020 tot 2 januari 2022. De planner heeft verder jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin. De planner heeft een kopergouden folie op de cover, twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Klik hier om de Structuurjunkie 2021 Planner te bestellen.

Structuurjunkie planner ongedateerd

De datumloze planner is deze keer heel donkerblauw met gunmetal (donkergrijs metallic) details. Deze brengen we uit in A4 en het ‘kleine’ oorspronkelijke formaat. Je kan hier een jaar mee vooruit.

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Op de foto’s hieronder zie je het kleine formaat (18,6 x 22cm).

Structuurjunkie planner ongedateerd - A4

Hieronder zie je de foto’s van de A4 variant van de ongedateerde planner.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

14 reacties
 1. Luna

  Ik heb de okergele gekocht, ik vind het prettig dat alles al ingevuld is qua datum en feestdagen. De planner is mooi vormgegeven en werkt prettig.

  Ik ben het ergens wel eens met de feedback over het woord “junkie” prominent op de kaft. Ik snap dat dit de naam van de lijn is, maar ik zou het toch fijner en mooier vinden zonder dat “junkie” erbij.

  • Didi

   mee eens, vind het op het werk toch minder professioneel ogen dat “junkie”

 2. Judith

  Yes, de blauwe besteld! Dit is mijn eerste planner: ik ben benieuwd 🙂

 3. Susan

  Mooi! Jammer dat het logo zo prominent op de kaft staat, ik zou een neutrale planner direct aanschaffen. Maar zeker met het woord junkie in je bedrijfsnaam vind ik het geen item dat ik in de corporatie wereld op m’n bureau kan hebben liggen.

  • Misssannahcake

   Dat is goede feedback, ook als cynthia internationaal wil gaan

  • Suuz

   ‘In de corporatie’? Benieuwd wat jij daaronder verstaat.

   Mijns inziens valt het opvallende logo juist erg mee en is het gewoon een merknaam. Ik kan me niet voorstellen dat daarmee je reputatie in iemands ogen naar beneden wordt gebracht. Ook internationaal niet.

  • M

   Ja dat woord Junkie houd mij ook tegen om er een te kopen, bij het woord junkie denk ik meteen aan een heroïneverslaafde. Vind de planner verder wel mooi en hij lijkt me handig maar logoloze kaft zou ik mooier vinden.

   Verder wel zo supertof dat Cynthia haar eigen plannerlijn heeft, een bulletjournal van haar hand zou ik ook direct kopen.

  • Susan

   Oeps typo, corporate wereld moest er staan

  • Didi

   mee eens. Internationaal zal dat waarschijnlijk nog meer gelden .

  • Wat een onzin. Mensen die het kunnen lezen zullen zien dat er structuurjunkie staat.. Alsof ze daar over een mening gaan hebben. Ohnee persoon X is haar junkie activiteiten aan het inplannen. Kom op zeg, het is 2020.

  • Suuz

   Corporate wereld… het bedrijfsleven dus? Hesjtek hoogdravend om niets…

 4. Marion

  Ik heb de gele besteld lijkt mij super handig.

 5. Kimberley

  Ik heb de gele planner van de week gekocht, mijn 2e Structuurjunkie planner. Vind de kleur prachtig.