Nieuwe Structuurjunkie Planners

Het is weer zover: er komen nieuwe Structuurjunkie Planners aan! Naast de vertrouwde planners met en zonder datum, lanceren we voor 2021 ook de Structuurjunkie Business Planner. Ik kan je alvast de mock-ups laten zien en erover vertellen.

Leestijd

Aaaa, dit zijn ze! De nieuwe Structuurjunkie planners voor de komende tijd. Ik kan niet wachten tot ze er zijn, maar we moeten nog heel even wachten. We moeten het nu nog even doen met de mock-ups.

Structuurjunkie Planner 2021

We doen weer een gele planner voor 2021! Yessss. Deze heeft een speels patroon met koperen folie. We geven deze alleen uit in het kleine standaard formaat (210 bij 297 mm).

Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2020 tot 2 januari 2022. De planner heeft verder jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin. De planner heeft een kopergouden folie op de cover, twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Het binnenwerk blijft zoals je gewend bent van de vorige planner.

Klik hier om hem als pre-order te bestellen. De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis. Deze planner kan je ook kiezen als je de online Structuurjunkie Plantraining volgt!

Om je nog even een idee te geven van het binnenwerk, hier wat foto’s van de vorige planner (let op, dit zijn dus de oude kleuren!)

Datumloze Structuurjunkie Planner

De datumloze planner is deze keer heel donkerblauw met gunmetal (donkergrijs metallic) details. Deze brengen we uit in A4 en het ‘kleine’ oorspronkelijke formaat. Je kan hier een jaar mee vooruit.

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Het binnenwerk blijft zoals je gewend bent van de vorige planner.

Klik hier om het ‘kleine’ formaat te bestellen als pre-order.

Klik hier om het A4 formaat te bestellen als pre-order.

De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis. Deze planner kan je ook kiezen als je de online Structuurjunkie Plantraining volgt!

Om je nog even een idee te geven van het binnenwerk, hier wat foto’s van de vorige planner (let op, dit zijn dus de oude kleuren!), eerst even foto’s van het gewone ‘kleine’ formaat:

Hieronder het binnenwerk van de A4 ongedateerde planner. Let op, dit zijn dus niet de kleuren die we straks uitbrengen, het is even om je een indruk van het binnenwerk te geven.

Structuurjunkie Business Planner 2021

Nieuw in de Structuurjunkie-lijn: een planner speciaal voor ondernemers! Deze prachtig uitgevoerde planner in stijlvol aubergine met staalkleurige folie loopt van 28 december 2020 tot de eerste week van januari 2022. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan. De planner heeft twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Zodra ik deze planner in huis heb, kan ik je meer laten zien van de binnenkant. De weekoverzichten zijn hetzelfde als in de andere A4 planners.

Klik hier om de Structuurjunkie Businessplanner voor 2021 als pre-order te bestellen. De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis.

Ik kan echt niet wachten tot de nieuwe planners er zijn! Zodra ik ze heb, zal ik uiteraard weer foto’s maken. Nu… geduld. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

21 reacties
 1. Michelle

  Mooie planners! Ik ben echt verslaafd aan planners en notitieboekjes… zie op je foto’s altijd een mooie vulpen. Welke pen en inkt gebruik jij zelf in de planner?

  • Cynthia Schultz

   Ik gebruik een Montblanc vulpen met Herbin inkt in Bleu des Profondeurs.

 2. Kirsten

  Mooi planners! Ik gebruik al een aantal jaar met veel plezier je planners. Maar ik baal er wel van dat het dots-gedeelte rechtsonder in het weekoverzicht er niet meer in zit. Komt dat ooit nog terug? Was super handig voor mij: ik maakte elke week een klein grafiekje waarin ik kon aangeven hoeveel woorden ik per dag had geschreven. Was erg nuttig om mijn productiviteit in een oogopslag te zien.

  • Cynthia Schultz

   Ah wat jammer dat je daar van baalt. Het ziet er niet naar uit dat dat terugkomt 🙁

 3. Ronja

  Hij ziet er weer prachtig uit 🙂 maar… wat ontzettend jammer dat je het lettertype het veranderd! 🙁 Waarom?? Ik vond die vorige (2019/2020) juist zo fijn en wat anders dan de standaard fonts.

 4. Desiree

  Yesssss! Na jaren werken met mijn vertrouwde zwarte moleskine notitieboeken ga ik in 2021 over op de prachtige (okergele) planner. Is vast ook een stukje gemakkelijker te vinden in mijn tas. Is altijd zo’n fijn begin van het nieuwe jaar met een nieuw “boek”.

 5. Miriam

  Prachtig!!! Ik heb nu zonder datum, maar denk erover om met datum aan te schaffen. Ik gebruik de stippels achterin voor mijn boekhouding. Zitten die stippenpagina’s ook in de planner met datum? En zo ja, weet je dan toevallig ook hoeveel er in zitten 😉

 6. Chantal

  Vind het een beetje jammer. De vorige keer was de planning met data koraal en nu geel Beide kleuren trekken me totaal niet aan.. terwijl de perzik en donkerblauwe zonder datum zo mooi zijn, maar wil echt datums. Hoop iedere keer dat de kleur mij aantrekt, want de binnenkant vind ik super handig. Twijfel nu heel erg.. lelijke planner die handig is, mooie planner minder handig of toch verder zoeken naar een andere planner.

  • Cynthia Schultz

   jammer Chantal, we doen ons best voor mooie uitvoeringen maar helaas kunnen we niet iedereen blij maken met de ontwerpen.

 7. Lousaa

  Tof, die businessplanner. Ik ben geen ondernemer in de letterlijke zin van het woord, maar bedrijfsvoering doe je natuurlijk ook als manager 😉. Wel superjammer dat die niet ongedateerd is. Mijn jaren lopen van september tot augustus. k zal eens verder zoeken.

 8. Cindy

  Oeh de gele is echt zo mooi (L) had ‘m al een tijdje geleden gepreorderd. Ben benieuwd!

 9. Chantal

  Wat zijn de exacte afmetingen van de ‘gewone kleine’?
  Ik lees bovenin 314 x 254 x 27.

  Als ik die A4 wil bestellen staan daar echter dezelfde maten bij ?

  • Cynthia Schultz

   Ha Chantal! Dat kleine formaat klopt inderdaad niet. A4 is gewoon A4 formaat wat je kent (printerpapier), kleine formaat is 18,6 x 22cm. Ik ga het aanpassen!

 10. Jeannet

  Klopt het formaat wel wat je bij de bovenste noemt? Ik heb nu de donkergroene 2019/2020 planner en die is een stuk kleiner.

 11. Jeannet

  Klopt het formaat wel wat je aangeeft bij de bovenste? Dat is volgens mij niet hetzelfde als de groene 2019/2020 planner die ik nu heb?

 12. Linda

  Oh ik vind het zo jammer dat de jaarplanner in geel is. Gebruik de planner 2020 met heel veel plezier maar vind dat geel echt niet mooi.

 13. Rianne

  Ik vind de planners ontzettend mooi. Komt er ook een gezinsplanner? Ik heb nu een jaaragenda met meerdere kolommen voor alle gezinsleden. Die agenda is helaas spuuglelijk maar wel mega functioneel. Wat zou het leuk zijn om een mooie functionele gezinsplanner te hebben!

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk om te horen Rianne! Thanks. Dat staat wel op de planning, maar we weten nog niet concreet wanneer. Lijkt me heel leuk en nuttig om te maken!

 14. Rosa

  Mooooi! Ik heb de gele besteld voor 2021, ik vind dat echt een gaaf kleurtje. Ben vorig jaar eind januari gestart met de structuurjunkie planner (de panterprint, die vind ik zo leuk) en gebruik hem met super veel plezier. Eigenlijk gekocht van: zal het ook eens proberen, maar sinds die tijd geen week meer overgeslagen. Zelfs niet in de vakantie, met zo’n overzicht voel ik me zo veel lekkerder & rustiger. (Bijna) geen “zondagavondstress” meer haha! Zou het heel leuk vinden als je vast wat foto’s post wanneer hij “echt” uit is, in het echt is het denk ik toch mooier dan op zo’n voorbeeldje (met glans en zo). Heb hem toch maar gewoon genomen want de planners zijn altijd mooi en wil hem niet mislopen haha 🙂

 15. Claudia

  Oei, die auberginekleur is prachtig! De business planner is dus alleen in A4 formaat verkrijgbaar?

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk om te horen dat je die zo mooi vindt Claudia! En ja, klopt.