Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Nieuwe Structuurjunkie Light Planners

Yes, ze zijn binnen: de nieuwe Structuurjunkie Light Planners! Weer twee varianten: één met panterprint en één in een mooie diepe petrolkleur met roségouden details.  Ik ben er zo óntzettend blij mee en ik laat je de planners graag uitgebreid aan je zien.

Leestijd

Structuurjunkie Light Planners

De Structuurjunkie Planner light is een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt. We hebben ten opzichte van de vorige Light planners (de gele en de roze) twee kleine veranderingen doorgevoerd: er zitten nu notitielijntjes naast de maandoverzichten en de lijnen in de weekoverzichten zijn mooi solid zwart nu.

Van de panter hebben we een gelimiteerde oplage en ze gaan razendsnel (in de pre-order waren er al meer dan 500 verkocht), dus wees er snel bij als je er eentje wilt!

De planner 2019/2020 heeft wel data en alle info daarover kan je hier vinden.

Maandoverzichten

Weekoverzichten

Notities achterin

Envelop en klein notitieboek achterin

Wil je meer van de planners zien? Check dan de Structuurjunkie Instagram. In de stories vind je heel veel bewegend beeld van de planners, check de ‘hoogtepunten’.

Wat andere mensen zeggen over de planner

Recensies op Bol.com

Bestel de Structuurjunkie Light Planner

Hierboven zie je de kleurvergelijking tussen de Structuurjunkie 2019/2020 planner en de petrol light planner.

Je kan de nieuwe Structuurjunkie Light Planner hier bestellen voor €19,99, maar je vindt ze natuurlijk ook bij bijvoorbeeld jouw lokale boekhandel. Je kan ze sowieso overal bestellen! De gele en roze planner zijn niet meer te koop. De groene 2019/2020 planner verschijnt half/eind augustus.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.