Nieuwe Structuurjunkie Light Planners

Yes, ze zijn binnen: de nieuwe Structuurjunkie Light Planners! Weer twee varianten: één met panterprint en één in een mooie diepe petrolkleur met roségouden details.  Ik ben er zo óntzettend blij mee en ik laat je de planners graag uitgebreid aan je zien.

Leestijd

Structuurjunkie Light Planners

De Structuurjunkie Planner light is een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt. We hebben ten opzichte van de vorige Light planners (de gele en de roze) twee kleine veranderingen doorgevoerd: er zitten nu notitielijntjes naast de maandoverzichten en de lijnen in de weekoverzichten zijn mooi solid zwart nu.

Van de panter hebben we een gelimiteerde oplage en ze gaan razendsnel (in de pre-order waren er al meer dan 500 verkocht), dus wees er snel bij als je er eentje wilt!

De planner 2019/2020 heeft wel data en alle info daarover kan je hier vinden.

Maandoverzichten

Weekoverzichten

Notities achterin

Envelop en klein notitieboek achterin

Wil je meer van de planners zien? Check dan de Structuurjunkie Instagram. In de stories vind je heel veel bewegend beeld van de planners, check de ‘hoogtepunten’.

Wat andere mensen zeggen over de planner

Recensies op Bol.com

Bestel de Structuurjunkie Light Planner

Hierboven zie je de kleurvergelijking tussen de Structuurjunkie 2019/2020 planner en de petrol light planner.

Je kan de nieuwe Structuurjunkie Light Planner hier bestellen voor €19,99, maar je vindt ze natuurlijk ook bij bijvoorbeeld jouw lokale boekhandel. Je kan ze sowieso overal bestellen! De gele en roze planner zijn niet meer te koop. De groene 2019/2020 planner verschijnt half/eind augustus.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

14 reacties
 1. Laura

  Hi Cynthia,

  Super gave planners! Las hieronder dat er nieuwe kleuren bijkomen, wanneer is dat ongeveer? Dan weet ik of het zin heeft om daarop te wachten. En geldt dat alleen voor de planners of ook voor de 2019/2020 variant?

  Groetjes,

  • Cynthia Schultz

   Hey Laura! Van de light planners komen eind oktober, begin november nieuwe kleuren! De agenda 2019/2020 niet.

 2. Claudia Karssies

  Hai,

  Nog 1 vraagje… Ik twijfel een beetje over de planner voor 2019 / 2020 of voor de light planner.
  Zijn beide even groot ? Ik heb nu losse pagina’s van je geprint op A4 formaat. Maar ik merk dat ik wel behoefte heb aan redelijk wat schrijf ruimte op de regels ……. 😛

  Groetjes!
  Claudia Karssies-Heideman

  • Cynthia Schultz

   Ja ze zijn even groot, maar dus niet zo groot als een A4!

 3. Henrike Frijlink

  Wat jammer dat de okergele en poederroze niet meer te krijgen zijn. Ik vind die kleuren vele malen mooier dan de huidige petrol en panter 🙁

  • Cynthia Schultz

   Er komen binnenkort weer nieuwe kleuren, zit dan vast wat voor je bij!

 4. Simone

  Jaaah, ik heb de panterversie gekregen voor mijn verjaardag. Nadat ik de eerste vol had was het weer tijd voor een nieuwe. En wat een mooie print! Heerlijk om prive, werk,opleiding en hobby goed overzichtelijk te plannen. Dank je voor deze planners

 5. Aude

  Wat een mooie lijn heb je toch ontwikkeld! Als je alle planners samen ziet is het al een heel stapeltje geworden 🙂 Ik twijfel om de planner met of zonder data te kopen. Bevat die met data ook de 25 pagina’s voor notities? Dat mis ik namelijk heel erg in mijn huidige agenda (van Brepols) en in de blogpost over die planner zie ik het niet meteen staan.

 6. AP

  Ik wilde voor de groene versie gaan, maar die petrol versie is ook wel héél mooi! Ik ga binnenkort maar eens naar de boekhandel om hem in het echt te aanschouwen. 🙂

 7. Jolet

  Ik heb de groene met data besteld. Omstreeks 20 augustus ga ik hem binnenkrijgen. Kan niet wachten ermee aan de slag te gaan. 🤗

 8. Michelle Kaiser

  Ik heb de oker gele al een tijdje in huis, die heb ik helemaal ingevuld voor 2020. De panter kwam gister binnen en ik vraag mij even af “Waarom heb ik niet eerder deze beslissing genomen om jouw planner te gaan gebruiken?” Dus ik heb hem gelijk in gebruik genomen.

 9. Margaux

  Op slag verliefd op die met panterprint, dus besteld!

 10. Iris

  Zo mooi, echt heel leuk deze uitgaves!

 11. rachel

  ik vind ze zo leuk en wil er zo graag eentje aan schaffen maar het probleem is dat ik niet meer veel in een planner schrijf :(, voorheen dus wel en liggen er nu 3 filofaxen in de kast te verstoffen. dus ik zit nog in de fase wellus nietus haha. en anders maar gewoon bestellen en mss ga ik dan wel weer volop op papier plannen 😀