Nieuw: de Structuurjunkie Businessplanner 2021

We hebben een nieuwe telg in de Structuurjunkie plannerfamilie! Als je een eigen bedrijf hebt, kan je vanaf 2021 met de Structuurjunkie Businessplanner aan de slag. Ideaal om je wekelijkse en maandelijkse planningen te maken, maar ook om je financiële plannen bij te houden. Denk aan je financiën, je doelen (die je kan uitwerken tot duidelijke stappenplannen), projecten, evaluaties, vooruitblikken… De planner is jouw compagnon om 2021 tot een fantastische businessjaar te maken.

Leestijd

De Structuurjunkie Businessplanner 2021

Structuurjunkie Businessplanner 2021, €29,95

We hebben de planner uitgebracht in diep aubergine met metallic donkergrijze details en de planner is formaat A4.

 

Deel 1: de planner

Het eerste deel van de Businessplanner bestaat natuurlijk ‘gewoon’ uit de planner! Jaaroverzichten, maandoverzichten en weekoverzichten voor het hele jaar.

Deel 2: Bedrijfsvoering

Het tweede deel van de Businessplanner draait helemaal om jouw bedrijf. Hier kan je plannen maken die met het grotere plaatje te maken hebben, zoals financiële plannen en overzichten, doelen, vooruitblikken en evaluaties.

De Structuurjunkie Businessplanner heeft al het goede wat je van de Structuurjunkie planner bent gewend, maar dan met extra’s om nog meer grip te krijgen op jouw bedrijf(splannen). Achterin zit ook weer een grote insteekenvelop voor losse documenten en er zitten twee handige leeslintjes in de planner.

Je kan de Structuurjunkie Businessplanner hier bestellen voor €29,95. 

Check deze blogpost voor de andere nieuwe Structuurjunkie Planners.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Heidi

  • Lijk me leuk, maar ik zelf heb meer voorkeur naar de Bullet journaal gewoon omdat je zelf je creativiteit in kwijt kan en alles zelf samen kan stelen.

 2. Merel

  Wauw, gaaf, precies wat ik zoek. De projectpagina’s mis ik juist in mijn huidige planner. Maar ik werk wel liever met een datumloze variant. Kunnen we de business planner zonder data wellicht nog in de toekomst verwachten?

  • Cynthia Schultz

   Ja, misschien wel! Als ‘ie het dit jaar heel goed doet gaan we dat wel overwegen 🙂

 3. Benthe

  Heel tof! Ik heb zelf geen onderneming, maar heb wel behoefte aan een mooie planner voor budgettering. Is dat iets wat je in de toekomst mogelijk uitbrengt :)?

  • Imke

   PorteRenee heeft die een! Dat is een website speciaal voor budgettering en dergelijke.

 4. R

  😍mooi😍

 5. Ver

  Net ingeschreven bij de Kvk voor mijn Pinterestmarketing onderneming! Ik ga deze dus zeker op mijn Sinterklaas lijtje zetten, leuk als cadeautje. Heel benieuwd naar. Heb je andere planner die nog niet vol is maar ach nooit genoeg planners in huis hahahaha.

  • JokeV

   Nu ben ik wel heel benieuwd wat een Pinterest-marketeer doet? Ik kan me daar niet veel bij voorstellen? Gaat het dan om content creëren? Of bestaande content?

 6. Anna

  Wauw, wat ziet hij er prachtig uit!

 7. Amateurschilder

  Ik heb hem al in huis! Wil binnenkort beginnen met een onderneming naast mijn baan. De planner ga ik gebruiken voor mijn werk en het bedrijfsdeel voor mijn onderneming. Hij is wel echt een stuk dikker dan mijn oude structuurjunkie planner, maar de kleur is fantastisch. Ben heel benieuwd hoe deze editie gaat bevallen.

 8. Suuz

  Hij ziet er prachtig uit! Echt een mooie toevoeging in de reeks. Het is gewoon jammer dat ik het niet nodig heb!

 9. Lisa

  Wat is deze mooi! Jammer dat ik geen ondernemer ben. En helaas doe ik alles digitaal, dus ook andere structuurjunkie planners zijn niet nodig.

  • Lousaa

   Same here. Projectplanning en kwantitatieve doelen en wachtlijsten en dergelijke heb ik ook mee te maken, maar het zijn geen omzetdoelen voor mijn eigen bedrijf. Ben gewoon in loondienst en ik heb te maken met eerste, tweede en derde geldstromen. Dus helaas heb ik wat meer nodig. Maar het idee is top.

  • Marianne

   Kijk eens naar een digitale notebook als dit je toch interesseert!
   Ik heb een supernote, remarkable is ook heel mooi, daarmee kan je handmatig schrijven èn gemakkelijk digitaliseren.
   Wel een grotere investering dan een papieren notitieboek, maar het is zo fijn om alles bij elkaar te hebben en te kunnen knippen en plakken enzo.