Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Nieuw: de Structuurjunkie Businessplanner 2021

We hebben een nieuwe telg in de Structuurjunkie plannerfamilie! Als je een eigen bedrijf hebt, kan je vanaf 2021 met de Structuurjunkie Businessplanner aan de slag. Ideaal om je wekelijkse en maandelijkse planningen te maken, maar ook om je financiële plannen bij te houden. Denk aan je financiën, je doelen (die je kan uitwerken tot duidelijke stappenplannen), projecten, evaluaties, vooruitblikken… De planner is jouw compagnon om 2021 tot een fantastische businessjaar te maken.

Leestijd

De Structuurjunkie Businessplanner 2021

Structuurjunkie Businessplanner 2021, €29,95

We hebben de planner uitgebracht in diep aubergine met metallic donkergrijze details en de planner is formaat A4.

 

Deel 1: de planner

Het eerste deel van de Businessplanner bestaat natuurlijk ‘gewoon’ uit de planner! Jaaroverzichten, maandoverzichten en weekoverzichten voor het hele jaar.

Deel 2: Bedrijfsvoering

Het tweede deel van de Businessplanner draait helemaal om jouw bedrijf. Hier kan je plannen maken die met het grotere plaatje te maken hebben, zoals financiële plannen en overzichten, doelen, vooruitblikken en evaluaties.

De Structuurjunkie Businessplanner heeft al het goede wat je van de Structuurjunkie planner bent gewend, maar dan met extra’s om nog meer grip te krijgen op jouw bedrijf(splannen). Achterin zit ook weer een grote insteekenvelop voor losse documenten en er zitten twee handige leeslintjes in de planner.

Je kan de Structuurjunkie Businessplanner hier bestellen voor €29,95. 

Check deze blogpost voor de andere nieuwe Structuurjunkie Planners.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.