Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Last-minute moederdag cadeaus

Zondag is het moederdag! Nog geen cadeau voor haar, en weet je ook even niet wat je moet geven? Lees dan even verder, want ik heb een aantal leuke last-minute moederdagcadeau voor je. En ik vertel je wat ik voor mijn moeder heb gekocht (hopen dat ze dit niet leest…)!

Leestijd

Ik kan mijn moeder altijd blij maken met een lekkere geurkaars. Het leuke van zo’n kaars vind ik ook dat hij lang meegaat en dat ze er vaak van kan genieten. Mijn moeder koopt zelf nooit een wat duurdere voor zichzelf, dus dat vind ik leuk om cadeau te geven. De Diptyque kaarsen bijvoorbeeld zijn superchique, maar de kaarsen van HEMA kosten maar een paar euro en vind ik erg lekker ruiken. Ook een aanrader zijn de vrij nieuwe Kneipp geurkaarsen, die zijn €7,99 (en ik zag dat ze nu bij Kruidvat tweede voor de halve prijs zijn).

Misschien vind je zo’n pakket afgezaagd, maar ik weet zeker dat veel moeders heel blij worden van bijvoorbeeld een Rituals pakket. Maar ook bij de drogist vind je vaak mooie pakketten van bijvoorbeeld Dove en Kneipp. Mooi inpakken en dan heb je een superfijn cadeau dat niet heel veel hoeft te kosten. Kies wel de favoriete geur van je moeder, het gaat om het gebaar!

Heb je een wat kleiner budget, maar wel tijd? Bak dan iets lekkers voor je moeder. Taart, cake, koekjes, muesli… Doe het in een mooi weckpotje of zet het onder een mooie stolp en schrijf er een lief kaartje bij. Als ik iets krijg wat iemand zelf gebakken heeft vind ik dat altijd zó leuk, dan is er echt moeite en tijd in gestoken. En het is lekker. Ha.

Dit is mijn moederdagcadeau dit jaar. Ik ben er niet met moederdag dus ik laat een grote Bloomon bos bezorgen. Dit is niet gesponsord, ik heb het gewoon zelf betaald. Ik weet zeker dat ze verrast zal zijn door zo’n prachtige grote bos inclusief vaas en een lief kaartje. Leuk ook dat deze gewoon op zondag wordt bezorgd.

Maar je kan natuurlijk ook gewoon zelf een mooie bos op de markt of bij de bloemist kopen en er een mooie vaas bij geven. Of ga zelf bloemen plukken, of ga voor een mooie plant. Ik word zelf altijd vet blij van een goede bos bloemen en ik denk heel veel vrouwen met mij.

Maak een bon voor een lunch samen, een dagje naar een leuke stad met z’n twee, een etentje, een stevige wandeling met koffie na… Koop een mooi kaartje of maak hem zelf en schrijf je cadeau erop. Plan meteen een datum zodat jullie ook echt die quality time met elkaar gaan hebben. Volgens mij is dit iets waar veel moeders heel gelukkig mee zullen zijn: tijd samen.

Houd je moeder van lezen? Of zou ze graag meer willen lezen? Op dit vlak kan je echt met elk budget een cadeau geven. Ga je voor een e-reader, een los boek, een bon voor Bol of een boekenbon, of bijvoorbeeld Storytel, een bibliotheek-abonnement… Als je budget heel klein is, kan je ook naar een tweedehands boekenwinkel gaan en daar een boek uitzoeken dat geknipt is voor jouw moeder. Lief kaartje erbij, prachtig inpakken en een hele dikke zoen erbij geven.

Parfum, altijd goed

Misschien afgezaagd, maar hier kan ik mijn moeder altijd blij mee maken: dat ene parfum dat ze zo graag draagt. Parfum is toch vaak wat duurder en mij moeder koopt dat niet zo snel voor zichzelf. Dit geef ik haar dus graag, omdat dat écht verwennerij is voor haar.

Met mijn moeders verjaardag in december vroeg zij altijd om een agenda, en die kreeg ze dan ook. Ook leuk voor moederdag: een agenda of planner! Misschien is de Structuurjunkie Planner wel wat voor haar.

Ik weet dat mijn liefde voor notitieboeken en pennen wat extreem is, maar ik weet ook dat veel vrouwen deze liefde delen. Wat dacht je van een mooi notitieboek met een mooie pen? Ook iets wat je zo duur kan maken als je zelf wil. Deze mooie pen van HEMA is bijvoorbeeld maar €0,80, maar deze superdeluxe van Caran d’Ache is €49. Dat merk heeft trouwens wel echt fantastische pennen, ik gebruik ze zelf ook graag.

Shop hier je moederdagcadeau

Heb jij al een cadeau voor moederdag? Ik ben wel benieuwd naar wat je gaat geven. Zo niet, dan kan je misschien wat met deze tips!

 

Dit artikel bevat affiliate links. Als je een product aanschaft via de link, krijg ik een kleine vergoeding. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.