Interieur & badpakken shoplog

Ik was laatst een paar dagen in en rondom Schoorl en daar heb ik allerlei leuke dingen voor in huis gekocht. Én boeken en badpakken, want die heb je ook altijd nodig.

Leestijd

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Liset

  Oh wat leuk allemaal! Ik ben zo jaloers op je seafolly badpak! Ik heb die echt weken ge-eyeballed, maar mijn maat is en blijft uitverkocht 🙁 zo fijn voor jou dat jij hem hebt!

 2. Ingrid

  Leuke shoplog! Ik ben blij dat jij nooit zo vaak een shoplog upload 😉 ik ga zelf ook nooit zo heel vaak shoppen en vind zo af en toe een shoplog gewoon leuk omdat je allemaal verschillende dingen laat zien. Ipv alleen maar een hoop kleding ?
  Even off-topic, ik heb zojuist een diner geboekt bij de librije? Na jouw enthousiaste recensies en laatst met Emmy ook al ben ik helemaal enthousiast. Voor mijn vriend is het nog een verrassing maar ik verheug me er nu al op! Duurt nog even hoor maar toch ?

 3. Renske

  Wat een leuke vondsten! Ik woon zelf in Alkmaar en vind het erg leuk om te zien dat je zo in de buurt bent geweest en daar ook zo goed bent geslaagd.

 4. Suus

  De reclame word erg irritant, heb daardoor geen zin meer om je filmpje af te kijken.

 5. Lydia

  Heb ook nog steeds veel last van de advertenties die je moet ‘vangen’. Superirritant en alleen op deze website (die ik juist zo leuk vind).

 6. Sabine

  Leuke aankopen! Die emaillen accessoires vind ik erg tof. Goeie vondsten!

 7. Laura

  Superleuke shoplog! Ik houd ook van emaillen spullen. En ik had ook meteen de houten konijnenpen gekocht, want I luvvv rabbits!! Eén ding alleen: de banner onderaan hier op de site komt telkens tijdens het kijken omhoog (meerdere keren) en hij komt nog verder omhoog als je m weg wilt klikken, heel irritant. Eén keer laten zien moet genoeg zijn toch? Ik heb de ad echt gezien 😉

  • Martine

   Ik sluit mij aan bij Laura.
   Ik kom heel graag op deze site maar op dit moment wordt ik echt knettergek van de advertenties.
   En wanneer het eindelijk is gelukt de banner weg te klikken komt ie een paar minuten later gewoon weer terug 🙁
   Het duurt nu al weken en ik krijg steeds minder zin om hier te komen.
   Ik hoop dat het snel wordt opgelost.

  • Marloes

   Gebruik adblocker, echt fijn, zie je alle reclamebanners niet meer. :0

   ontopic, mooie badpakken!

  • Yvonne

   Ik heb nog nooit last gehad van die reclames waar jullie het over hebben. Ik denk dat jullie geen goede blockers gebruiken..?

  • Daniëlle

   Ik zie nooit advertenties….maar ik lees/bekijk de artikelen op mijn mobiel.

 8. Agata

  De ontdekking van de hemel- een van mijn lievelingsboeken. Geniet ervan!