Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Instagramcursus: Structuurjunkie Just Doel It

Je hebt al weleens eerder doelen opgeschreven, iets dat je heel graag bereiken wilt. Maar keer op keer lukt het niet. Wat er precies gebeurt? Je hebt geen idee, maar je doel belandt op de achtergrond en je bent weer gewoon bezig met de waan van de dag. Ik ga je in mijn vierweekse Structuurjunkie Let’s Doel It cursus op Instagram helpen deze keer een doel te formuleren dat je echt gaat halen, en je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Leestijd

Structuurjunkie Just Doel It

Na meer dan 150 vrouwen geholpen te hebben in mijn fysieke Structuurjunkie Masterclasses en na mijn eerste succesvolle Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram waaraan bijna 150 vrouwen deelnamen, is het tijd voor een tweede cursus op Instagram! En wel eentje waarmee we iets meer de diepte in gaan. We gaan aan de slag met jouw doelen!

 • Heb jij weleens een doel geformuleerd, maar haalde je hem vervolgens niet?
 • Weet je niet hoe je concreet elke dag, week of maand aan je doel moet werken?
 • Weet je nog niet zo goed wat je doel precies moet zijn?
 • Vind je het lastig je doel tastbaar te maken, iets om écht mee aan de slag te gaan?
 • Heb je een telefoon, heb je instagram en een beetje tijd en wil je op een laagdrempelige manier met jouw doelen aan de slag?

Ja, ja, JA?! Oké, doe mee aan mijn Structuurjunkie Let’s Doel It cursus op Instagram.

De feitjes

 • Vier dagen live content verspreid over vier weken.
 • Elke week een live sessie van 30-60 minuten (dus vier livesessies in totaal): zie dit als live ‘workshops’ of seminars waarbij je kan meekijken en vragen kan stellen.
 • Deze cursus op Instagram is dus niet op basis van stories, maar op basis van live sessies.
 • De live sessies zijn op 18, 23 en 30 april en 7 mei om 19:30u op Instagram.
 • Je kan vragen stellen tijdens de live sessies.
 • Elke week krijg je werkboeken (pdf) die je kan downloaden met opdrachten die je kan maken.
 • Als je niet live bij de sessies kan zijn, kan je ze later terugkijken via Vimeo met een wachtwoord, maar dan kan je geen vragen meer stellen.
 • Alle sessies en timeline posts blijven tot een maand na de cursus toegankelijk voor je. Het is dus geen probleem als je er niet daadwerkelijk op de genoemde data bij bent, maar het is natuurlijk wel leuker, want dan kan je live vragen stellen.
 • Kosten: 78,99, klik hier om je ticket te kopen.

De inhoud

Dag 1, donderdag 18 april, 19:30: De introductie. Wat is succes voor jou? Dat is voor iedereen anders. Ontdek wat dit voor jou betekent. En: waarom zou je eigenlijk doelen formuleren? En aan hoeveel doelen kan je tegelijk werken? We gaan ook uitzoeken hoe het kan dat jij je doelen nog niet eerder behaald hebt.

Dag 2, dinsdag  23 april, 19:30: De basis is natuurlijk: wat wil je? Wat vind je leuk? Je gaat aan de slag met opdrachten en tips om dit uit te zoeken. Ik geef je ook boekentips om hier verder in te duiken als het nog niet helder is voor je.

Dag 3, dinsdag 30 april, 19:30: We gaan echt aan de slag met je doel vandaag. Als het goed is heb je helder wat je wilt en waar je heen wilt, een helder doel formuleren is hierbij heel belangrijk. Ik leer je hoe je dat doet en je gaat vandaag je doel zelf opschrijven.

Dag 4, dinsdag 7 mei, 19:30: Een doel kan nogal abstract zijn, hoe zorg je ervoor dat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat? Vandaag maak je een helder plan om elke week (of elke dag) aan je doel te gaan werken.

Blokkeer deze data en tijden alvast in je agenda! 

De livesessies duren afhankelijk van de week en de inhoud 30 – 60 minuten. Daarnaast kan je met de opdrachten aan de slag. Hier ben je per week ook 30 – 60 minuten mee bezig. Ga dus uit van een tijdinvestering van twee tot vier uur in totaal, verspreid over vier weken. Je kan dit natuurlijk zo intensief maken als je zelf wilt! Je kan dit compleet op je eigen tempo doen, maar het is wel erg leuk om live bij de sessies te zijn zodat je eventuele  vragen kan stellen.

De resultaten

Aan het einde van de vierweekse heb jij je doel geformuleerd op een manier dat je hem ook echt kan gaan bereiken. Ik help je bij het maken van een stappenplan om beetje bij beetje dichterbij je doel te komen en deze uiteindelijk te gaan halen. Superpraktisch, met heldere opdrachten en stappen om deze keer je doel wél te slayen.

Er is per week één livesessie zodat je wat tijd hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten in de werkboeken die je van me krijgt. Ook krijg je zo de kans om een eventueel gemiste livesessie nog terug te kijken voor je de volgende livesessie gaat volgen.

Je vindt hier de tickets. Als je je ticket aanschaft, krijg je in de mail instructies met hoe je toegang krijgt tot het Just Doel It instagramaccount.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.