Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Hotel Pillows

In een hotel slapen in je eigen stad, wanneer doe je dat nou? Willem en ik deden dat laatst voor de eerste keer en dat was zó heerlijk. We deden dat in het totaal gerenoveerde Hotel Pillows. Ik vertel je er alles over en: ik geef een overnachting voor twee inclusief super uitgebreid ontbijt weg!

Leestijd

Hotel Pillows

Hotel Pillows zit al jaren in Zwolle, maar in november is het hotel opnieuw geopend. Van top tot teen werd het gerenoveerd. De kamers, het restaurant, de lounge: alles werd aangepakt en dat is ontzettend mooi geworden.

Het hotel zit in een prachtig oud pand uit begin 19e eeuw, wat ooit een politiebureau was. De oude elementen zijn bewaard gebleven en dat geeft een hele knusse en warme sfeer aan het gebouw.

Vanaf het moment dat je hier naar binnen loopt, wordt je in de watten gelegd!

Pillows heeft geen receptie of balie, wanneer je binnenkomt wordt je rustig ontvangen alsof je bij iemand thuis op bezoek bent. Je wordt in de lounge incheckt – behalve natuurlijk als je gewoon wat komt drinken. Dat kan hier heel goed, of je nou zin hebt in een goede koffie of een lekker glas wijn, dat kan op elk moment van de dag (en nacht). Jep, je kan hier 24 uur per dag terecht!

 

 

In de ‘domestic kitchen’ kan je terecht voor wat lekkers te eten en te drinken en ’s avonds kan je hier ook deelnemen aan het table d’hotes diner. Alles is heel warm en knus ingericht, met zachte stoffen en warme kleuren.

De kamers

De gemeenschappelijke ruimtes zijn prachtig en heel comfortabel (en de koffie is goed!), maar hoe zijn de kamers? Minstens zo fijn!

Het ontbijt

Bij Hotel Pillows kan je voor €25 ontbijten. Dit is geen buffet, maar een ontbijt dat aan tafel uitgeserveerd wordt. Je krijgt onder andere yoghurt met muesli, vers fruit, een eitje (precies zoals jij ‘m wilt), heel veel verschillende broodjes (van De Stadsbakker!), koffie of thee, een vers sapje… In de ‘domestic kitchen’ kan je nog wat extra dingetjes pakken, zoals brood, kaas, vleeswaren en zalm. Want tja, aan dat ontbijt dat al op je tafel staat heb je natuurlijk nooit genoeg 😉 Je kan trouwens ook komen ontbijten als niet-hotelgast!

Het was zó gek en zó leuk tegelijk om eens in onze eigen stad in een hotel te slapen. Dit deden we voor het eerst en het was heerlijk. We zijn totaal in de watten gelegd en we waren er echt even tussenuit (zo, wat een bejaardenuitspraak!) terwijl we erg dicht bij huis waren. Vanaf het moment dat we het hotel binnenstapten stonden we in de relaxmodus en dat was onwijs genieten.

Win overnachting + ontbijt voor 2 bij Hotel Pillows Zwolle

Ik wil jou heel graag laten meegenieten van Hotel Pillows en daarom geef ik een overnachting en ontbijt voor twee weg! Deze winactie vind je op Instagram, dus check even mijn pagina.

Ik ben door Hotel Pillows uitgenodigd voor deze overnachting.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.