Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Hoe gelukkig wij worden van Kees

Zoals je weet, woont sinds januari Kees bij ons. Willem en ik wilden al heel lang een hond, en sinds zij er is, kan ik me niet meer voorstellen dat ze er niet zou zijn. Ze brengt zoveel vreugde, liefde, gezelligheid en ik moet élke dag zoveel lachen om haar. Ik wil vandaag graag met je delen hoe blij ik word van deze hond én ik wil je ook wat vertellen over de nieuwe film Dog Days!

Leestijd

Kees is voor ons een enorme bron van plezier en liefde. Elke ochtend als ik beneden kom, ligt ze kwispelend naar me te kijken, is ze blij om me weer te zien. Elke keer als ik de riem pak om met haar te gaan wandelen, is ze door het dolle heen en rent ze door de kamer heen. Hoe ze als een bezetene door het park rent, hoe leuk ze speelt met andere honden, hoe ze met haar pootjes communiceert (me pootjes geeft en aantikt als ze aandacht wilt) en gewoon hóe lief en grappig ze is. Er is zóveel leuk aan haar! Het is nu ook nog véél leuker om na een tripje weer thuis te komen. Thuiskomen vond ik altijd al heerlijk, maar nu zij er is, en zó blij is om me te zien, is het helemaal het einde.
Als ik aan het werk ben thuis, kijk ik regelmatig naast me, want daar ligt ze meestal. Niet op schoot, maar wel vlakbij. Altijd gezellig bij mij in de buurt.
Ze ziet er ook zo fantastisch uit met haar warrige haar, haar volle wenkbrauwen en haar manen. Kees is echt onze grote liefde en we zeggen zó vaak tegen elkaar hoe gek we op haar zijn. We sturen elkaar ook regelmatig foto’s van Kees als een van ons weg is… Heel cheesy, we worden er allebei zo blij van.

Ook haar vooruitgang is zo te gek om te zien. Toen ze net bij ons was, kon ze nauwelijks alleen thuis zijn, was ze een bitch naar andere honden en blafte ze bij elk geluidje. Nu is ze zóveel relaxter, liever, rustiger. Ik kan makkelijk een dagdeel op pad, ze gaat gewoon rustig slapen. Ze is leuk met andere hondjes, gaat lekker spelen en is gewoon zo lief. Het is voor mij ook leuk als zij met andere hondjes speelt: ik heb ineens met veel meer buren leuk contact, omdat onze honden met elkaar spelen. Elke wandeling heb ik wel weer een leuk gesprek met iemand, en dat is zo gezellig.

Willem en ik zijn ook dichter bij elkaar gekomen door de komst van Kees. Het voelt nu echt alsof we een gezinnetje zijn. We wandelen ook veel meer samen nu, we gaan vaak ’s avonds naar een bos of park, en op zondag gaan we ook vaak een stuk met Kees wandelen. Wandelen deed ik ‘voor Kees’ vooral alleen, nu steeds vaker samen. Samen een hond opvoeden en ‘verzorgen’ schept echt een fijne band waar ik heel dankbaar voor ben. Oh, die Kees. Ik raak niet over haar uitgepraat!

Klik hier als je de trailer niet kan zien.

Dat sociale aspect, de liefde voor een hond en hoe het je gelukkig kan maken, is waar de nieuwe film Dog Days over gaat. Met acteurs en actrives als Eva Longoria, Nina Dobrev, Vanessa Hudgens, Jon Bass en Adam Pally wordt een verhaal neergezet rondom honden! Een film waar ik meteen enthousiast van word, ik ben zó gek op honden. De trailer maakt me ook helemaal blij, het is echt een feelgood film en ik kan niet wachten om hem te gaan zien: hij draait vanaf 23 augustus in de bioscoop.

Ik geef ook drie keer twee kaartjes voor de film weg! Check mijn Instagram vandaag voor meer info over hoe je kan winnen.

Heb jij een hond, en word jij ook zo enthousiast van deze trailer?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.