Hoe doet zij het: Barbara den Bak

Iedereen kent de bootcamp, maar jaren geleden haalde fitnessondernemer Barbara den Bak het naar Nederland vanuit Amerika. Inmiddels runt ze het boutique fitnessconcept High Studios. In de tweede aflevering van ‘Hoe doet zij het’ loop ik een dagje met haar mee!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Wil jij een weekendje Maastricht winnen? Check de website van Renault om te checken met welke auto jij een match hebt, de Twingo, Clio, of Captur?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

17 reacties
 1. N.

  Ik snap niet helemaal wat er zo anders is aan deze gym. Ikzelf heb op spinning gezeten; keihard sporten, met keiharde muziek en ook nog eens in groepsverband………Wat maakt dit dan zo anders vraag ik mij af? Je hebt meerdere groepssporten met keiharde muziek…..maar goed, misschien mis ik de clou wel hoor. Persoonlijk inspireren dit soort verhalen mij niet. Ik kom uit de zorgsector en de verhalen van ” echte” mensen vind ik altijd erg inspirerend. Denk dan aan hoe iemand weer uit een diep dal is geklommen, waar iemand bij van wordt enz. Als je met de ” gewone” man praat en luistert hoor je zoveel prachtige verhalen waar je zoveel van kunt leren.

 2. Ingrid

  Ik vind dit een leuke serie, maar ik heb deze aflevering ook halverwege af gezet. Misschien omdat mijn interesse niet (meer) zo ligt bij het sporten. Ik vond de aflevering met Kelly Sue veel inspirerender en had bij Kelly Sue ook echt het gevoel dat ze heel veel (meer) liefde in haar vak stopt.

 3. Bianca

  Jammer dat er na 4 dagen (en verschillende comments) nog steeds bootclub staat in plaats van bootcamp.

  • Cynthia Schultz

   Het is aangepast, dankjewel voor je feedback.

 4. Lila

  Omg. Wat slecht. Je praat constant over BootCAMP en dan schrijf je BootCLUB in je titel. Dit komt zo ongeïnteresseerd over.

 5. Ier

  Eens met onderstaande berichten. Ik vind er nog niet voldoende diepgang in zitten omdat je geen kritische vragen stelt of in gaat op voor deze vrouw vanzelfsprekende termen. Hierdoor wordt het een beetje gezapig.

 6. Marijn

  Heel verhaal getypt, maar vooral eens met Lou. Helaas, want wel een leuk idee voor een serie.

 7. Lou

  Ik voelde me een beetje dom dat ik bootclub niet kende, maar dat was dus gewoon een foutje in de aankondiging.

  Het blijft een bijzondere serie dit. Aan de ene kant potentieel inspirerende mensen die lijken teb weten wat ze willen en goed zijn in wat ze doen. En een leuke, gemoedelijke sfeer waarin het zakelijke informeel wordt besproken. Aan de andere kant zie ik ook echt gekke dingen. Een volkomen uitgestorven studio. Alsof er niemand wil sporten. Of een ‘spontaan’ bezoek aan een leuke tent, die vervolgens in het filmpje een lege hut met een bank en lelijk uitzicht lijkt te zijn, waar verder ook al niemand zit. En Den Bak die wegkomt met teksten als ‘een totaal andere ball game’ en ‘een soort van soft franchising’. En dat jij dan begrijpend knikt en totaal niet doorvraagt, waardoor het lijkt of dit volkomen heldere uitspraken zijn.

  • Bianca

   Nou inderdaad. Het lijkt een beetje inhoudsloos allemaal.

  • Bianca

   Nou, inderdaad. Het lijkt een beetje inhoudsloos alllemaal.

  • Elisa

   Ik ben op de helft gestopt, ik vind dit ook niet echt leuk om naar te kijken. Het gaat alleen maar om wat ze doen en hoe fantastisch ze dat doen, ik zie liever mensen die leuk zijn om wie ze zijn. Vandaag hoorde ik van iemand een uitspraak: de echte voorbeelden en helden zijn de mensen van 80 die nog steeds vertederend kijken. Ik krijg steeds meer een allergie van dit soort filmpjes. Je moet altijd maar presteren, carrière maken, hoger de ladder op, geld verdienen en er fantastisch uitzien en niet voor je 30e kinderen krijgen, want dan vergooi je je leven. Maar het voert de druk op terwijl je er uiteindelijk helemaal niet gelukkig van wordt (mijns inziens).

  • Lisanne

   Ik ben ook na een paar minuten gestopt. Cynthia was leuk maar die dame, daar kon ik echt niet naar luisteren zeg.

 8. rachel

  wauw weer een goede aflevering zeg 😀 idd heel fijn om naar te luisteren en ook ik ben benieuwd naar hoe alles gaat worden met haar zaak 😀

 9. Sija

  Wat een leuke aflevering! Super inspirerende vrouw, ze is ook erg fijn om naar te luisteren.

 10. Liset

  Heel ambitieus om zulke succesvolle zaken op te zetten. Echt een durfal om er in te investeren en het groot te maken. Ben wel benieuwd naar haar zaak geworden. Heel toevallig was ik laatst voor een persevent bij Zoku! Ook ik vond het een hele serene, rustige plek om even wat te drinken of te werken. Ze hebben er ook van die leuke ‘boxen’ waarin je je terug kan trekken als ondernemer of voor een meeting. Heel tof!

 11. Dina

  Misschien een kleine tip.. lees eerst even je tekst na voordat je hem online gooit, want ‘bootclub’ klopt niet helemaal 😉 wel een leuke video verder en wat staat dat vest je goed!