Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Hij is hier: de Structuurjunkie Planner Light

Hij is er nu echt, eindelijk: de Structuurjunkie Planner Light. De lichtere, dunnere variant van de Structuurjunkie Planner zonder de evaluaties en uitdagingen voorin viel gisteren op mijn deurmat. Vanaf komende week is ‘ie te koop (en je kan hem nu natuurlijk al als pre-order bestellen). Ik heb foto’s gemaakt en laat je met trots mijn nieuwe planner zien!

Leestijd

In mijn aankondiging over de Structuurjunkie Planner Light vertelde ik het al: we konden niet kiezen tussen okergeel en poederroze, dus we zijn voor allebei gegaan. Ik kan niet garanderen dat elke boekhandel ze allebei heeft, maar je kan je favoriete kleur natuurlijk altijd bestellen.

De Structuurjunkie Planner light is dus een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt. Achterin zit een ruime envelop voor losse documenten en daarin zit een mini notitieboekje voor in je tas. Er zitten twee leeslinten in de planner.

Wat we verder veranderd hebben aan deze planner ten opzichte van de vorige Structuurjunkie Planner:

  • de kaft heeft nog steeds een matte uitstraling, maar dat is met een andere techniek gemaakt dan bij de eerste planner. Ik kreeg regelmatig te horen dat die soft touchbeschadigt en er snel een beetje viezig uitziet, dus dat hebben we veranderd.
  • je vindt achterin meer plek voor notities.
  • de maandoverzichten hebben een andere indeling – naar mijn idee nu een stuk praktischer.
  • het papier is iets anders, iets gladder. Dit schrijft fijner!

De planner blijft trouwens ook goed openliggen op tafel. Je moet de rug wel een beetje forceren, maar omdat de kartonnen rug loszit van de rug van het ‘boek’ zelf, beschadig je niks. Dus even goed je pagina’s omvouwen, plat op tafel leggen en met beide handen er even goed op ‘duwen’. Dan blijft hij goed open liggen!

Ik ben zelf ontzettend blij met hoe de planner eruit is gekomen. Je moet je voorstellen dat we over elk klein detail nadenken, dat over alles een keuze gemaakt moet worden, en dat we daarbij niet over één nacht ijs gaan. Zo hebben we heel veel opties gehad voor de gele en de roze kleur, en dan moet je dus gaan kiezen uit allemaal hele kleine kleurnuances. Maar denk ook aan de papiersoort, de kleur van het schutblad (dus van het papier dat zeg maar tegen de kaft aan zit geplakt aan de binnenkant), de leeslintjes, het kapitaalbandje, het kleine notitieboekje… En ik wilde nog wel heel graag zo’n mooie matte uitstraling, maar we moesten daar een andere oplossing voor bedenken. Als je dan na maanden knopen doorhakken en keuzes maken eindelijk het eindresultaat in handen hebt, is dat echt magisch.

Je kan hier de Structuurjunkie Planner light al bestellen voor €19,99 als pre-order en je kan hem ook bij jouw boekhandel bestellen. Vanaf komende week zijn ze echt beschikbaar, dus als je een pre-order hebt geplaatst, krijg je je planner volgende week! Zoveel van jullie hebben hem al besteld en dat vind ik waanzinnig. Ik ga hem zelf natuurlijk ook gebruiken, maar welke dan… Okergeel of roze? Ik denk dat ik het wel weet. Voor welke kleur ga jij?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.