Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Help Save Hugo

Hugo is 29 en ziek. Zo ziek dat hij niks anders kan dan in een donkere ruimte plat op bed liggen. Hij heeft geen ouders, geen broers of zussen, geen familie. Met zijn ME, CCI/AAI, POTS en ziekte van Lyme heeft hij 24/7 verzorging nodig, maar hij krijgt geen zorg en steun van het Nederlandse zorgsysteem. Hugo is 100% afhankelijk van hulp van andere mensen. Zullen we hem samen helpen?

Leestijd

Bekijk de video hierboven voor een korte uitleg. Op de website vind je al je vragen beantwoord: waarom krijgt Hugo geen hulp, waarom is er ongeveer €80.000 nodig en wat wordt daar precies mee gedaan?

Ik kan het niet beter uitleggen dan op de website staat en ik ben in shock door deze situatie. Hoe kan dit gebeuren in Nederland? Hoe kan het dat Hugo over een paar weken op straat staat terwijl hij 24/7 gespecialiseerde hulp aan huis nodig heeft? Ik snap hier niks van en ik vind het bewonderenswaardig dat Lisa, een goede vriendin van Hugo, alles uit haar handen heeft laten vallen en hem verzorgd. Zij heeft dan ook deze inzamelingsactie opgezet om Hugo zijn leven te redden.

Als je deze week wat kan missen, al is het een paar euro, zou je dan willen overwegen dit te doneren aan Hugo? Uiteraard draag ik ook mijn steentje bij. Dankjewel, namens Hugo en Lisa.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.