Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Komende week gratis webinar over thuiswerken

We werken (bijna) allemaal al een tijdje thuis, en dat kan hartstikke lastig zijn. Al die afleidingen, hoe zorg je nou dat je echt productief bent? Maar wat ook belangrijk is… Wat is het eigenlijk SAAI he? Elke dag lijkt hetzelfde. Je maanden zijn één grote brei. Dagen lopen in elkaar over. Hoe zorg je nou dat je het thuiswerken weer LEUK maakt? Dat je met plezier gaat werken? Dat je dagen weer afwisselend en prikkelend zijn? Dat ga ik in een gratis webinar met je delen.

Leestijd

Twee weken geleden in het Parool met een stuk over thuiswerken

Thuiswerken doe ik al tien jaar, elke dag. Ik heb weleens een flexwerkplek gehad, maar ik kan wel zeggen dat ik een expert ben op het gebied van ‘aan de keukentafel werken’, haha. Er zijn allemaal praktische tips te geven over hoe je nou productiever kan thuiswerken (en dat ga ik binnenkort ook absoluut doen), maar ik merk om me heen ook dat veel mensen het thuiswerken gewoon heel saai vinden. Alle dagen gaan op elkaar lijken, het leven is ook nog eens saai geworden omdat we ‘niks leuks’ meer kunnen doen, je hebt ’s ochtends weinig zin in om aan de slag te gaan.

In mijn gratis webinar ga ik je vertellen hoe je het thuiswerken minder saai kan maken.
Hoe je weer zin krijgt in je werkdag.
Het is op 15 februari om 11.00u, op 16 februari om 13.30 en op 17 februari om 19.00u. Het is LIVE en er komt geen opname.

Klik hier om je gratis in te schrijven.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.