Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Gratis webinar over minder tijd kwijt zijn aan je e-mail

E-mail. Moet je al zuchten als je dit woord alleen maar leest? Krijg je al stress van de gedachte aan die ramvolle inbox?  Pfff, wat kan e-mail toch een stress en druk met zich meebrengen. Het houdt gewoon nooit op. Het houdt je van je ‘echte’ werk af en het kost zóveel tijd… In deze gratis webinar ga ik met je delen hoe ik ging van 15 uur mailen per week en een boel stress en chaos, naar 1,5 uur per week mailen en een constant gevoel van controle en rust.

Leestijd

Klik hier om je gratis aan te melden.

De webinars zijn live op 12, 13 of 14 april. Je ziet als je op de link klikt ook de beschikbare tijden.

Onze e-mail zou ons moeten ondersteunen, maar voor veel mensen is het iets wat juist belemmert. En irriteert.  En dat is niet zo gek. Want waar leer je nou hoe je goed met die stroom aan berichten moet dealen?

In deze gratis webinar ga ik met je delen hoe ik ging van 15 uur mailen per week en een boel stress en chaos, naar 1,5 uur per week mailen en een constant gevoel van controle en rust.

Het duurt ongeveer 1,5 uur. Er is ruimte en tijd voor vragen!
Natuurlijk ga ik je óók vertellen hoe je nou zorgt dat je nou voor altijd van de stress die je inbox nu met zich meebrengt af komt.Op het einde van het webinar deel ik dat met je in de vorm van een mooi aanbod waar je echt gebruik van wilt maken. 🙂

Oh ja, je moet er live bij zijn, want er komt geen opname.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.