Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Gratis online Uitstelgedrag challenge

De laatste weken ben ik volop bezig met het ontwikkelen van mijn online Uitstelgedrag training. Daar krijg ik zóveel respons op, dat ik nu alvast voor de lancering van de training iets gratis met je wilt delen waar je mee aan de slag kan: de Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge. In zes dagen krijg je elke dag een video in je inbox met tips, tricks & een opdracht.

Leestijd

Foto: Tessa de Vries

Je word er een beetje gek van

Het is weer zover. Je hebt voor de zoveelste keer die taak lopen uitstellen. Je voelt je schuldig: waarom lukt het nou niet om gewoon te beginnen?
Je hebt soms het gevoel alsof je toeschouwer wordt van je eigen leven, omdat je niet eens toekomst aan het begínnen van het waarmaken van je dromen en doelen.

Maar vooral word je elke dag een beetje gek van jezelf en je uitstelgedrag. Het irriteert je, want het kost je veel tijd en het vreet energie. En je weet ook dat het een negatief effect heeft op je prestaties en je gezondheid.

Als je net zo bent als andere uitstellers, loop je vast hier tegenaan:

 • Je begint met goede moed aan je takenlijst, maar er zijn altijd dingen die je uitstelt naar morgen.
 • Je blijft tegen dingen aanhikken die constant energiezuigen en elke dag groter worden in je hoofd.
 • Je wéét dat het anders kan en moet, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Eigenlijk zoals met alles wat je uitstelt.
 • Morgen voelt altijd beter voor je. Morgen gaat het sowieso beter lukken dan vandaag. En dat denk je dan morgen opnieuw…
 • Door je uitstelgedrag kost alles veel meer tijd, haal je bijna nooit je planning & deadlines en ben je dus helemaal niet zo productief.
 • Je hebt soms het idee dat je een toeschouwer bent van je eigen leven. Ál die dingen waar je nooit aan bent begonnen…

Het kan echt anders! 🙂 Uitstelgedrag is namelijk geen karaktereigenschap of aangeboren mankement, maar het is een set gewoontes die je kan afleren. En ik vind het heel leuk je hier bij te helpen.

De Structuurjunkie Uitstelgedrag Challenge

In deze 5-daagse challenge help ik je om…

 • helder te krijgen wat uitstelgedrag nou precies inhoudt, zodat je precies weet wanneer je wél en níet uitstelgedrag vertoont.
 • te formuleren welke taken je precies de laatste tijd hebt uitgesteld, waardoor je je bewust wordt van hoe je uitstelgedrag tegen je werkt.
 • de gevolgen van je uitstelgedrag op papier te krijgen, zodat je in gaat zien dat je hier nu echt heel graag mee aan de slag wilt.
 • een plan te maken voor één of meerdere taken die je uitstelt, waardoor je in deze week eindelijk een begin gaat maken aan deze taak of taken. Je gaat écht concreet aan de slag: korte metten maken met je uitstelgedrag!
 • te zorgen dat je ook met andere taken die je al eventjes uitstelt aan de slag gaat. Dat lukt niet allemaal in deze ene week, maar je maakt een begin en een helder plannetje waardoor je nu echt gaat beginnen.
 • in de actiemodus te komen. Ik zeg altijd: DOEN is een katalysator voor MEER DOEN. Het is belangrijk dat je praktisch aan de slag gaat. Door deze challenge ga je dat doen. Door te starten maak je een fantastisch begin voor een fase in je leven waarin je eindelijk kapt met dat uitstelgedrag.

Wil je gratis meedoen? Klik dan hier en schrijf je in.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.