Getest: AquaFit Easy

In deze video ga ik fietsen in een jacuzzi! Ik test de AquaFit Easy bij de Healthy Body Lounge in Zwolle. Bij de AquaFit Easy fiets je in een bad met jetstralen waardoor je in een kortere tijd een intensievere workout hebt dan wanneer je ‘gewoon’ op de fiets zit.

Leestijd

Klik hier als je video niet kan zien. Als je geïnteresseerd bent om de AquaFit Easy zelf eens te proberen, check dan even de website van de Healthy Body Lounge. Ik ben uitgenodigd door de Healthy Body Lounge om dit te testen.

Ik vond het verrassend leuk, dat fietsen in een jacuzzi. En volgens mij werkt die massage ook wel erg goed op de huid van je benen!
Vandaag (donderdagochtend) zit ik weer in dat bad om 45 minuten te fietsen en ik heb er erg veel zin in.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

42 reacties
 1. Sanne

  Ik had hun website al voorbij zien komen maar kan nergens iets vinden over het prijskaartje, het lijkt me erg leuk een keer te proberen maar zou toch graag weten wat het kost. 🙂

 2. Yvette

  Geweldige video!

  Ik ben sinds kort ook van de partij! Super leuk om te doen.

 3. Milou

  Zelf ben ik niet zo dol op sporten maar dit lijkt me echt heel leuk en vooral heel fijn!

 4. Beau

  Wat een ontzettend leuke video! Jammer dat Zwolle zo ver weg is. Ik hoop dat er ook iets vergelijkbaars komt in Rotterdam!

 5. Kimberly

  Dit is echt zo leuk bedacht!

 6. Ilse

  Wat leuk! Dat zou ik ook wel eens willen proberen. Maar dan wel met bikini/badpak aan, denk ik. 🙂

 7. Kim

  Lijkt mij erg leuk om een keer te doen! Ik woon ook in Zwolle, dus ga binnenkort eens een dagje plannen met mijn moeder 🙂 Het is weer eens wat anders dan ‘gewoon’ sporten.

 8. Annika

  Je site is prachtig geworden! Ik kan ook aan jou zien dat je blij bent met de verandering, je straalt helemaal. Blijf zo doorgaan zou ik zeggen!

 9. Christina

  Echt leuk je nieuwe site! Past beter bij je en heel stom dat ik het zeg ook bij mij! Hahhah??

  Ik vind diversiteit dat je wilt invoeren echt leuk!

 10. Angela

  Wat een grappige combi, dat fietsen in een jacuzzi! 🙂
  Helaas is Zwolle te ver weg voor mij.

  Nog gefeliciteerd met de lancering van je nieuwe website!
  Ik vroeg me nog wel af hoe ik, als ik in een blogpost zit, door kan naar de volgende (chronologisch gezien)? Ik lees namelijk vaak met een “achterstand”, bijvoorbeeld in het weekend en dan is het handig als je na het lezen van een blogpost op “volgende” of “vorige” kan klikken.

 11. Fleur

  Misschien ben ik hier te nuchter voor maar ik vind dit zo’n onzin. Beetje op een fiets zitten in een bad? Ik zou me echt kapot schamen als ik dat deed. Sporten moet ergens ook toegankelijk zijn vind ik, en dit is dat echt niet.

  • Cynthia Schultz

   Haha, hoezo kapot schamen? Het is mega leuk om te doen en effectief ook.

 12. Marleen

  Wat bijzonder eigenlijk! Lijkt mij ook heel leuk om een keer te proberen, jammer alleen dat Zwolle zo ver weg is…

 13. Arnoud

  Leuk om te zien Cynthia. Ben er begin januari geweest om uit te proberen. Heb de Aquafit-site namelijk gebouwd voor Eric. Doe hem maar de groeten de volgende keer. Hopelijk gaat het goed met jou!

 14. Tessa

  Hey Cynthia,
  Ik had een vraagje. Weet jij ook hoe duur het is als je na de proefles nog een keertje wilt aquabiken? Mij lijkt dit namelijk echt super leuk om te doen en ook zeer ontspannen, wat ik ook zeker goed kan gebruiken. X

  • Cynthia Schultz

   Hey Tessa! Ik weet de exacte prijzen niet, volgens mij hebben ze ook een soort pakketprijzen waarbij je korting krijgt als je meerdere lessen afneemt verdeeld over meerdere weken. Je kan het beste even mailen of bellen denk ik!

 15. Claudia

  Lijkt me interessant, maar ik ben vooral benieuwd wat het kost?
  Jammer dat dit niet in het artikel staat!
  Op de website van Healthy Body Lounge staat het jammer genoeg ook niet…
  Ook al is het wat duurder, dan had ik nog transparantie leuker gevonden 🙁

  • Cynthia Schultz

   Het heeft niks met transparantie te maken hoor, meer dat ik het niet exact weet. Ik heb het nog even nagevraagd en de ‘kale’ prijs is €30 per ‘les’, maar als je meer lessen in een keer afneemt zitten er wel voordelen aan. Dus je kan het beste even bellen en vragen wat ze voor je kunnen doen 🙂

  • suzie

   Ha ik was ook op zoek naar de prijs (en of er meerdere locaties zijn) en keek daarom op hun eigen website maar daar staat het geeneens, je moet specifiek informatie aanvragen dat vind ik een beetje raar… Fijn dat jij het nagevraagd hebt Cynthia, het ziet er leuk uit maar voor mij is het te duur en te ver weg.

 16. Tamara

  Wat leuk dat de achtergrond per post verandert trouwens! Ik heb nog wel 1 puntje: bloglovin werkt niet mee met de site. Ik zag dat je misslipgloss al wel verandert had naar cynthia.nl, maar de posts die je hier geplaatst hebt kan ik op bloglovin niet terug vinden. Ik hoop dat dit in de toekomst wel gewoon gaat werken.

  • Cynthia Schultz

   Ik ga komend weekend checken hoe ik alles goed krijg op Bloglovin 🙂

 17. Manu

  Wat leuk! Helaas woon ik in Zuid-Holland, dus dat is een beetje ver weg. Vooral ook ideaal voor mensen die door een ziekte binnen moeten sporten. Maar dit is niet echt een saaie binnensport!
  Ik zou het graag willen proberen, fitnessen vind ik soms maar saai 😛

 18. Eva

  Hey Cynthia,

  Wat heb jij een enorm goede keuze gemaakt! Ik ken je niet persoonlijk, maar zelfs ik denk aan je gezicht te kunnen zien dat je meer ontspannen bent. Het ‘moeten’ is eraf. Ik voel me helemaal thuis op jouw hyggelige site.

  Ineens is je site volwassen en toegankelijker voor mij als ‘oude’ volger, gefeliciteerd!

  Liefs

 19. Lien

  Hartstikke leuke video! Je hebt me enthousiast gemaakt haha 🙂

 20. Sherry

  Wat leuk. Is dit ook geschikt voor mensen die chronisch ziek zijn?
  xxx

  • Cynthia Schultz

   Het ligt er natuurlijk aan wat voor chronische ziekte, maar aquabike is wel heel geschikt voor mensen die minder makkelijk kunnen bewegen of sporten.

 21. Mar

  Wat een ontzettend leuk filmpje! Ik wil dit ook wel eens proberen, ziet er goed uit!

 22. rachel

  dit lijkt mij dus echt heerlijk he!! ik ga eens aan mijn arts vragen of ik dit mag doen 😀

 23. Gea

  Wat zit je haar geweldig mooi! Vaker doen, leuk!!

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, je bedoelt in het staartje? Dat doe ik eigenlijk alleen tijdens het sporten, haha.

 24. Mirjam

  Leuk je nieuwe blog met een frisse uitstraling. Alleen krijg ik geen updates in bloglovin. Enig idee hie dat komt?

 25. Petra

  Lijkt me ontzettend leuk! Maar Zwolle is voor mij helaas veel te ver. Ik ga eens onderzoeken of het ook op meerdere plekken in Nederland te doen is. Of weet jij hier misschien al meer van?

  • Cynthia Schultz

   Volgens mij kan het nog niet op andere plekken in Nederland!

 26. Yvette

  Echt een leuke video en ik raakte zelfs van de beelden best ontspannen haha! Van mij mag je vaker dit soort video’s maken, was echt heel prettig om naar te kijken!

 27. Ellen

  Oh ik ben ook wel benieuwd hoe dit is! Maar kan je niet gewoon in je zwemkleding hierin gaan zitten als toch alles nat wordt?

  En ik had nog een puntje voor de site: het is nu ‘even scrollen’ op mijn telefoon voordat je de reacties onder het artikel kan lezen.. mag wat mij betreft wat dichter op elkaar!

  • Cynthia Schultz

   Ja hoor dat kan! Dat vond ik voor de video niet zo fijn 🙂 je doet gewoon wat je zelf prettig vindt.

 28. Patricia

  Mag het fietsen ook gewoon in bikini? Het lijkt me namelijk onmogelijk om na t fietsen je natte kleren uit te krijgen. Die jets lijken me geweldig. Ooit op vakantie een jet-massage gehad (van een flinke afstand bespoten worden met harde stralen over je hele lichaam) en ben het helaas nergens meer tegen gekomen.

  • Healthy Body Lounge

   En je bent van harte welkom voor een proefles Aquabiken 🙂

 29. Tine

  Hey Cynthia, je blog is echt supermooi geworden. Ik had eventjes schrik toen je aankondigde dat je stopte met misslipgloss.nl, want jouw blog was mijn favoriete blog. Maar dit lijkt nog leuker en ook wat volwassener, en ik heb het gevoel dat dit veel beter past bij wie jij nu bent? En de lay-out met die mooie achtergrondjes is ook prachtig! Veel succes!