Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De Structuurjunkie Scheurkalender

Een paar weken geleden vertelde ik je vol trots dat in augustus de Structuurjunkie Planner in de winkels ligt. Nu heb ik nóg een keer nieuws: binnenkort kan je de Structuurjunkie Scheurkalender kopen voor 2019! Op die manier kan je elke dag geïnspireerd raken om gestructureerder en gelukkiger te worden.

Leestijd

De Structuurjunkie Scheurkalender

Met de Structuurjunkie Scheurkalender krijg je elke dag een klein schopje onder je kont om je dromen waar te maken. Of om gestructureerder en productiever te zijn, of om bewuste keuzes te maken en meer tijd voor jezelf te nemen. Dat is het hele idee van de kalender. Met het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe ga je heel intensief aan de slag met al deze onderwerpen, met de Planner ga je het uitvoeren en de kalender heeft een dagelijkse, laagdrempelige functie. Elke dag een handige tip of opdracht of een quote waardoor je de dag toch nét even wat beter aankan. 😉 Ook help ik je feestdagen te onthouden, belastingaangifte te doen en bijvoorbeeld niet te vergeten een cadeautje voor moederdag te halen. Alles draait om structuur, planning, productiviteit en tijd maken voor dingen die jij belangrijk vindt.

Pre-order de Structuurjunkie Scheurkalender

Hey, 2019 is nog een eindje weg, maar je kan maar beter voorbereid zijn, toch? De Scheurkalender kan je nu al in pre-order bestellen via onder andere Bol.com, het kan natuurlijk ook via jouw eigen boekhandel. Vanaf 14 augustus ligt de Structuurjunkie Scheurkalender officieel in de winkels, maar je kan hem nu dus alvast bestellen als je dat wilt.

Ik vind het zo leuk dit nieuws met je te kunnen delen – straks ligt er gewoon een complete Structuurjunkie lijn in de winkels! En we hebben nog zoveel ideeën…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.