De Structuurjunkie Scheurkalender

Een paar weken geleden vertelde ik je vol trots dat in augustus de Structuurjunkie Planner in de winkels ligt. Nu heb ik nóg een keer nieuws: binnenkort kan je de Structuurjunkie Scheurkalender kopen voor 2019! Op die manier kan je elke dag geïnspireerd raken om gestructureerder en gelukkiger te worden.

Leestijd

De Structuurjunkie Scheurkalender

Met de Structuurjunkie Scheurkalender krijg je elke dag een klein schopje onder je kont om je dromen waar te maken. Of om gestructureerder en productiever te zijn, of om bewuste keuzes te maken en meer tijd voor jezelf te nemen. Dat is het hele idee van de kalender. Met het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe ga je heel intensief aan de slag met al deze onderwerpen, met de Planner ga je het uitvoeren en de kalender heeft een dagelijkse, laagdrempelige functie. Elke dag een handige tip of opdracht of een quote waardoor je de dag toch nét even wat beter aankan. 😉 Ook help ik je feestdagen te onthouden, belastingaangifte te doen en bijvoorbeeld niet te vergeten een cadeautje voor moederdag te halen. Alles draait om structuur, planning, productiviteit en tijd maken voor dingen die jij belangrijk vindt.

Pre-order de Structuurjunkie Scheurkalender

Hey, 2019 is nog een eindje weg, maar je kan maar beter voorbereid zijn, toch? De Scheurkalender kan je nu al in pre-order bestellen via onder andere Bol.com, het kan natuurlijk ook via jouw eigen boekhandel. Vanaf 14 augustus ligt de Structuurjunkie Scheurkalender officieel in de winkels, maar je kan hem nu dus alvast bestellen als je dat wilt.

Ik vind het zo leuk dit nieuws met je te kunnen delen – straks ligt er gewoon een complete Structuurjunkie lijn in de winkels! En we hebben nog zoveel ideeën…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

15 reacties
 1. Tamara

  Hoe hang je deze kalender op dan? Ik zie nergens gaten waar een touwtje ofzo doorheen kan namelijk..

  • Cynthia Schultz

   Dat is omdat het drukwerk is wat je hier ziet. Check op Bol.com maar andere scheurkalenders, daar zie je ook geen gaatjes in 🙂 Er zitten natuurlijk twee gaatjes in waar je hem aan kan ophangen.

 2. Pien

  Wat gaaf zeg! Die ga ik zeker kopen 🙂

 3. SB

  Hoi Cynthia, zitten er nog weer nieuwe masterclasses aan te komen? Ik zou graag met mijn collega een masterclass wil komen volgen bij je. 🙂 Liefs,

  • Cynthia Schultz

   Hoi! Ik ben bezig met een masterclass in Eindhoven op 22 september. Nog niks definitiefs, maar ben er mee bezig 🙂

 4. Wendy (B)

  Ik ben benieuwd!

 5. Irene

  Cynthia, gaat jouw planner een boek vorm idee krijgen met gewoon een kaft of losse bladen met een ringband? Ik hoop het eerste want vind agenda’s of planners met een ringband niet fijn. Vooral met schrijven op de linker bladzijde, dan zit de ringband in de weg en is irritant. Ik hoop dat je me deze sneakpeak wil geven want zonder ringband ga ik zeker weten jouw planner kopen en scheelt mij weer een zoektocht naar een nieuwe agenda 🙂 liefs Irene

  • Cynthia Schultz

   Hey Irene, het is geen ringband, maar een gebonden ‘boek’!

 6. Rachel

  Ik wil gewoon even laten weten dat ik trots op je bent om dit maar weer te bereiken.

 7. Liset – Beautydagboek

  Super om te horen dat het zo goed gaat met je Structuurjunkie lijn en masterclasses. Je hebt er weer een compleet nieuw bedrijf naast :).

 8. rachel

  natuurlijk komt deze ook in huize B!! trots op je lieverd xx

 9. Sanne

  Ik ga de scheurkalender zeker kopen. Ik moet het boek ook nog kopen. Was ik al een tijdje van plan, het kwam er echter steeds niet van haha. Ontzettend leuk dat je een hele lijn creëert. Wees trots op jezelf meid.

 10. Aukje

  Wat leuk! I love scheurkalenders.
  Altijd een fijn, gezellig begin van de dag, en dus in dit geval nog leerzaam/productief ook!

  Cheers en…. goed gedaan!!

  X
  Aukje

 11. Kate Drukker-Lodewijk

  Te gek! Onwijs leuk dat dit erbij komt. Ik ga hem zeker halen. Fijne zondag. X