De Structuurjunkie Plantraining

Bijna twee jaar geleden lanceerde ik de eerste Structuurjunkie Planner. De vraag die ik het meest krijg naar aanleiding van deze planners is: ‘maar hóe plan ik nou goed?’ Zo’n planner kopen is een mooie eerste stap, maar dan moet je nog aan de slag… En ik hoor ook vaak dat mensen het lastig vinden zich aan hun planning te houden. Omdat ik hier zoveel vragen over krijg, heb ik daarvoor een speciale Structuurjunkie Plantraining ontwikkeld.

Leestijd

Voor wie is de plantraining?

Foto’s: Tessa de Vries

De plantraining is voor iedereen – zowel ondernemers als niet-ondernemers – die beter wil leren plannen.

Misschien heb je al tijden een planner, die nuongebruikt in de kast ligt.  Misschien Heb je het plannen al meerdere keren geprobeerd, maar lukt het je toch maar niet om je aan je weekoverzicht te houden.  Aan het einde van de week heb je toch weer van alles gedaan wat niet in je planner stond en op woensdag was je ‘m eigenlijk alweer vergeten…

Maar het kan ook zijn dat je net een planner hebt aangeschaft en dat je nu écht heel veel zin hebt om van het gebruiken van deze nieuwe planner een succes te maken. Je ziet hoe anderen dat doen en je denkt: “Dit kan mij ook helpen!” Je hebt zin om grip te krijgen op je week, lekker veel overzicht, en om productief te gaan werken en zó te gaan plannen dat het je superveel rust, focus en tijd op gaat leveren.

De training is echt wat voor jou als je tegen de volgende dingen aanloopt:

 • Je hebt geen duidelijk weekoverzicht, waardoor je vaak stress hebt en een onrustig gevoel. Je hebt het idee dat je wat mist, je ziet je planning niet helder voor je.
 • Je bent de hele week maar gewoon een beetje wat aan het doen. Takenlijsten die je maakt worden niet afgevinkt en worden alsmaar langer.
 • Je bent niet zo productief als je zou willen en daardoor werk je te veel uren.
 • Je maakt soms wel een planning, maar je gebruikt hem niet. Hierdoor krijg je een onvoldaan gevoel en heb je niet de voordelen van het plannen die je zo graag wilt.
 • Je behaalt je doelen niet. Je bedenkt ze wel, en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor kom je nooit uit je ‘gewone werk’ en kom je nooit al je grote wensen en dromen toe.
 • Sowieso is de ‘waan van de dag’ een sterk thema voor jou. Je bent meestal als een kip zonder kop aan het werk, doet wat iedereen van je vraagt en aan het einde van de dag ben je geen steek verder gekomen met je takenlijst. Je hebt niet de regie over je werkdag en -week.
 • Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.
 • Je hebt niet genoeg tijd voor je gezin, je vrienden en familie, waardoor je regelmatig een schuldgevoel hebt.

Je kan de training helemaal op jouw eigen tempo in de Structuurjunkie Academie volgen, waar en wanneer je wilt. Ook zijn er in mei en juni nog live Q&A’s waar je je vragen kan stellen.

Meer info & tickets

Je kan de training volgen op het moment dat het jou uitkomt, dus je kan hem ook nu aanschaffen en later volgen.

Je kan hier je ticket bestellen! Op deze pagina vind je ook alle info die je verder nodig hebt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

4 reacties
 1. Iris

  Wanneer begint de training? Kan de data nergens vinden

  • Cynthia Schultz

   De training is altijd toegankelijk, je kan beginnen wanneer je wilt 🙂

 2. Lucinda

  Oeh, twijfel nog wel, want zit nu een beetje er tussenin, aan de ene kant gaat plannen opzich wel goed, maar aan de ander kant heb ik nog steeds het gevoel nergens rust te vinden tussen de drukte, vooral na het werk.

  • Cynthia Schultz

   Dan denk ik dat de plantraining voor jou juist perfect is, Lucinda! Kan ik je nog ergens mee helpen om je keuze makkelijker te maken?