Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De Structuurjunkie Plantraining

Bijna twee jaar geleden lanceerde ik mijn populairste online training: de Plantraining. Meer dan 3.000 cursisten hebben in deze training geleerd hoe ze hun planner nou zó kunnen gebruiken dat het ze megaveel rust, overzicht, structuur en productiviteit geeft. Dit najaar gaat de prijs omhoog én update ik de complete training. Alleen nu kan jij ‘m nog voor €99 (inclusief planner) aanschaffen én krijg jij dit najaar ook toegang tot de compleet vernieuwde Plantraining. En ik heb een kortingscode voor je die alleen vandaag geldig is. 

Leestijd

Klik hier om de training meteen aan te schaffen.

Met de kortingscode CYNTHIA krijg je €20 korting en betaal je geen €99, maar €79.
De prijs van de training wordt dit najaar verhoogd naar €129, dit is dus je kans om hem nog voor deze extra lage prijs aan te schaffen. Je kan ‘m volgen wanneer je wilt, dus nu kopen en later volgen kan ook.

Voor wie is de plantraining?

Foto’s: Ferdy Damman

De plantraining is voor iedereen – zowel ondernemers als niet-ondernemers – die beter wil leren plannen.

Misschien heb je al tijden een planner, die nu ongebruikt in de kast ligt.  Misschien Heb je het plannen al meerdere keren geprobeerd, maar lukt het je toch maar niet om je aan je weekoverzicht te houden.  Aan het einde van de week heb je toch weer van alles gedaan wat niet in je planner stond en op woensdag was je ‘m eigenlijk alweer vergeten…

Maar het kan ook zijn dat je net een planner hebt aangeschaft en dat je nu écht heel veel zin hebt om van het gebruiken van deze nieuwe planner een succes te maken. Je ziet hoe anderen dat doen en je denkt: “Dit kan mij ook helpen!” Je hebt zin om grip te krijgen op je week, lekker veel overzicht, en om productief te gaan werken en zó te gaan plannen dat het je superveel rust, focus en tijd op gaat leveren.

De training is echt wat voor jou als je tegen de volgende dingen aanloopt:

 • Je hebt geen duidelijk weekoverzicht, waardoor je vaak stress hebt en een onrustig gevoel. Je hebt het idee dat je wat mist, je ziet je planning niet helder voor je.
 • Je bent de hele week maar gewoon een beetje wat aan het doen. Takenlijsten die je maakt worden niet afgevinkt en worden alsmaar langer.
 • Je bent niet zo productief als je zou willen en daardoor werk je te veel uren.
 • Je maakt soms wel een planning, maar je gebruikt hem niet. Hierdoor krijg je een onvoldaan gevoel en heb je niet de voordelen van het plannen die je zo graag wilt.
 • Je behaalt je doelen niet. Je bedenkt ze wel, en je droomt erover, maar je belandt al snel in de waan van de dag. Hierdoor kom je nooit uit je ‘gewone werk’ en kom je nooit al je grote wensen en dromen toe.
 • Sowieso is de ‘waan van de dag’ een sterk thema voor jou. Je bent meestal als een kip zonder kop aan het werk, doet wat iedereen van je vraagt en aan het einde van de dag ben je geen steek verder gekomen met je takenlijst. Je hebt niet de regie over je werkdag en -week.
 • Je hebt te weinig tijd voor je jezelf, en de dingen die jij écht belangrijk vindt. Voor je gevoel ben je gewoon altijd druk bezig.
 • Je hebt niet genoeg tijd voor je gezin, je vrienden en familie, waardoor je regelmatig een schuldgevoel hebt.

De training bestaat uit enkele hele duidelijke, praktische stappen inclusief PDF-werkboek, zodat je precies weet wat je te doen staat.

Je kan de training helemaal op jouw eigen tempo in de Structuurjunkie Academie volgen, waar en wanneer je wilt. Ook ben je elke maand welkom in een live Q&A waarin je terecht kan met je vragen. Zo kan je altijd weer verder!

EN uiteraard krijg je de Structuurjunkie Planner naar keuze (t.w.v. €25,99) thuisgestuurd.

Het resultaat?

 • Het heldere weekoverzicht dat je er altijd bij kan pakken geeft ongelooflijk veel rust, omdat alles op papier (of digitaal) voor je neus staat. Je weet precies waar je aan toe bent.
 • Je plant heel realistisch je taken en afspraken in, waardoor jenooit meer in tijdnood komt.
 • Je voelt je rustig en relaxed, want alles staat op papier. Je vergeet nooit meer wat.
 • Aan het einde van de dag en week heb je precies gedaan wat er op de planning stond. Je doet dus precies wat jij wilt en je neemt de regie over je leven en werk.
 • Je gaat je grote dromen en wensen bereiken doordat je je planner heel slim gaat gebruiken om deze dromen om te zetten in projecten. Je gaat enorme stappen zetten als je met je doelen gaat werken in je planner.
 • Je gaat veel productiever werken omdat je door het gebruik van de planner meer gaat focussen en minder in de waan van de dag gaat leven. Dit gaat letterlijk uren per dag schelen!
 • Je gaat meer tijd voor jezelf inplannen en vaker pauze nemen. Hierdoor word je gelukkiger, maar óók productiever, creatiever en meer gefocust.
 • Je gaat sneller je grenzen aangeven en ‘nee’ zeggen omdat je in één oogopslag kan zien dat iets niet meer in je planning van deze week past. Nooit meer werk aanpakken dat je eigenlijk helemaal niet aankan deze week.
 • Je gaat meer tijd reserveren voor dingen die jij heel belangrijk vindt. Dat kan vanalles zijn: je gezin, je partner, je vrienden, je familie. Maar het kan ook dat ene project zijn waar je al tijden aan wilt werken, of gewoon eens op de bank hangen met Netflix…

Meer info & tickets

Je kan de training volgen op het moment dat het jou uitkomt, dus je kan hem ook nu aanschaffen en later volgen.

LET OP.

Dit najaar gaat de prijs omhoog.
De prijs is nu €99, inclusief Structuurjunkie Planner.
Dit najaar wordt de prijs €129, en komt er een volledig vernieuwde Plantraining online.
Als jij NU bestelt, krijg jij dit najaar gratis óók toegang tot deze totaal vernieuwde Plantraining inclusief nieuwe content en veel extra’s.
Ook krijg je ALLEEN VANDAAG met de kortingscode CYNTHIA €20 korting op de training waardoor je maar €79 betaalt. 

Je kan hier je ticket bestellen! Op deze pagina vind je ook alle info die je verder nodig hebt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.