De Structuurjunkie Planner

Het kon niet uitblijven: in augustus verschijnt de Structuurjunkie planner! In januari verscheen Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, waarin ik vaak het belang van een planner aankaart. En dus kan je binnenkort met de Structuurjunkie Planner werken, die een perfecte aanvuller op het Werkboek is. Maar je kan ‘m ook los gebruiken. Hij is al te bestellen als pre-order!

Leestijd

Structuurjunkie Planner

Toen we bezig waren met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe (lees er hier alles over), wisten we al: hier moet ook een planner bij komen. Het Werkboek staat vol met opdrachten en tips om gestructureerder te werken, productiever te zijn en beter aan je doelen te werken (en deze natuurlijk te formuleren). In heel veel van deze opdrachten vertel ik over het belang van een planner, en in het Werkboek zit ook 20 weken planner zodat je het kan proberen zonder direct een planner aan te schaffen.

Een Structuurjunkie Planner is de perfecte aanvulling op Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, dus als je al graag een planner wilde gebruiken bij het Werkboek, dan is deze planner perfect. Maar je hoeft het niet per se in combinatie te gebruiken. Als jij het Werkboek niet gebruikt, kan je de Structuurjunkie Planner ook heel goed los gebruiken. Het een kan prima zonder het ander, maar in combinatie is het natuurlijk perfect!

 

De inhoud

We hebben veel nagedacht over de Structuurjunkie Planner, want we wilden niet ‘zomaar nog een’ planner uitbrengen naast het grote aanbod aan planners dat er al is. Wat kunnen we toevoegen, en op wat voor manier gaat deze planner je echt goed helpen?

Wat je terug kan vinden in de Structuurjunkie Planner is het volgende:

 • een intro met uitleg hoe je de planner het beste kan gebruiken, met natuurlijk mijn tips en tricks
 • 1 jaaroverzicht
 • 12 maandoverzichten
 • voor elke nieuwe maand een mooi vormgegeven quote én een uitdagende challenge voor de komende maand
 • voor elke nieuwe maand een ‘vooruitblik’ op de komende vier weken met het bepalen van je focus, welke taken het belangrijkste zijn en wat je gaat doen om komende maand productief te maken etc.
 • 54 weekoverzichten met daarin een urenoverzicht voor elke dag van de week van 6 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds, ruimte voor je to do lists, ruimte voor notities, ruimte voor het invullen van jouw geluksmomentjes (twee extra zodat je na een jaar nog twee weken verder kan plannen)
 • per maand een evaluatiepagina die je per week kan invullen (dus vier weekevaluaties aan het einde van de maand) inclusief een korte maandevaluatie om elke maand helder te krijgen hoe je hebt gewerkt/geleefd en hoe je de komende maand gaat aanpakken
 • pagina’s met bullets achterin voor notities
 • 3 leeslintjes
 • 4 uitscheurbare quotes (om in te lijsten of op te hangen)
 • envelop achterin voor printables of andere papieren
 • een klein zaknotitieboekje

Het formaat zit tussen A4 en A5 in, dus hij is lichter en compacter dan Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, waardoor je hem ook makkelijker kan meenemen naar je werk of naar school.

Je hebt aan de Structuurjunkie Planner een praktische planner voor elke dag, met extra tools om te focussen, productiever te werken en jezelf uit te dagen nog beter te werken én tijd voor jezelf te maken.

Het weekoverzicht is wat anders dan in Werkboek voor een Structuurjunkie in spe, omdat het formaat verschillend is. Elke dag loopt van 7:00 tot 22:00 en de zaterdag en zondag zijn verwerkt in één kolom. Onder de dagen is er plek voor taken en notities. Check de instagrampost hierboven en klik naar rechts voor een filmpje van het binnenwerk.

Pre-order de Structuurjunkie Planner

Op 7 augustus ligt de Structuurjunkie Planner in de winkel. Het is een datumloze planner, dus je kan er op elk gewenst moment aan beginnen. Je vult dus zelf de data en maanden in, waardoor hij heel flexibel is. Zo kan je ook bepalen om bijvoorbeeld weken of maanden niet met de planner te werken, mocht je dat prettig vinden.

Ik ben supertrots op deze planner en ik kan zelf ook niet wachten om er in te gaan werken!

Je kan de Structuurjunkie Planner hier alvast pre-orderen voor €22,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

69 reacties
 1. Margo

  Hi!

  Ik heb afgelopen week de structuurjunkie planner light besteld zodat ik me vast kan voorbereiden op volgend schooljaar. Ik vind het uiterlijk super mooi en ben groot van van de eenvoudige binnenkant, zodat ik er helemaal mijn eigen draai aan kan geven. Echter ben ik net begonnen met het inschrijven van de weken en vakanties en kom ik erachter dat de bladzijden (als ik er met een gewone balpen op schrijf) toch door drukken. Dit vind ik erg jammer, zeker omdat de agenda natuurlijk best prijzig is (wat ik het verder absoluut waard vind!).

 2. Marjon

  Hallo,
  Ik heb de planner zojuist besteld, omdat ik merk dat ik mijn taken en afspraken niet voldoende (overzichtelijk) kwijt kan in mijn (always favorite) Flow agenda. Ben heel benieuwd. Ook ik houd van elastieken. Ik ga het zelf aan de agenda maken. Ik heb dat eerder gedaan bij een bullet journal met zachte kaft en het werkte goed. ik gebruik hiervoor Prym drukknopen en breed elastiek.
  Groet, Marjon

 3. Jennie

  Hoi!

  Komt de gewone planner (dus niet de light versie) nog weer beschikbaar voor 2020 of zonder data?
  Ik vind het jammer dat de light versie de evaluaties missen…

  Groetjes!

  • Cynthia Schultz

   Nee voorlopig niet, maar ik heb in oktober een afspraak met mijn uitgever om dit eens te bespreken. Ik krijg er namelijk heel veel vraag naar 🙂 Het werkboek is nu ook uitverkocht, misschien dat we een combi gaan maken…

 4. Esther

  Hi! Ik ben al een tijd naar deze planner op zoek, maar kan hem helemaal nergens vinden… Komt hij nog ergens online/in de verkoop of?

 5. Yael

  Hoi!
  Ik wou de structuurjunkie planner voor aankomend schooljaar gebruiken, maar nu net het pakketje binnenkwam had ik de groene en daarin staan geen evaluatievragen e.d. Is de ‘normale’ versie nog leverbaar?
  Groetjes!

  • Cynthia Schultz

   Hey Yael, nee helaas, die is er niet meer…

  • Karlijn

   Jammer! Ik was hier zelf ook naar opzoek!!

 6. Gaby

  Hoi Cynthia, ik heb het afgelopen jaar je planner gebruikt en zou nu graag alleen versie willen met de weken die je zelf invult en niet de week en maand evaluatie. Heb je die ook? Zo niet: iets om over na te denken. Voor mij maakt dat echt het verschil of ik wel of niet nog een keer de planner koop.

  • Cynthia Schultz

   Dat is de Structuurjunkie Light planner, Gaby! 🙂 Die is nu te koop.

 7. Myrna

  Hij ziet er heel mooi uit,
  maar zijn er ook foto’s van de binnen kant?

  • Cynthia Schultz

   Deze planner is helaas niet meer te koop Myrna 🙁

 8. Melissa

  Hoi,

  Ik heb lang getwijfeld om jouw planner te kopen en dat had ik beter niet gedaan 🙁
  Ik woon nu sinds kort in Australië en ik vroeg mij af of er een mogelijkheid is op jouw planner hier te verkrijgen?

  Groetjes,
  Melissa

 9. Rosaline

  Hi!

  Hartstikke leuk je planner. Mis alleen echt een paar foto’s van de inhoud van het boek. Een nauwkeurige omschrijving is voor types zoals ik niet voldoende.
  Ik baseer mijn keuze namelijk ook op vormgeving/letterype etc.

  Hoop dat je me hieraan kunt helpen.

  Groetjes,

  Rosaline

 10. Eveline

  Hele mooie planner!! Is deze ook fysiek in de winkel te verkrijgen? Zo ja in welke winkels? Anders bestel ik hem via bol.com, alleen daar duurt het heel even voordat de planner beschikbaar is. 😉

  • Cynthia Schultz

   Ja, je kan hem bij alle boekhandels bestellen en hij zal ook bij veel boekhandels sowieso al liggen. Welke precies, weet ik niet.

 11. Malika

  Hallo,

  Waar kan ik foto’s zien van de binnenkant van de planner?

  Groetjes,

  Malika

  • Cynthia Schultz

   Je kan het filmpje op mijn Instagram bekijken die in de post zit 🙂

 12. Eline

  Heyyy Cynthia,

  ik heb je planner gekocht bij bol.com via pre-order. Hij zou vandaag verzonden worden maar staat nog steeds in verwerking.
  Weet jij hier iets van?

  Ik kan niet wachten tot hij binnen is!

  • Cynthia Schultz

   Hey Eline, ik heb het aan mijn uitgever gevraagd, keep you posted.

 13. Monica

  Ohhh zo benieuwd naar je planner!

  Ik ben zelf echt een passion planner fan en dat was jij ook dus ik ben hier zo blij mee. Ik ben heel er benieuwd hoe hij aanvoelt. Kan niet wachten om hem te zien in het echt.

 14. Tiffany

  Wat een super handige planner! Ik ben juist wel van de data in een planner (daarom heb ik de passion) omdat ik dan meer gedwongen word om met een planner te werken. Mocht er 1 met data uitkomen dan zal ik hem zeker aanschaffen!

 15. Esther

  Misschien een beetje een suffe vraag, maar waarom 54 weekoverzichten? Het lijkt zo’n raar getal – al ging ik serieus even aan mezelf twijfelen over het juiste aantal weken in een jaar 😂

  • Cynthia Schultz

   52 weken + 2 extra zodat je na een jaar niet meteen een nieuwe planner hoeft te kopen, maar nog twee weken door kan 🙂

 16. Dorien

  Besteld hoor! Super fijn dat er van jou een planner komt! Precies de dingen die je nodig hebt 🙂

 17. Mieke

  Proficiat!!
  Misschien wel handig nu ons kleine meisje naar de onthaalmoeder gaat en ik goed moet plannen om alles geregeld te krijgen zodat ik zelf op tijd kan starten met werken en hopelijk wat tijd voor mezelf over hou (tijd met mijn meisje gaat natuurlijk voor!) wanneer ze in bedje ligt.

 18. Julia

  Ik heb hem besteld!!! Nu nog in spanning wachten tot 7 augustus 😍

 19. Rachel

  Wow cool!! Kun je ook en combi bestellen met werkboek?

  • Cynthia Schultz

   Ja hoor, je kan ze natuurlijk samen bestellen, maar we kunnen geen combikorting of zoiets geven omdat je geen korting mag geven op boeken… Als je dat bedoeld in ieder geval 🙂

  • Rachel

   Okee, dat wist ik helemaal niet. Dan bestel ik binnenkort eerst is het werkboek om daarmee aan de slag te gaan. Tot mijn huidige planner vol is :).

 20. Isabel

  Hij is prachtig Cynthia! Ik vroeg me al af wanneer je een planner op de markt zou brengen na structuurjunkie ;). En oh die kleur met goude accenten! 😍

 21. Mireille

  Wauw Cynthia! Ik volg je al een lange tijd en ik ben nu bezig met afstuderen. Na de zomer ga ik dus hopelijk beginnen met ‘een grote mensenbaan’ en ik was al even op zoek naar een agenda/planner die hierbij past, ik vind een schoolagenda namelijk niet echt wat dan… hahah. Dit komt echt precies op het juiste moment! Heel tof!

 22. Jessica

  Planfanaat hier! Ik hou niet van pasteltinten als het gaat om zaken die ik mee moet kunnen nemen naar mijn werk. Mijn PP is te gek maar een stuk duurder. En de NL PP vind ik qua uitstraling weer wat saai. Dit is echt helemaaaaal precies goed! Ik vind het top om te zien dat het je is gelukt een beetje van alles te stoppen in 1 goede planner! Zakelijke uitstraling maar toch gezellig, stevig en handzaam en dan ook een lage prijs tov andere planners. Mijn complimenten, ik ga ‘m bestellen!

 23. Didi

  Ziet er super uit. Gestructureerd met ruimte voor vrijheid. Ik vind de cleane look mooi. Laat je vrij om helemaal los te gaan of alles strak te houden.

  Van welk materiaal is de kaft? Karton of net als bv de passion planner faux leather en is deze hard of flexibel?

  Is het papierformaat b5?

  • Cynthia Schultz

   Dank je, Didi!
   Het materiaal is flexibel karton, hetzelfde als het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe 🙂
   Ik weet niet of het B5 is, het zit tussen A4 en A5 in, maar dan meer richting A4.

 24. Marielle

  Wauw, wat is hij mooi Cynthia! Wat kun je trots zijn op jezelf dat je dit op de markt hebt gebracht!
  En de indeling ziet er echt perfect uit, en voor een relatief lage prijs ook nog eens. Aangezien ik na de zomer een fulltime baan met een deeltijd studie ga combineren kan ik wel een goede planner gebruiken. Ik heb er meteen een gereserveerd bij Bol.com 🙂

 25. Kim

  Fijn dat die geen vooraf ingevulde datums heeft! Soms neem ik even pauze van een planner of wissel ik even af met een andere. Ben erg benieuwd naar meer foto’s van de inhoud!

 26. Marjolein

  Wat ziet die planner er fijn uit zeg! Mijn volgende planner wordt zeker een structuurjunkie planner

 27. Aboutsbstyle

  Wat ben je goed je goed bezig, en wat leuk dat er een “uitbreidingen” is bijgekomen. Ga zeker zo door. Liefs soraya

 28. Hanneke

  Het is dat ik helemaal enthousiast ben over mijn bullet journal, anders had ik hem zeker gekocht! Dit is namelijk de eerste planner die ik tegen kom die er voor mij handig uit ziet met voldoende schrijfruimte en plek voor taken.

  Goed bezig Cynthia!

 29. Chantal

  Wow wat duur!

  • Elisa

   Een iets goedkopere en ook mega handige en mooi vormgegeven agenda met genoeg schrijfruimte is die van VrolijkFabriek en dan de bussiness agenda. Gewoon elke week een overzichtelijke weekplanning met ruimte voor je doelen, elke dag een klein stukje to-do en ook plek voor langere lijstjes en ook nog een mooie quote. Voor mij is die echt het meest ideaal! Maand doelen enzo doe ik niet aan, moet gewoon mijn afspraken en taken kunnen plannen ;).

  • Cynthia Schultz

   We hebben gekeken naar de prijzen van andere planners, die qua uitstraling en kwaliteit in de buurt komen van wat wij maken. Die zijn veelal duurder: de Succes Planner is €34,95, de Passion Planner $30 plus verzendkosten vanuit Amerika, de Happy Planner is €24,99… Wij vinden €22,99 een goede prijs voor wat we bieden met de Structuurjunkie Planner. Je moet ook bedenken dat het niet zomaar een agenda is qua inhoud, en dat het daarnaast kwalitatief ook echt heel mooi is (qua drukwerk en kaft vergelijkbaar met het Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe).

  • Jessica

   Als echte planfanaat (ik lees voor mijn PP ;)) vind ik deze planner juist heel goedkoop!!

 30. carisa

  Wat is een printable? Bedoel je niet gewoon ‘print’ of nog gewoner ‘afdruk’?

  • Cynthia Schultz

   Een printable is een extra bij het boek, iets wat je zelf kan uitprinten. Een uitprintbaar ‘iets’, zeg maar. Voor zover ik weet is daar geen passend Nederlands woord voor, maar als jij hem weet hoor ik het graag!

 31. HouseTreeBeast

  Ik ben niet zo van de vooraf-ingerichte planners. Maar ik moet zeggen dat deze mij heel erg aanspreekt. Wat ik echt een groot verschil vindt met andere planners is dat deze zo volwassen en professioneel oogt. Echt complimenten voor de stijl!!! Ik ben ook erg benieuwd naar het binnenwerk.
  Misschien toch ook maar eens kijken of ik het werkboek wil. Zit steeds te dubben, maar misschien is dit wel nét het zetje dat ik nodig had.

  • Cynthia Schultz

   Dank dank dank! Zodra ik meer info heb, laat ik het meteen zien. Ik hoop dat het wat voor je is!

 32. Lilian

  Wat tof! Gefeliciteerd 🙂 Ik wacht nog even op meer foto’s van de binnenkant maar ben enthousiast!
  Eén dingetje, in je blogpost schrijf je “Rechtsonder zie je bullets, dus daar kan je mee doen wat je wilt.” maar ik zie helemaal niks rechtsonder? Bij mij houdt de ‘rechterpagina’ na 23.00u op..

  • Cynthia Schultz

   Je ziet op die pagina een leeg vlak, je ziet de bullets misschien niet zo goed vanwege de lagere resolutie. Maar daar staan dus ‘puntjes’, zoals in een bullet journal 🙂

  • Kim

   Even goed inzoomen, dan zie je wat ze bedoelt 😀

 33. Daniëlle

  Wat leuk zeg! En wat een prachtig design. Alleen al de cover is prachtig! Ben heel benieuwd naar de rest 🙂

 34. rachel

  zo mop dat snap ik dat je trots bent 😀 hij ziet er voor zover ik kan zien goed uit en ga hem gewoon bestellen!!

 35. Laura

  Echt heel tof! Precies waar ik naar op zoek ben. Een formaat dat beter mee te nemen is dan de passionplanner en een stuk beter betaalbaar :). Ik ga hem zeker bestellen!

 36. Sabine

  Oh wow wat een handige planner! Nu baal ik dat ik net een nieuwe Passion Planner heb gekocht. Vind de look&feel ook erg mooi van jouw planner.

 37. Valérie

  Aaah dit vind ik echt zalig! Ik volg je echt al heeel lang, toen dit nog een beautyblog was kon ik bijna van elk product hier een review vinden. Toen je begon met activitytrackers heb ik ook een up gekocht, en nu een fitbit versa. Dit allemaal door jouw posts en je enthousiasme. Ik ben zelf nog een student en was op zoek naar een toffe, effectieve planner die geen fortuin kost. En dan kom jij er mee! Precies of je zit in m’n hoofd haha! Heel tof dit en ik kan niet wachten tot het volgende!! Liefs, valérie

  • Cynthia Schultz

   Ooo Valérie, wat een leuke reactie! Echt zo leuk om te lezen. Dankjewel. XXX

 38. Lianne

  YAY ik had hier zo op gehoopt! Ik was al op zoek naar een soortgelijke indeling als de planner uit het werkboek maar die kon ik niet vinden. Ik ga ‘em dan zo gelijk bestellen! En Cynthia, ik wou ook nog even zeggen dat ik echt super veel geleerd heb, en nog steeds, van je werkboek. Dank je wel!

 39. Jacky

  Jaaa daar isty dan 😀 Trots op jou! Mooie kleur ook. Ik ben gek op roze enzo, maar er is al zoooo veel van. Goeie keus om iets heel anders te doen. Ben benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet en wanneer je daar meer over kunt vertellen/laten zien.

  • Cynthia Schultz

   Yessss tof he! Zodra ik meer kan laten zien doe ik dat meteen!

 40. Vera

  Ziet er mooi uit maar ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar de binnenkant. Heb je daar al afbeeldingen van?

  • Cynthia Schultz

   Nee, nog niet, maar het weekoverzicht is precies zoals in het werkboek. Op https://cynthia.nl/structuurjunkie staat er een printable van, dan krijg je een idee! Ik heb hem even in de blogpost gezet, goed idee 🙂

  • Vera

   Bedankt, ik zal eens kijken! Vind hem namelijk echt mooi, hier kun je ook mee aankomen op je werk.

 41. Sas

  Wat leuk! Zodra die in de winkel ligt ga ik zeker even kijken of het wat voor mij is!
  Wanneer komt het weekoverzicht online? Die van jou zijn altijd zo leuk om te lezen 🙂

  • Cynthia Schultz

   Donderdag komt een vlog van afgelopen week! Dus deze week even geen weekoverzicht in foto’s. En wat leuk dat je de planner gaat checken, ik hoop dat het wat voor je is!

 42. Sharon – Choose to Shine

  De hele planner hypes eigenlijk een beetje langs mij heen gegaan maar deze vind ik er zo tof uitzien dat ik hem denk ik wel ga kopen!