De Structuurjunkie Planner light

Jongens, de Structuurjunkie Planner is he-le-maal op. Uitverkocht! Wauw. Dus: nu verschijnt de Structuurjunkie Planner light eerder. In april ligt deze eenvoudigere variant van de Structuurjunkie Planner in de winkel: zonder de uitdagingen en evaluaties. Ik vertel je er vandaag alles over én je kan hem alvast bestellen!

Leestijd

De Structuurjunkie Planner is uitverkocht, maar het kan natuurlijk wel zijn dat jouw boekhandel er nog enkele heeft liggen! Bij het centrale magazijn en bij mijn uitgever zijn ze in ieder geval helemaal op. 

Structuurjunkie Planner Light

De eerste Structuurjunkie Planner was donkerblauw, maar de Structuurjunkie Planner Light wilden we natuurlijk een andere kleur geven. We kwamen er niet uit, moest het nou okergeel worden of poederroze? Persoonlijk ben ik totaal geobsedeerd door okergeel, maar dat mooie zachte poederroze is óók prachtig. Op Instagram stories deed ik een poll en het werd zo’n beetje 50/50. Dus: we maken ze allebei! Er komt een okergele Structuurjunkie Planner Light én een poederroze.

De Structuurjunkie Planner light is dus een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt.

Jouw feedback

Op de eerste Structuurjunkie Planner kregen we heel veel feedback en een daar hebben we naar geluisterd. Een aantal dingen die anders zijn bij deze planner:

 • de kaft heeft nog steeds een matte uitstraling, maar dat is met een andere techniek gemaakt dan bij de eerste planner. Ik kreeg regelmatig te horen dat die soft touch beschadigt en er snel een beetje viezig uitziet, dus dat hebben we veranderd.
 • je vindt achterin meer plek voor notities.
 • de maandoverzichten hebben een andere indeling – naar mijn idee nu een stuk praktischer.

Pre-order de Structuurjunkie Planner Light hier

Je kan hier de Structuurjunkie Planner light al bestellen voor €19,99 als pre-order en je kan hem ook bij jouw boekhandel bestellen. In april zijn ze echt beschikbaar, dus we moeten nog even wachten.

 

In augustus: de 2019/2020 Structuurjunkie Planner

In augustus komt er nog een Structuurjunkie Planner aan: de 2019/2020 variant! In heel mooi diep donkergroen. Deze is dus mét data en je kan hem gebruiken van september 2019 tot en met december 2020. Deze planner is een voortborduursel op de Structuurjunkie Planner Light: er zitten geen uitgebreide uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties in. Deze is nog niet te bestellen, maar ik wilde je het wel alvast laten weten.

Deze gaat ook €19,99  kosten.

 

Misschien komt de ‘eerste’ Structuurjunkie Planner nog wel terug – dus wel met alle evaluaties en uitdagingen – maar voorlopig zijn er alleen de Light & 2019/2020 variant! En natuurlijk is de Deskplanner er ook volop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

46 reacties
 1. Karen

  Hoi Cynthia,

  Ik kocht gisteren een structuurjunkieplanner light en las op de kaft dat dit met gratis cursus is ter waarde van 49,95 euro. Hoe kan ik hierop geraken, want dit interesseert me wel?

  Hartelijk dank.

  Karen

  • Cynthia Schultz

   Hoi Karen, wat Superleuk! dat kan op Structuurjunkie.nl/lerenplannen

 2. Suzanne

  Hallo Cynthia,

  Wat een fantastische uitvinding deze planners! Wat jammer dat ik je nu pas ontdekt heb 🙂 Had een hoop chaos gescheeld. Vraagje…
  Komt er voor 2020 nog de structuur junkie planner met week/maand evaluatie zoals de eerste donker blauwe variant?

  Graag hoor ik meer

  Groeten Suzanne

 3. Naomi

  Hallo Cynthia,

  Ik heb er 2 besteld! 1 voor mezelf en 1 voor mijn dochter van 11.
  Ik hoop dat het haar voorbereid op het organiseren en plannen voor het maken van huiswerk straks op het voortgezet onderwijs.
  Ik weet dat er heel veel ouders op zoek zijn naar een schoolagenda waar goed in gepland kan worden! Tip 🙂

  Ik zou ook heel graag het werkboek willen bestellen maar nergens te krijgen.. komt die nog weer op voorraad?

  Groetjes Naomi

  • Cynthia Schultz

   Hoi Naomi, het werkboek komt helaas niet meer terug in de huidige vorm. Wat leuk dat je twee planners hebt besteld en dankjewel voor de tip!

 4. Maud

  Hallo Cynthia,

  Wat is het verschil met de stuctuurjunkie planner light (okergeel en poederroze) en de structuurjunkie planner light Petrol blue of Panter?

  Ik hoor het graag!

  Groetjes, Maud.

  • Cynthia Schultz

   hey Maud, niks! 🙂 Alleen het design aan de buitenkant.

 5. nike

  Wanneer komen er weer planners?

  • Cynthia Schultz

   Nu! Check de nieuwe update op de homepagina 🙂

 6. Berber

  Ha Cynthia, Wat leuk! Ik wilde dolgraag de poederroze… is deze nog te krijgen ergens?

  • Cynthia Schultz

   Hey Berber, nee die is helaas helemaal uitverkocht!

 7. Marie

  Supermooie planner! Ik ga de zeker binnenkort bestellen. Hoeveel grams papier hebben deze planners? Schijnt het papier door als je er met een gel of inktpen over schrijft?

 8. Anne Jitske

  Ooo wat mooi. Ik moet een keuze gaan maken en die groene ziet er mooi uit maar ik vroeg mij af of die met harde of soepele kaft komt. Want als die een harde kaft krijgt dan ga ik mijzelf lekker trakteren alvast op een roze of een gele!

 9. Asmae

  Die groene is mooi😍 ik ga die denk ik bestellen. Vooral omdat groen mijn lievelingskleur is.😍 Ik ben benieuwd naar hoe die van binnen eruit ziet…

 10. Liset

  Die gele is heel erg leuk! Waar ik ook wel benieuwd naar ben, is de binnenkant. Zag dat er op Bol ook nog geen plaatjes van te vinden waren ;). En ik zou heel graag de afmetingen willen weten, kijken of hij ditmaal wel in mijn tas past, hihi. Weet jij hoe groot hij gaat worden?

 11. Romy

  Jaaa! Deze moet ik!
  April duurt alleen nog zo lang😣

 12. Aukje

  Joepie!!!

  Mijn huidige Passion planner is naar verwachting in juni ergens vol en ik ga dan zeker de okergele planner bestellen. Ik gebruik ook de scheurkalender en vind het leuk om dagelijks korte tips te ontvangen op die manier.

 13. Evelien

  Wat top. Heb de planner in gebruik en ik vind het prettig werken. Goed om te horen dat er nu een light versie komt. Ik raak zelf altijd een beetje overprikkeld van al die pagina`s over doelen en heen en weer bladeren. ‘Jammer’ dat ik nog tot eind dit jaar met mijn huidige planner moet want deze zijn mooooooi.

 14. Mo

  Ik ben hier heel blij mee! Mijn huidige structuurjunkie-planner loopt tot september en groen is mijn lievelingskleur, dus ik moet de 2019/2020 hebben!

 15. Jiska

  Zijn er ook foto’s van de binnenkant? 🙂 Klinkt goed. Ik heb nu een moleskine, maar de vakjes voor de dagen zijn daar best klein. Ik zoek nog iets met voldoende ruimte om echt te gebruiken voor werk.

 16. An

  Ik las wel es ‘pff, supermooie planner, maar die uitdagingen…’ en, enigszins jammerlijk, ook wel ‘jammer dat haar naam er zo van voor op staat’ (flaaaaauw, maar ja) en nu heb je dat gewoon allebei aangepakt en ga je de markt helemaal overnemen, héérlijk.

  Goed bezig, love it!

 17. Sas

  Jippie! Heel blij dat je de okergele gaat uitbrengen, zo mooi!

  Heb nu nog je “gewone” planner, maar stap als deze vol is over op de light versie 🙂

 18. Sandra

  Wauw die roze is voor mij! Gelijk gereserveerd op bol.com!
  Super gaaf gedaan Cynthia!!

 19. Saskia

  Poederroze! 😍

 20. Jessica J.

  Oeh, die okergele vind ik prachtig! Ook echt een Cynthia-kleur. De gewone is wat te uitgebreid voor mij, maar deze lightversie lijkt me wel wat.

 21. Zappy

  Love it! Die roze wil ik!!!!

  • Zappy

   Via je link kan ik wel reserveren maar als ik op bol ga is het nergens te vinden. Jammer voor mensen die niet via je site komen.

 22. Eveline Fleur

  Oehhh die roze is wel echt te cute! Wat een gaaf besluit dat jullie ze allebei uitbrengen trouwens. 🙂

 23. AP

  Wat fijn dat de 2019/20120-planner al in september begint! Ik heb mijn vorige (datumloze) planner toevallig ook in september gekocht, dus dan kan ik meteen door. Ik heb toen een andere planner gekozen, omdat de uitdagingen en evaluaties me inderdaad niet aanspraken en de planner daardoor vrij dik was. Ik ben blij dat er nu deze light-versie uitkomt en de donkergroene versie spreekt me ook nog eens het meest aan! ^^

 24. rachel

  nice 😀 Niomi stond al te trappelen …mamaaaaa bestel die even voor mij hahah

 25. Judith

  Ah tof!! Ben wel echt benieuwd naar de binnenkant van deze, en dan vooral naar de maandoverzichten. Hoe heb je de indeling veranderd, en hoe is die nu praktischer?

  • Cynthia Schultz

   Hey Judith! Thanks voor je enthousiasme. De indeling is nu zoals je hem mag verwachten bij een maandoverzicht, zoals die bijv ook is in je digitale agenda. Dus: 35 vakjes, op de linker pagina ma-di-wo-do en op de rechter pagina vr-za-zo. Je kan zelf de data invullen, de dagen zijn wel ingevuld. Snap je?

  • Judith

   Dank voor je reactie Cynthia! Ik snap het. Dat klinkt als een toffe verbetering! Hij voelde voor mij zoals die nu is in je planner net niet helemaal logisch. Ben nu steeds aan het zoeken, haha 🙂 Met stickers duidelijk weekend aangeven helpt voor nu ook. De indeling in je nieuwe versie klinkt fijner! Ga zo door 🙂

 26. Claudia

  JAAAAAAAA DAAR ISSIE DAN! KOPENKOPENKOPEN HEBBENHEBBENHEBBEN!

 27. Christa

  Gefeliciteerd met het succes!!
  Heb de planner hier thuis liggen.
  Stiekem gebruik ik hem meer gewoon als agenda dan als iets om doelen mee te stellen en opdrachten te maken..
  Misschien nog eens naar kijken!
  Wordt de light ook iets dunner?

 28. Fleur

  Oh ik vind de roze echt super mooi! Ik ga zeker snel in de boekenhandel kijken hoe die er van dichtbij uitziet en voelt. Nu heb ik een planner met ringband. Die is nog lang niet vol, maar ik denk dat ik deze dan alvast koop als backup als ik ‘m echt heel handig vind. Merk dat ik nog niet heel gestructureerd met een planner werk. Wil dat wel echt doen. Het brengt wel rust, alleen ik moet afleren dat ik teveel op 1 dag plan. Dat werkt zo demotiverend wanneer dat dan steeds niet allemaal lukt.

 29. Marjolein

  Oh leuk! Ik denk dat de Light versie wel wat voor mij is. Ik ga zeker een kijkje nemen zodra ze in de winkels liggen!

 30. Shirley

  Echt perfect! Ga hem zeker bestellen 🙂

 31. Regina

  Jaaaa! Die 2019/2020 planner wordt van mij.

 32. Daniëlle

  Wat een toffe kleurtjes! Ik ga nog even nadenken of het de 219/2020 variant wordt of de undated versie.

 33. Chantal

  Wauw me like roze! Ik heb toevallig een andere licht roze planner onlangs gekocht maar daar staan evaluaties etc in en dat vind ik juist niet fijn! Toch zonde om die weg te doen anders kocht ik deze meteen

 34. Iris

  Ah shit, deze had ik graag gehad in plaats van m’n normale structuurjunkie planner! Maar een beetje zonde om nu nog een nieuwe te kopen. Hopelijk is ie er eind van het jaar nog, als mijne vol is 🙂

 35. Tineke

  Wauw, de kleuren zijn perfect gekozen. Erg mooi, ik twijfel alleen nog een beetje vanwege de dure uitgave die we deze maand al hebben gedaan.
  Liefs