Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De Structuurjunkie Planner light

Jongens, de Structuurjunkie Planner is he-le-maal op. Uitverkocht! Wauw. Dus: nu verschijnt de Structuurjunkie Planner light eerder. In april ligt deze eenvoudigere variant van de Structuurjunkie Planner in de winkel: zonder de uitdagingen en evaluaties. Ik vertel je er vandaag alles over én je kan hem alvast bestellen!

Leestijd

De Structuurjunkie Planner is uitverkocht, maar het kan natuurlijk wel zijn dat jouw boekhandel er nog enkele heeft liggen! Bij het centrale magazijn en bij mijn uitgever zijn ze in ieder geval helemaal op. 

Structuurjunkie Planner Light

De eerste Structuurjunkie Planner was donkerblauw, maar de Structuurjunkie Planner Light wilden we natuurlijk een andere kleur geven. We kwamen er niet uit, moest het nou okergeel worden of poederroze? Persoonlijk ben ik totaal geobsedeerd door okergeel, maar dat mooie zachte poederroze is óók prachtig. Op Instagram stories deed ik een poll en het werd zo’n beetje 50/50. Dus: we maken ze allebei! Er komt een okergele Structuurjunkie Planner Light én een poederroze.

De Structuurjunkie Planner light is dus een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt.

Jouw feedback

Op de eerste Structuurjunkie Planner kregen we heel veel feedback en een daar hebben we naar geluisterd. Een aantal dingen die anders zijn bij deze planner:

  • de kaft heeft nog steeds een matte uitstraling, maar dat is met een andere techniek gemaakt dan bij de eerste planner. Ik kreeg regelmatig te horen dat die soft touch beschadigt en er snel een beetje viezig uitziet, dus dat hebben we veranderd.
  • je vindt achterin meer plek voor notities.
  • de maandoverzichten hebben een andere indeling – naar mijn idee nu een stuk praktischer.

Pre-order de Structuurjunkie Planner Light hier

Je kan hier de Structuurjunkie Planner light al bestellen voor €19,99 als pre-order en je kan hem ook bij jouw boekhandel bestellen. In april zijn ze echt beschikbaar, dus we moeten nog even wachten.

 

In augustus: de 2019/2020 Structuurjunkie Planner

In augustus komt er nog een Structuurjunkie Planner aan: de 2019/2020 variant! In heel mooi diep donkergroen. Deze is dus mét data en je kan hem gebruiken van september 2019 tot en met december 2020. Deze planner is een voortborduursel op de Structuurjunkie Planner Light: er zitten geen uitgebreide uitdagingen, vooruitblikken en evaluaties in. Deze is nog niet te bestellen, maar ik wilde je het wel alvast laten weten.

Deze gaat ook €19,99  kosten.

 

Misschien komt de ‘eerste’ Structuurjunkie Planner nog wel terug – dus wel met alle evaluaties en uitdagingen – maar voorlopig zijn er alleen de Light & 2019/2020 variant! En natuurlijk is de Deskplanner er ook volop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.