Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De Structuurjunkie Deskplanner

Hij is er! De eerste ‘kleine’ Structuurjunkie Deskplanner. Een planner met weekoverzichten die je op je bureau of werkplek kan neerleggen, met ruimte voor taken en notities. Net wat groter dan een A4, met 55 vellen die je kan omslaan of afscheuren als de week voorbij is. Ik laat het graag even aan je zien!

Leestijd

De Structuurjunkie Deskplanner

De Structuurjunkie Deskplanner is een ‘blok’ met weekoverzichten, die je eraf kan scheuren na gebruik of kan omslaan. Ideaal voor mensen die wel graag met zulk soort weekoverzichten willen werken, maar die niet graag een echte planner in boekvorm willen. Zo’n deskplanner leg je, zoals het woord het ook al zegt, bij je werkplek. Ik heb zelf ook een tijd zulke plannervellen gebruikt toen ik ‘in between planners‘ was, en het fijne eraan is dat het altijd ‘open’ naast je ligt en dat je de gebruikte vellen er gewoon kan afscheuren en weggooien. Als je geen waarde hecht aan een ingevulde planner om in terug te bladeren, dan is de Structuurjunkie Deskplanner wel wat voor jou.

De weekoverzichten in de Structuurjunkie Deskplanner zijn praktisch hetzelfde als in de gewone planner. Maandag tot en met vrijdag staan uitgeschreven van 07:00 tot en met 22:00, zaterdag en zondag nemen samen één kolom in beslag. In de grote A3 Deskplanner die later dit jaar verschijnt zijn zaterdag en zondag ook helemaal uitgeschreven, daar is bij deze planner geen ruimte voor. Bij die planner is ook nog meer ruimte voor notities en andere dingen. Onder de dagen is plek voor 18 taken en rechtsonder is ruimte voor notities, of meer taken.

Je kan zelf de data op de planner invullen en hem natuurlijk precies zo gebruiken als jij wilt. Het papier is 120 grams, mooi glad en prettig om op te schrijven, er zitten 55 vellen op (dus je kan hem langer dan een jaar elke week gebruiken), de afmetingen zijn 337 x 232 x 10 mm en hij kost €14,99.

Een door mij ingevuld weekoverzicht.

Ik ben heel erg blij met hoe de Structuurjunkie Deskplanner geworden is. Overzichtelijk, clean en rustig qua uitstraling, met genoeg ruimte voor je taken en notities, het is precies hoe ik het in mijn hoofd had. En nu kan jij het gaan gebruiken!

Bestel hier de Structuurjunkie Deskplanner

Je kan onder andere hier de Structuurjunkie Desplanner bestellen. Natuurlijk vind je hem ook bij jouw boekhandel, als ze hem niet hebben kan je hem altijd bestellen als je ernaar vraagt.

Is de Structuurjunkie Deskplanner wat voor jou?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.