De Structuurjunkie Deskplanner

Hij is er! De eerste ‘kleine’ Structuurjunkie Deskplanner. Een planner met weekoverzichten die je op je bureau of werkplek kan neerleggen, met ruimte voor taken en notities. Net wat groter dan een A4, met 55 vellen die je kan omslaan of afscheuren als de week voorbij is. Ik laat het graag even aan je zien!

Leestijd

De Structuurjunkie Deskplanner

De Structuurjunkie Deskplanner is een ‘blok’ met weekoverzichten, die je eraf kan scheuren na gebruik of kan omslaan. Ideaal voor mensen die wel graag met zulk soort weekoverzichten willen werken, maar die niet graag een echte planner in boekvorm willen. Zo’n deskplanner leg je, zoals het woord het ook al zegt, bij je werkplek. Ik heb zelf ook een tijd zulke plannervellen gebruikt toen ik ‘in between planners‘ was, en het fijne eraan is dat het altijd ‘open’ naast je ligt en dat je de gebruikte vellen er gewoon kan afscheuren en weggooien. Als je geen waarde hecht aan een ingevulde planner om in terug te bladeren, dan is de Structuurjunkie Deskplanner wel wat voor jou.

De weekoverzichten in de Structuurjunkie Deskplanner zijn praktisch hetzelfde als in de gewone planner. Maandag tot en met vrijdag staan uitgeschreven van 07:00 tot en met 22:00, zaterdag en zondag nemen samen één kolom in beslag. In de grote A3 Deskplanner die later dit jaar verschijnt zijn zaterdag en zondag ook helemaal uitgeschreven, daar is bij deze planner geen ruimte voor. Bij die planner is ook nog meer ruimte voor notities en andere dingen. Onder de dagen is plek voor 18 taken en rechtsonder is ruimte voor notities, of meer taken.

Je kan zelf de data op de planner invullen en hem natuurlijk precies zo gebruiken als jij wilt. Het papier is 120 grams, mooi glad en prettig om op te schrijven, er zitten 55 vellen op (dus je kan hem langer dan een jaar elke week gebruiken), de afmetingen zijn 337 x 232 x 10 mm en hij kost €14,99.

Een door mij ingevuld weekoverzicht.

Ik ben heel erg blij met hoe de Structuurjunkie Deskplanner geworden is. Overzichtelijk, clean en rustig qua uitstraling, met genoeg ruimte voor je taken en notities, het is precies hoe ik het in mijn hoofd had. En nu kan jij het gaan gebruiken!

Bestel hier de Structuurjunkie Deskplanner

Je kan onder andere hier de Structuurjunkie Desplanner bestellen. Natuurlijk vind je hem ook bij jouw boekhandel, als ze hem niet hebben kan je hem altijd bestellen als je ernaar vraagt.

Is de Structuurjunkie Deskplanner wat voor jou?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

18 reacties
 1. Lenneke

  Ik ga dit waarschijnlijk niet kopen, omdat ik heel tevreden ben met mijn Passion Planner in combinatie met een notitieboek en dus eindelijk een systeem heb gevonden dat voor me werkt. Maar ik vind het wel héél tof dat je al deze dingen lanceert, masterclasses geeft en dat je zo lekker je productiviteitsgoeroeness (damn, mooi woord) hebt gevonden. Dus — ga vooral door zo. Ik word blij van jouw blije vibe!

 2. AK

  Gaaf! Net als Suuz vind ook ik het erg inspirerend om te zien hoe je deze lijn opbouwt en dingen toe blijft voegen die elk hun eigen meerwaarde hebben. Je hebt al eens geblogd over ondernemen in het algemeen en over het schrijven van een boek. Zou je het leuk vinden om een blog te wijden aan het proces achter het opzetten van deze Structuurjunkie-lijn en de masterclasses en wat je daarvan hebt geleerd? (of misschien heb ik zoiets gemist, oeps) Lijkt me erg interessant!

  • AK

   Om maar meteen de vraag van het artikel te beantwoorden (“Is de Structuurjunkie Deskplanner wat voor jou?”) – daarover twijfel ik wel. Mijn dagen beginnen erg vroeg en ik doe na 20:00u vaak niets betekenisvols meer, dus voor mij zijn de tijden niet optimaal. Ik snap dat je daar een goed verdedigbare keuze in moest maken (7:00-22:00 is voor de meeste mensen perfect!) en dat het geen doen is als je de uren openlaat – zodat men deze net als de week en datums zelf in kan vullen. Maar: misschien is dat in de toekomst met een digitale versie wel mogelijk? Dat zou tof zijn! Dat je als gebruiker gewoon lekker kan spelen met de uren, makkelijk de planning kan wijzigen als er iets veranderd (bijv. eerder sporten vanwege de weersverwachting), zelf kan kiezen hoeveel ruimte je op de zaterdag en zondag hebt, et cetera. Bijvoorbeeld een structuurjunkie app, zodat je de planner altijd bij je hebt, waarbij het verdienmodel dan een abonnement is? Ik bedenk maar wat hè! Nouja, jouw vraag triggerde me even om te verwoorden wat me weerhoudt van de aanschaf en wat daar een mogelijke oplossing voor zou zijn. Verder echt súper om te zien hoe je deze lijn rockt!

 3. Lynn

  Hoi Cynthia,
  Wil dus heel graag gaan werken met een planner. Heb nu een beknopte deskplannen er mijn agenda. Maar werkt toch iets minder gestructureerd. Als ik het mij goed herinnerde, vertelde je op jouw stories dat er meerdere varianten aankomen van de planners (zoals o.a. dus de deskplanners) maar ook de planner light zonder de reflectie onderdelen. Het reflectie gedeelte heb ik zelf weinig behoefte aan maar het lijkt mij wel heel fijn om een plannerboek te hebben, een wat compactere dan de reguliere. Eentje die gemakkelijk(er) in mijn tas past en niet veel ruimte in beslag. Was er toevallig al bekend wanneer de light variant in de winkels ligt?

 4. Lindsay

  Ik heb hem zojuist besteld. Ben erg benieuwd! Het ziet er super overzichtelijk uit. En de prijs is ook helemaal prima!

 5. rachel

  ik ben er weg van 😀 en ik ga deze proberen op te hangen want wij hebben nu zoiets voor het hele gezin zeg maar, dus we schaffen hem aan 😀

 6. Anne-Marie

  Je mag echt trots zijn op wat je allemaal hebt neergezet/nog gaat doen. Ik ben zo ontzettend blij met de planner, en kijk uit naar het wijnnotitieboekje!!

 7. Anne

  Jeetje wat is het toch gaaf dat je zo’n eigen lijn hebt, iets wat zo bij je past!

 8. Marloes

  Ziet er mooi uit en lijkt me ook ideaal!

 9. Mariska

  Ik vind het er wel mooi uitzien eigenlijk, lekker clean inderdaad en veel ruimte.

 10. Joyce

  Dit lijkt me echt ideaal voor mij en mijn team op het werk. Hier kan ik de doelen per dag opzetten en kan mijn team (of ik zelf natuurlijk) afvinken als een doel of taak behaald is! Handig ook dat je als voorbeeld een foto van jouw ingevulde planner laat zien. Top Cynthia!

 11. lousaa

  Hè, net toch maar weer een agenda gekocht. Ik zocht zoiets, met alle dagen even groot, maar dat kon ik niet vinden. Combineer hem met een dagelijkse planner, maar dat moet ik nog een beetje onder de knie krijgen. De verleiding is groot om te overplannen: 80 procent van mn tijd gaat op aan regelwerk.

 12. Lisa

  Ik vind m erg mooi en overzichtelijk! Maar waar ik extra blij van word is dat ik zie dat er een blog over vegan wijn komt! Heb er inmiddels al meerdere geprobeerd maar ben erg benieuwd naar jouw keuzes!

 13. Femke van den Berg

  Jaaa ziet er super gaaf uit. Geen onnozele details, maar lekker to the point.

  Voor de hoogover plan behoefte; in hoeverre heb je plannen om een A3 maand planner uit te brengen?

  • Cynthia Schultz

   Nog niet, maar is zeker iets om met mijn uitgever te overleggen!

 14. Regina

  Mooie uitbreiding! Ik ga er eentje cadeau geven aan mijn moeder, volgens mij is hij perfect als gezinsplanner om de activiteiten van iedereen in bij te houden.

 15. Suuz

  Ikzelf hou het bij een planner in boekvorm ivm veel onderweg. Maar ik vind het wel ontzettend leuk voor je hoe je hele structuurjunkie-imperium zo van de grond komt. Iets wat helemaal bij je past en wat nu zo goed uit de verf komt. Echt heel leuk en ook inspirerend!